- نام مرکز سمپاد
- ضروری
- شهر
- ضروری
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟
5 سال دیگه هیچ اتفاق خاصی نمیفته.
5 سال دیگه هیچ اتفاق خاصی نمیفته.

به نقل از امــیـــررضـــا :پنج سال دیگه یعنی در آستانه ی نوروز 1400
اول اینکه امیدوارم لازم نباشه بیایم یاد و خاطره کسی رو زنده کنیم که دیگه بینمون نیست
دوم اینکه احتمالا یه عده میرن اونور و یه عده رو اینور جا میذارن
+سلامتی انجمن کنکور

یکی تو شوهر میکنی، یکی مطهری زن.به نقل از کوزت :تو جز اونایی هستی که قراره از اینترنت قوی بلاد کفر در 5 سال دیگه استفاده کنه ؟
من جز اوناييم که ازدواج کردم ، ميام ميگم پيشنهادتون برای اسم بچم چیه

مطهری زن میکنه؟به نقل از Ham!D ShojaE :یکی تو شوهر میکنی، یکی مطهری زن.
5 سال دیگه هممون عروسی اقای مطهری هستیم.....به نقل از GCD :مطهری زن میکنه؟![]()
به نقل از Ham!D ShojaE :یکی تو شوهر میکنی، یکی مطهری زن.
چمه مگه 
من قول ميدم اگه منو گرفت به تعداد بن هایی که کرد منو ،رو مهريم ببرم

خب کودک بودیم دیگه. یکی هم از یکی طفلتر و فیلان. جالبه که من یهسری از این اسامی که اینجا نوشتم رو الان نمیشناسم! :))5 سال دیه ...
همه سن بالا ، اصن یه وضی![]()
مطهری 25 سالشه ، نیما 24 ، امیرحسین (amparisay) بیست و هفت !! , بعد حسین 26, نسل طلایی کنکوری های 92 هم 23 ساله میشن ! خلاصه اینجوری میشه
بعد یه تاپیک کنار "عکس بچگی کاربران" میزنن , به اسم "عکس بچه های کاربران"
بعد مطهری میاد عکس بچشو میزاره , 1600 تا لایک میخوره ! بعد تعجب هم میکنه که چرا اینقد کم , چون سمپادیا 40 هزار تا عضو داره اونموفع
بعد مثلن حسین اونموقع خاک خورده شده بالاخرهدیه برا عروسیشم داره کارت دعوت میفرسته به قدیمیا !
![]()
من و ملی و جواد باهوش و مهسا و ... داریم مهندسی کامپیوتر شریف میخونیم
بعد ...
انجمن آشپزی سایت با تلاش لولی , ملیکا و فاطمه افتتاح میشهاونجا دارن به هم دیگه آشپزی یاد میدن ...
فرشید چی میشه !؟درجه کاربری "غول مرحله آخر" رو گرفته ! آمار فعالیتش به 625 روز رسیده
19 هزار تا پست داره تو سایت , یه زن مالزیایی هم داره دیه فک کنم
سروش هم که ... بچه ها دارن سعی میکنن از کتاباش بِکَننش ! چسبیده به کتابای دانشگاهیش و اصن اینترنت نمیاد
لایکای علی عالم از مرز 100 هزار رد میشه
ملیکا سومین تاپیکشو میزنه بالاخره
و ...
ولی از شوخی گذشته , اسما تک و توک آشنا میان ... همه کاربرایی هستن که الان هشت - نه سالشونه
کاش همیشه تو همین سال میموند سمپادیا![]()

به نقل از GCD :مطهری زن میکنه؟![]()
راستشو بگو 
منم بیش از سه ساله هستم ولی ظاهرا کسی منو ندوسبه نقل از мȒƝᾋ :من بیشتر از یکساله اینجام هنو کسی منو نمیشناسه فک کنم تا پنج سال دیگه هم همینطوره![]()

منم حتما میام ... اصلا دعوت نکنین منو ناراحت میشم ...به نقل از مـیـنـا :5 سال دیگه هممون عروسی اقای مطهری هستیم.....
تاپیک میزنیم تحت عنوان میتینگ در عروسی مطهری....