• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد روش مطالعه برای المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Xerxes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درود
من مهر امسال وارد یازدهم تجربی میشم و درسم متوسط هست و در حد تشریحی مدرسه هستم اما همیشه به شیمی علاقه مند بودم
دوست داشتم برای مرحله اول شیمی تایم بزارم
آیا کتاب های دبیرستان و شیمی عمومی مورتیمر برای شروع کافی هست ؟
و اینکه برای المپیاد مرحله اول از کجا باید تست بزنم و تمرین کنم ، آیا تست های شیمی کنکور مناسب هستن؟
سلام
به نظر من برای شروع دیره و نمی‌ارزه که از الآن مطالعه کنی، وقتتو روی کنکور بذار
ولی به هر حال اگه می‌خوای فقط مرحلهٔ اول رو قبول بشی، نیازی به مطالعهٔ شیمی عمومی مورتیمر نیست
کتاب‌های شیمی دبیرستان نظام قدیم رو از روی کتابهای بازرگان بخون، تستاشم بزن
کتاب «چگونه مسائل شیمی را حل کنیم» هم هست ولی سطحش بالاتره
«شیمی آلی خوشخوان» هم برای شروع آلی مناسبه
یه کتاب ۲۰۰۰ مسئله هم هست که اسمشو همه جا می‌بینی ولی دیگه از رده خارج شده جالب نیست
.
ولی مرحله یک قبول شدن پوئن مثبتی نداره راستش، من نظرم اینه اگه دوست داری المپیاد بخونی بری رشته‌ای مثل زمین‌شناسی رو زودتر شروع کنی که اتفاقاً مدال هم بیاری. خواستی اونو راهنمایی‌ات کنم، یا وصلت کنم به یکی که خودش مدال زمین داره مثلاً

سلام
به نظر من برای شروع دیره و نمی‌ارزه که از الآن مطالعه کنی، وقتتو روی کنکور بذار
ولی به هر حال اگه می‌خوای فقط مرحلهٔ اول رو قبول بشی، نیازی به مطالعهٔ شیمی عمومی مورتیمر نیست
کتاب‌های شیمی دبیرستان نظام قدیم رو از روی کتابهای بازرگان بخون، تستاشم بزن
کتاب «چگونه مسائل شیمی را حل کنیم» هم هست ولی سطحش بالاتره
«شیمی آلی خوشخوان» هم برای شروع آلی مناسبه
یه کتاب ۲۰۰۰ مسئله هم هست که اسمشو همه جا می‌بینی ولی دیگه از رده خارج شده جالب نیست
.
ولی مرحله یک قبول شدن پوئن مثبتی نداره راستش، من نظرم اینه اگه دوست داری المپیاد بخونی بری رشته‌ای مثل زمین‌شناسی رو زودتر شروع کنی که اتفاقاً مدال هم بیاری. خواستی اونو راهنمایی‌ات کنم، یا وصلت کنم به یکی که خودش مدال زمین داره مثلاً
خیلی ممنون بابت منابعی که معرفی کردی بهم نرگس و ممنونم بابت پیشنهادت اما هیچ علاقه به زمین‌شناسی ندارم
و راستش خیلی هم اطلاعی از فضای المپیاد ندارم چون فضای مدرسه م فقط کنکوریه ولی جوری که از اینور اونور شنیدم حتی شروع کردن برای خوندن المپیاد توی دهم خودش ریسکه چون خیلیا از راهنمایی شروع کردن ، اما اگه یک حتی چند درصد خیلی کم شانسی وجود داشته باشه دوست داشتم امتحانش کنم
اگه زودتر تموم کردم منابع مرحله اول رو به نظرت باید برم سراغ مرحله دوم یا نه ؟چون تا جایی که می دونم تایمش خیلی کمه

خیلی ممنون بابت منابعی که معرفی کردی بهم نرگس و ممنونم بابت پیشنهادت اما هیچ علاقه به زمین‌شناسی ندارم
و راستش خیلی هم اطلاعی از فضای المپیاد ندارم چون فضای مدرسه م فقط کنکوریه ولی جوری که از اینور اونور شنیدم حتی شروع کردن برای خوندن المپیاد توی دهم خودش ریسکه چون خیلیا از راهنمایی شروع کردن ، اما اگه یک حتی چند درصد خیلی کم شانسی وجود داشته باشه دوست داشتم امتحانش کنم
اگه زودتر تموم کردم منابع مرحله اول رو به نظرت باید برم سراغ مرحله دوم یا نه ؟چون تا جایی که می دونم تایمش خیلی کمه
آرشیدا نکن این کار رو، هم از کنکور می‌افتی هم از المپیاد
مدلشم این نیست بعدش بری سراغ مرحله دو، در واقع اول مرحله یک رو می‌خونی، بعد مرحله سه، بعد برمی‌گردی رو منابع مرحله دو و این کارو باید از قبل برگزاری مرحله یک انجام بدی
من دوستم همزمان با تو شروع کرد دوره ۳۴ و نقره شد، ولی اصلا نمی‌ارزه چون دورهٔ تو می‌شه دورهٔ ۳۷ و شرایطش زمین تا آسمون با دورهٔ ۳۴ فرق داره
.
سلول‌های بنیادی و اینا هم هستا مثلاً
کارآفرینی و اینا هم اگه اشتباه نکنم
ولی من راجبشون اطلاع ندارم
در کل زمین جزو دروس تخصصیت قراره باشه و چون منابعش هم فقط کتاب درسیه (جز برای مرحله دو فکر کنم یدونه کتاب اضافه داره) خیلی قرار نیست سخت بگذره
ولی فکر شیمیو نکن بنظرم، من دی ماه سال دهم شروع کردم و از فشار زیاد شهریور ماه داشتم فرو می‌پاشیدم
اصلاً نمی‌ارزه
چون طلا هم نمی‌شه گرفت و به هرررر حال باید برگردی مسیر کنکور
شرایط کشور هم مشخص نیست اگه مثل امسال بشه دیگه واقعاً غیرقابل تحمله
.
یکمی با لحن تند حرف زدم فکر کنم :دی
ولی تبسمی بر لبانم است و مهربانم 😭🌟

منم حرف نرگس رو خیلی قبول دارم
من از نهم شروع کردم و زود خودمو کشیدم کنار با فیل شدن سال دهم
و همچنان معتقدم اصلا نمی ارزه و با توجه به جو کنکوری که میگی کنکور با همه بدبختی هاش بازم مسیر امن تر و تا حدودی جا افتاده تره
به قول یکی کنکور بین ۰ و صده المپیاد یا صفره یا صده
و سلول بنیادی که نرگس گفت پوینت خاصی نداره حتی ۷۰ درصد کف قبولی هم یازدهمت مثبت نمیشه
واقعا امن ترینش زمینه هم فکر کنم واسه رشته های مرتبطش سهمیه داره هم نهایت ۷۰ درصد میاری مثبت میشه یازدهمت
الان شاید یکم ناراحت شی که همه میگن نه ولی دانشگاه و کنکور و حتی سال دیگه ازمون تشکر میکنی

درود
من مهر امسال وارد یازدهم تجربی میشم و درسم متوسط هست و در حد تشریحی مدرسه هستم اما همیشه به شیمی علاقه مند بودم
دوست داشتم برای مرحله اول شیمی تایم بزارم
آیا کتاب های دبیرستان و شیمی عمومی مورتیمر برای شروع کافی هست ؟
و اینکه برای المپیاد مرحله اول از کجا باید تست بزنم و تمرین کنم ، آیا تست های شیمی کنکور مناسب هستن؟
سلام آرشیدا
ببین اینکه داری وارد پایه یازدهم میشی یعنی عملا کمتر از یک سال برای المپ وقت داری
و تو رقیب هایی داری ک میانگین اکثریت از نهم شروع کردن
و خب این کار خیلی ریسکیه
تو بیای سال ۱۱ ام ک مهم ترین سال متوسطه دو هست رو کلا بذاری کنار بشینی المپ بخونی ک آیا بشه؟آیا نشه؟
جدا از اون
کلا بچه هایی ک المپ میخونن نباید تست کنکوری بزنن و دید کنکوری داشته باشن نسبت ب المپیاد

Back
بالا