• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اصلاح استفاده از پیغام های خصوصی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع trustme
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اصلاح استفاده از پیغام های خصوصی

به نقل از پارسا :
منظورش اینه که الان ، 15000 تا پ.خ هست ، که تاریخ ارسالشون مال قبل از آذر 88 بوده ! می گه زیرخاکی نگه نداریم ! پاک کنیم این ها رو ! ;D
خب 2 تا نکته ! اولا" که خیلیا بعد اون تاریخ تو سایت عضو شدن ! پس مسلما" نمی تونن این پ.خ هارو داشته باشن !
دوما" که خب فقط مدیرا می تونن چنین پ.خ هایی رو نگه دارن !
____

به نقل از peg0a2h1 :
بیشتر از 100 تا!!! خیلی بیشتر از 100 تا میشه ظرفیت! بذارین تعداد چرخ دنده هاتون بره بالا... ;D
الان ظرفیت تو چقده ؟!

به نقل از Terror Blade :
الان ظرفیت تو چقده ؟!

الان با 3 تا چرخ دنده ، 2000 تا ;D و میگم که ، پر نمیشه!! من هر دفعه یه سری رو پاک میکنم که خودم قاطی نکنم!...

به نقل از peg0a2h1 :
الان با 3 تا چرخ دنده ، 2000 تا ;D و میگم که ، پر نمیشه!! من هر دفعه یه سری رو پاک میکنم که خودم قاطی نکنم!...
خب این چه وضعشه ! چرا من باید 100 تا داشته باشم تو 2000 تا ؟!!!!! نامردیه خو ! خب حداقل یه چرخ دنده 500 تا اینا بود که لازم نبود آدم هر روز پاک کنه ! مدیرا یه فکری به حال این بکنین plz !

خوب اينا خاطرس! من دلم نمياد يه سريو پاك كنم.

تعداد 2000 تا به اشتباه برای شما تنظیم شده ! گروه های کاربری قبل و بعد شما ، حداکثر ظرفیتشون 100 تاست. این یکی این وسط نمیدونم کی اشتباهی تنظیم کرده شده 2000 !!

به نقل از مدیریت :
تعداد 2000 تا به اشتباه برای شما تنظیم شده ! گروه های کاربری قبل و بعد شما ، حداکثر ظرفیتشون 100 تاست. این یکی این وسط نمیدونم کی اشتباهی تنظیم کرده شده 2000 !!

!!!!!!!!!!!

حالا که اینطوره من تکذیب میکنم!!!!!!! ;D ;D ;D

( الان کم میشه یعنی؟!!! حداقل 2 روز مهلت بدین من میخوام یه سریشونو!!!! )

بچه یه 0 اشتباهی گفته ;D !!!
نزنید 200 تا بیشتر نداره!

میگم چند تا کاربر بیش از 1 ساله داریم حدودا؟!

فقط کم مونده مدیریت بیاد بگه واسه استفاده از سایت از چه کارت اینترنت و یا چه سرویس ADSL استفاده کنین :) ;D
آخه برادر من شما چیکار داری که مردم پیغام خصوصی با عمر 1 سال دارن یا 1 روز ؟

به نقل از Shadow! :
فقط کم مونده مدیریت بیاد بگه واسه استفاده از سایت از چه کارت اینترنت و یا چه سرویس ADSL استفاده کنین :) ;D
آخه برادر من شما چیکار داری که مردم پیغام خصوصی با عمر 1 سال دارن یا 1 روز ؟
ببینین چیکار کردین که دیگه بهداد اومده میگه نکنین ! :o
به نقل از مدیریت :
خدا شانس بده !

پگاه چقد به خودت فحش دادی ؟؟ ;D

به نقل از سـ‌‍‌‌هــــا :
در كل مي پرسم...زياد شدن تعدادشون براي سايت مشكل ايجاد ميكنه؟!...(برداشت اشتباه نشه!...صرفا كنجكاويه !)

بستگی به هاستش داره ، بعضی هاستا دیتا بیس هاشونم محدودیت فضا داره ، کیف کن :دی همین کاراهاست :دی

Back
بالا