bmsn73
کاربر حرفهای

پاسخ : سمپادیهای شیراز
خوب معرفی کن!
به نقل از mr :من هم از دستغیب شیرازم javascript:void(0);
خوب معرفی کن!
به نقل از mr :من هم از دستغیب شیرازم javascript:void(0);
به نقل از disconsolate :من هم یکی از دوستام داره واسه المپیاد زیست میخونه و معدلش 20 شد!!!
من شنیدم اگه توی خوارزمی یا المپیاد کشوری مقام بیاریم بهمون ویزا میدن.بخاطر همین سفت چسبیدم به این دو تا.
آره،دست رو دلم نذار،چون 6 پک دستتو اذیت می کنهبه نقل از bmsn73 :معلومه خاطره خوبی از المپیاد نداریا!! دلت پره! منم دس رو دلت نمی ذارم!
مطمئني؟به نقل از bmsn73 :ضمناً نقره و برنز شدنم کافیه!! رتبه 600 کنکور امسال برنز زیست شد رتبه 7!!! (سورنا خورشیدی)
از سال دیگه هم درصدا از 10 به 20 افزایش داده می شه! یعنی اگه 4 رقمی بشی، هرجا دلت خواست می تونی قبول بشی!!
نامردی نیست، طرف 3 سال عمرشو گذاشته رو المپیاد، ولی 8نفر بهتر از اون 2 کشور پیدا شده! مگه بده؟؟به نقل از xo :مطمئني؟
اين كه خيلي نامرديه!!!
به نقل از بهراد Mdl :نامردی نیست، طرف 3 سال عمرشو گذاشته رو المپیاد، ولی 8نفر بهتر از اون 2 کشور پیدا شده! مگه بده؟؟
به نقل از khashayar fn :کسی از شیرازیا رباتیکم کار میکنه؟
به نقل از khashayar fn :کلاً!
نه!(من راهنمایی هستم!) اونا رفیقای خودمن میشناسمشون بگی خشایار فتحی نژاد می فهمن کیمبه نقل از بهراد Mdl :آره، یه تیم رباتیک داریم ما سومیا، تو tv هم نشونشون داده... کارگاه طبقه پایین دبیرستان اومدی؟؟ معمولاً هرروز اونجان... منم هستم واسه خوارزمی...
اسمشون نوید فیضی، علی نکیسایی امین بهرامی، ... هست...
من دیگه نمی دونم والله! :-\به نقل از khashayar fn :نه!(من راهنمایی هستم!) اونا رفیقای خودمن میشناسمشون بگی خشایار فتحی نژاد می فهمن کیمبه غیر از اینا چی؟ تو راهنمایی چی؟
به نقل از B ! T A :آقا بهراد من به هر کی گفتم فقط اکانت ساخته ! دیگه نیومده !![]()