من تا حالا نشنیدم چیزی جز فحش نثار مدیرشون کنن! اصلن به ما چه؟!به نقل از تهمینه :این دستغیبیا فقط از مدیر خودشون تعریف میکنن مگه خبر ندارن مدیر دبیرستان ناحیه 2 چه ادم تو و باحالییه؟!!!!:)
مدیر ما که نه! شهید دستغیب! همه میگن خانم موذن گلهبه نقل از تهمینه :شما از کی شنیدی بهش فحش بده؟؟؟!!
شاید اون مدیر ناحیه 1 بوده خانم موذن ک مدیر ناحیه یک هست خیلی گله .
احتمالا قاطی شده با اون یکی اخه فامیلاشون 2تاش یکه.
نه بابا؟! شما کجا اینجا کجا؟! تو آسمون ها دنبالت میگشتیم پرنیان!به نقل از proohian :من تازه امروز وارد اين سايت شدم و تازه واردم. اسمم پرنيان و در راهنمايي فرزانگان1 مشغول به تحصيل هستم.جالبه كه تا چشم كار ميكنه همه دخترن و اين نشون ميده كه پسرا واقعن بي بخارن.من دنبال سه دويي ميگردم .اگه تو يه سه دويي هستي ، يه نشونه از خودت و يا سه دويي بودنت به من نشون بده تا با هم اختلاد كنيم.B-)[
چه جالب!!!!!!!به نقل از #HUNTER# :این وبلاگ به زودی آپ می شود....
فقط بزار من نویسنده بشم!
آره...خیلی گناه داشتبه نقل از Death :من خودم به تو گفتم بیای!
حالا بچه ها ول کنید اینا رو! بیچاره صبا! دلم براش سوخت!![]()
مگه مهرناز چي كار كرده كه تو اينجوري ميگي تازه صبا هم نبايد همون روز امتحان ميداد و فقط يه معني رو ميرسونه و اون اينكه صبا عزيز دردونه همس و ما سوميا داريم حسودي ميكنيم X-(به نقل از #HUNTER# :آره...خیلی گناه داشت
تا یه بچه هایی متل مهرناز هستن دیگه معلومه.......
شماها خیلی همتون نامردید....به نقل از proohian :مگه مهرناز چي كار كرده كه تو اينجوري ميگي تازه صبا هم نبايد همون روز امتحان ميداد و فقط يه معني رو ميرسونه و اون اينكه صبا عزيز دردونه همس و ما سوميا داريم حسودي ميكنيم X-([-(