( اسپم: شما بيا سر كلاس ما ببين ميشه يا نه!!به نقل از King Dain II :سر امتحان ترم خوداییش نمیشه تقلب کرد!
یکی بود میگفت : اسپم !به نقل از King Dain II :سر کلاس شاید ولی من بچاره تو راهروم!
نه بابا !به نقل از King Dain II :آره میشناسمش!
سالن اجتماعات از راهرو بهتره!
به نقل از سـهــــا :( اسپم: شما بيا سر كلاس ما ببين ميشه يا نه!!
امروز كه خيلي خدا بود!!...البته مراقب هم كمي تا قسمتي گلابي بودن!!...در اين حد كه جلوييم رديف اونور رو پوشش ميداد!!)
من گفتم من تقلب كردم؟!...بعدشم اصلا كرده باشم...دقيقا چه ربطي به جا انداختن سوال داره (يه مقدار بهره ي هوشيم پايينه !) ؟!به نقل از Samaneh.Z :تقلب کردی بازم جا انداختی ؟؟؟!!!!
مراقبتون کی بود؟ ما جیکمون در میومد میگفت ساکت!!!! میگفت شیطنت میکنید!!!!
بزرگ ترین دغدغه ی من دینی و مطالعاته! ریاضی که کشکه با اون سوالایی که معلم ما میده!!!!!
خوب مگه تو صفحای قبل چی نوشته بودن؟!به نقل از ندا مکرم :دوستان، بهتره این جا درباره مسایل حاشیه ای زیاد بحث نکنین! الان 3 4 صفحه ی آخر رو که خوندم، خیلی حاشیه ای شده بود!
بهتره این جا رو بذاریم واسه این که درباره خود امتحان (سختی، آسونی، اگه غلط یا شبهه ای چیزی باشه) که اگه لازم بود بشه هماهنگ کرد...
در مورد جبر: من به شخصه فکر می کردم 20 می شم، ولی سوال 7 رو خیلی بد حل کرده! راه های دیگه ای هم وجود داره!
ادبیات نهایی: اون ناپاکی چی می شد؟! توضیح کتاب فقط گفته بود "پاکی و ناپاکی"! و گران جانی رو گفته بود! من گفتم صفت بد و اینا نداره یعنی...!
خوندین؟به نقل از King Dain II :خوب مگه تو صفحای قبل چی نوشته بودن؟!
دوم نیستم، ولی بخونید حتماً! هرسال یه جوری سوال میاد که فقط با خوندن متن نمی شه جواب داد.به نقل از peg0a2h1 :خطاب به دومی ها : برای ادبیات شنبه شما واژه نامه رو هم میخونید؟
آره، یه کم جاش بد بود، خیلی از بچه های ما هم اشتباه نوشته بودن.به نقل از Behzad N.M :راجع به امتحان ادبيات امروز :
خودم كه با اطلاعات عمومي رفتم سر جلسه
ولي در كل آسون بود و خدا رو شكر احتمالا پاس ميكنمش
بقيه چه كردن؟
البته همه رو كوير شريعتي يه مقداري دعوا داريم
نامرديه، اسم كتاب رو بد جايي نوشته
آره منم اینو مونده بودمبه نقل از ندا مکرم :ادبیات نهایی: اون ناپاکی چی می شد؟! توضیح کتاب فقط گفته بود "پاکی و ناپاکی"! و گران جانی رو گفته بود! من گفتم صفت بد و اینا نداره یعنی...!