امتحانات خرداد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : امتحانات خرداد

سر امتحان ترم خوداییش نمیشه تقلب کرد!

به نقل از King Dain II :
سر امتحان ترم خوداییش نمیشه تقلب کرد!
( اسپم: شما بيا سر كلاس ما ببين ميشه يا نه!! ;D
امروز كه خيلي خدا بود!!...البته مراقب هم كمي تا قسمتي گلابي بودن!!...در اين حد كه جلوييم رديف اونور رو پوشش ميداد!! ;D)

سر کلاس شاید ولی من بچاره تو راهروم!

به نقل از King Dain II :
سر کلاس شاید ولی من بچاره تو راهروم!
یکی بود میگفت : اسپم !
تو میشناسیش ؟؟ ;D

ما که کلا تو سالن اجتماعاتیم !

آره میشناسمش!
سالن اجتماعات از راهرو بهتره!

به نقل از King Dain II :
آره میشناسمش!
سالن اجتماعات از راهرو بهتره!
نه بابا !
کجاش بهتره !

البته شاید هم باشه ، مشروط بر اینکه آدم تو بغل مراقب نباشه ! ;D

اتفاقا مراقب عزیز دماغشون تو برگه ی منه! :)

لینک کلید http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903aval/890305_shime_sobh.doc

به نقل از سـ‌‍‌‌هــــا :
( اسپم: شما بيا سر كلاس ما ببين ميشه يا نه!! ;D
امروز كه خيلي خدا بود!!...البته مراقب هم كمي تا قسمتي گلابي بودن!!...در اين حد كه جلوييم رديف اونور رو پوشش ميداد!! ;D)

تقلب کردی بازم جا انداختی ؟؟؟!!!!
مراقبتون کی بود؟ ما جیکمون در میومد میگفت ساکت!!!! میگفت شیطنت میکنید!!!! ;D

بزرگ ترین دغدغه ی من دینی و مطالعاته! ریاضی که کشکه با اون سوالایی که معلم ما میده!!!!!

به نقل از Samaneh.Z :
تقلب کردی بازم جا انداختی ؟؟؟!!!!
مراقبتون کی بود؟ ما جیکمون در میومد میگفت ساکت!!!! میگفت شیطنت میکنید!!!! ;D

بزرگ ترین دغدغه ی من دینی و مطالعاته! ریاضی که کشکه با اون سوالایی که معلم ما میده!!!!!
من گفتم من تقلب كردم؟!...بعدشم اصلا كرده باشم...دقيقا چه ربطي به جا انداختن سوال داره (يه مقدار بهره ي هوشيم پايينه !) ؟! ;D

شما تو كلاس ما نيستي !...مشكل من اينه كه اصلا نميدونم ترم دوم چي درس داده شده ! نه دفتر دارم نه برگه ي حل شده نه...
مشكل اينه كه نميدونم چي بايد بخونم!! ;D...معضل بزرگم اينه!!

-----------------
شيمي :اگه 9 پ b رو علاوه بر آلودگي بنويسيم منابع تجديد پذيرند و تمام نشدني و ... نمره كم ميشه؟!

دوستان، بهتره این جا درباره مسایل حاشیه ای زیاد بحث نکنین! الان 3 4 صفحه ی آخر رو که خوندم، خیلی حاشیه ای شده بود!
بهتره این جا رو بذاریم واسه این که درباره خود امتحان (سختی، آسونی، اگه غلط یا شبهه ای چیزی باشه) که اگه لازم بود بشه هماهنگ کرد...

در مورد جبر: من به شخصه فکر می کردم 20 می شم، ولی سوال 7 رو خیلی بد حل کرده! راه های دیگه ای هم وجود داره!
ادبیات نهایی: اون ناپاکی چی می شد؟! توضیح کتاب فقط گفته بود "پاکی و ناپاکی"! و گران جانی رو گفته بود! من گفتم صفت بد و اینا نداره یعنی...!

به نقل از ندا مکرم :
دوستان، بهتره این جا درباره مسایل حاشیه ای زیاد بحث نکنین! الان 3 4 صفحه ی آخر رو که خوندم، خیلی حاشیه ای شده بود!
بهتره این جا رو بذاریم واسه این که درباره خود امتحان (سختی، آسونی، اگه غلط یا شبهه ای چیزی باشه) که اگه لازم بود بشه هماهنگ کرد...

در مورد جبر: من به شخصه فکر می کردم 20 می شم، ولی سوال 7 رو خیلی بد حل کرده! راه های دیگه ای هم وجود داره!
ادبیات نهایی: اون ناپاکی چی می شد؟! توضیح کتاب فقط گفته بود "پاکی و ناپاکی"! و گران جانی رو گفته بود! من گفتم صفت بد و اینا نداره یعنی...!
خوب مگه تو صفحای قبل چی نوشته بودن؟!

به نقل از King Dain II :
خوب مگه تو صفحای قبل چی نوشته بودن؟!
خوندین؟
در مورد جای نشستن، تقلب کردن، مراقب ها، نظر دادن در مورد این که تو همیشه سوال ها رو جا میندازی و ...!

خوب یکم بهش طراوت دادن!
ولی فقط تو همون صفحه بود مگرنه من خودم اونموقع بودم بیشتر درباره ی امتحان صحبت میشد.

راجع به امتحان ادبيات امروز :

خودم كه با اطلاعات عمومي رفتم سر جلسه

ولي در كل آسون بود و خدا رو شكر احتمالا پاس ميكنمش

بقيه چه كردن؟

البته همه رو كوير شريعتي يه مقداري دعوا داريم
نامرديه، اسم كتاب رو ‌بد جايي نوشته

خطاب به دومی ها : برای ادبیات شنبه شما واژه نامه رو هم میخونید؟

امروز امتحان جغرافی داشتیم من با 2 تا اشتباه ضایع گند زدم به این امتحان!!ولی یکی از بچه ها دیر رسید(البته کسی دیر رسید که بچه ها روش خیلی حساس اند)و از اون امتحان نگرفتن!!! طفلک خیلی دلم واسش سوخت :(

به نقل از peg0a2h1 :
خطاب به دومی ها : برای ادبیات شنبه شما واژه نامه رو هم میخونید؟
دوم نیستم، ولی بخونید حتماً! هرسال یه جوری سوال میاد که فقط با خوندن متن نمی شه جواب داد.

به نقل از Behzad N.M :
راجع به امتحان ادبيات امروز :

خودم كه با اطلاعات عمومي رفتم سر جلسه

ولي در كل آسون بود و خدا رو شكر احتمالا پاس ميكنمش

بقيه چه كردن؟

البته همه رو كوير شريعتي يه مقداري دعوا داريم
نامرديه، اسم كتاب رو ‌بد جايي نوشته
آره، یه کم جاش بد بود، خیلی از بچه های ما هم اشتباه نوشته بودن.
من احتمالاً 19.5 یا 19.75 بشم. اگه مثل جبر و دینی نشه فقط!!
دینی چی شد نتیجه ش بالاخره؟

[
به نقل از ندا مکرم :
آره منم اینو مونده بودم
کویر هم سخت بود سر جلسه همه ی کتاب های شریعتی اومد جلو چشمم جز این همش میگفتم یه دشت لوت بود یه چیزی تو این مایه ها :دی

من دوباره می پرسم، کسی با جواب سوال 7 جبر (اثبات با جبر مجموعه ها و قسمت دومش) هیچ مشکلی نداره؟!! اون سوال واقعاً راه های دیگه ای هم داره اثباتش و اگه بخوان مثل پاسخ نامه نمره بدن، من به شخصه هیچ نمره ای نمی گیرم ازش!!

Back
بالا