• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بن کردن... برای چی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بن کردن... برای چی؟

سیستم سایت هرچند مشکلات زیادی داره ، اما عوض کردنش مشکلاتنش خیلی بیشتره !

در مورد تعریف اسپم هم میتونید این رو بخونید.

به نقل از یک مدیر :
سیستم سایت هرچند مشکلات زیادی داره ، اما عوض کردنش مشکلاتنش خیلی بیشتره !

در مورد تعریف اسپم هم میتونید این رو بخونید.
خب این فقط جواب قسمتیش بود ! بقیه اش ؟!
یعنی الان سایت ( که قراره با همین سیستم عامل باقی بمونه ) با همین شیوه پیش میره و ارسال و + و - و ... الکیه ! یا نه فکری به حال اینا می کنین که یکم با ارزش شه ؟!

من هم فکر میکنم که یه کمی باید سیستم عوض بشه
یه جوری باشه که به پست ها، و از اون مهم تر ، به محتوای پست ها بشه امتیاز داد
نه از این امتیاز ها، یه امتیازی که نشه هرکی الکی بده و اول و آخر معلوم نشه که کی و برای چی به کدوم پست چه امتیازی داده!!
فکر میکنم تا حدودی حرف های SOUL KEEPER درسته، البته تا حدودی
و بهتره که سیستم ارزش گذاری برای درجات کاربری عوض شه
یعنی یه جورایی از این حالت ماشینی و سیستمی، به حالت انسانی تبدیل شه
منظورم اینه که یه عده ای باشن که تعیین کنن ارزش ها و درجات رو
اما نه فقط مدیران
تا امروز ، مدیرا همیشه انتخاب کردن، قانون گذاری کردن و تنبیه کرد ن و ...
اما در همه ی این موارد ، اعتراضات بسیاری بوده، کمترین هاش همین دلایل بن شدن ها که به جرات میگم 95 درصد کسایی که بن شدن، از دلیلش قانع نشدن
یا همین انتخاب مدیرا و....

یه پیشنهاد دارم
برای هر بخش( حالا میتونه انجمن ها باشه. یا یه سری بخش های مجزا که ایجاد بشه) یه گروهی مثل هیات مدیره انتخاب بشه، مثل مثلا گروه داوران گروه عکاسی که توی تابستون تشکیل شد
اعضای این گروه هم با توجه به میزان فعالیت توی بخش ها تعیین بشن، و بعد مثلا ماهانه یه جور نظر سنجی بین این گروه اجرا بشه که توش مثلا تعیین کنن به فلانی و فلانی مثلا یک رتبه بدیم، یا مثلا یه امتیاز
دیگه این خورده کاری هاش به عهده مدیراست، (البته درشت هاش هم به عهده اوناست!!) اما کل قضیه به نظرم اینجوری بهتره
اینجوری که یه عده از کاربرا که لزوما مدیر کل یا ... نیستن، بتونن درجات رو بالا و پایین کنن!!

در مورد امتیاز ها هم ، یه بار قبلا گفتم، نمیدونم هنوز همون سیستم هست یا جدیدا عوض شده، اما به نظرم اگه امتیاز ها، به پست تشکر و انتقاد تبدیل بشه، چند تاخوبی داره
یکی اینکه کسی نمیتونه الکی این کار رو بکنه
یکی اینکه هر کاربر میفهمه نظر بقیه در مورد پست هاش چی بودن
و دیگری اینکه این میتونه یه ملاک درست حسابی باشه برای سنجش کاربرا!!

فکر میکنم تا حدودی حرف های SOUL KEEPER درسته، البته تا حدودی
میشه بگی با کجاش مخالفی ؟!
این خوبه که واسه هر بخش یه تیم مدیریت جدا تشکیل شه که همه ی این تیما زیر نظر تیم مدیریت کل (!) باشن ! ولی خوده اون مدیرایی که انتخاب میشن رو باید کاربرا و مدیرا با هم انتخاب کنن ! نه فقط مدیرا !

وقتی حوصله نباشه خوب بن کردن میشه راه حل اصلی...
اگه مدیرا حال داشته باشن و وقت بذارن با اون فرد مخالف یه دو ساعت حرف بزنن راحت مشکل حل میشه که اینطوری نیست...

اصلا الان مثبت و منفی و به چه دردی می خورن؟ نه واقعا مصرفی ندارن دیگه! به جز این شرط بندیای فوتبالی! :دی

به نقل از settareh :
اصلا الان مثبت و منفی و به چه دردی می خورن؟ نه واقعا مصرفی ندارن دیگه! به جز این شرط بندیای فوتبالی! :دی
(خانمم اسرار بخش ورزش را در مجامع عمومی بازگو نکن...! :دی ما؟ شرطبندی؟ اصلا.... یادم نمیاد..! :دی)
+/- رسما به هیچ دردی نمیخورن... حتی آدم نمیفهمه کی از چی خوشش اومد کی از چی بدش اومد...! اما به اینجا مربوط نیستا... یه تاپیک بود میگفت که منفی چرا؟ به اون مربوطه...!
در کل فکر کنم اکثریت قبول داشته باشن که چیزایی مثل بن و + و - چیزای مسخره ای هستن... (پوزش میطلبم که مجبور شدم رک بگم..!) کاربردشان هم واقعا کمه...!

آره واقعا با همه موافقم
بن کردن به هیچ دردی نمیخوره تازه ممکنه وضع رو بدترم بکنه

به نقل از مُحسن...! :
بن کردن از IP راه مناسبیه، منتها خوب وی پی ان و این حرف ها هم هست، ولی اصلی ترین تنبیه همون از دست دادن سوابقه که کسی که بن میشه خیلی طول میکشه تا بفهمن این فرد حدید همون یارو هست، و از طرفی ما کسی رو بن نمیکنیم برای اینکه همیشه بره، این کار رو میکنیم که امیدوار باشیم با یه هویت جدید، با یه اخلاق درست تر به انجمن بیاد. در مورد سیستم سایت هم خوب SMF حرف زیادی برای گفتن نداره نباید انتظار داشت.
خوب به سادگی با دادن 2 تا پست همه می فهمن که این همون فرده قبلیه ! بعدشم می تونه تو امضاش بزنه !

اصلا نمیشه تنبیهی خارج از بن پیدا کرد؟؟؟
مثلا همون بن موقت یا یه چیز دیگه !

Back
بالا