مرحوم امیر جون مرد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir Joon 2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مرحوم امیر جون مرد

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
منم راه برای تست کردن جنبه ی شوخی افراد دارم... ولی عقلم می گه این جور شوخی کردن بی معناست!
وقتی اکانتتون مشخصات اشتباه داشته، نگین مشخصات اشتباه نداشته و بن شده... البته بحث کردن توی تاپیک هایی مثه عکس دسکتاپ رو هم می تونین به خاطر بیارین.

اگه سوالی دارین، می تونین توی پ.خ از مدیران بپرسین. این تاپیک رو هم با این حرف ها ادامه ندین؛ ممنون.
آخه عزیز من منم همینو بهشون گفتم گفتن نه اصلا" به اون خاطر نبوده فقط اسپم زیادی ! واسه همین کف کردم! ;D

به نقل از Amir Joon 2 :
آخه عزیز من منم همینو بهشون گفتم گفتن نه اصلا" به اون خاطر نبوده فقط اسپم زیادی ! واسه همین کف کردم! ;D
خب پس! مشکل شمام حل شد دیگه. به هر حال جواب به شما داده شد.. اگه بخواین می تونین قبول کنین.. اگرم می خواین مجبور شین اکانت جدید بسازین، می تونین از الان به بعد در این مورد بحث کنین که چرا هر کسی یه نظری داره !!
(توضیحی هم لازمه بدم. توی یک جمع مثلا می پرسین این شخص اینطوری ه، آیا بن بشه؟ هرکسی که موافقت می کنه، دلیل ی برای خودش داره که درسته!)

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
خب پس! مشکل شمام حل شد دیگه. به هر حال جواب به شما داده شد.. اگه بخواین می تونین قبول کنین.. اگرم می خواین مجبور شین اکانت جدید بسازین، می تونین از الان به بعد در این مورد بحث کنین که چرا هر کسی یه نظری داره !!
(توضیحی هم لازمه بدم. توی یک جمع مثلا می پرسین این شخص اینطوری ه، آیا بن بشه؟ هرکسی که موافقت می کنه، دلیل ی برای خودش داره که درسته!)
کی میگه هر کسی که دلیل بیاره درسته ؟! الان دلیل بن شدن من کاملا" غلطه ! چون همونطور که گفتم حداقل 20 تا کاربر همین الان هستن که خوشگل 5 برابر من اسپم دادن و دارن میدن ولی کسی کاری بهشون نداره !

کاربرا میان یهویی میگن چرا بن شدیم! کسی به قبلش فکر نمیکنه که!
خوب مدیرا حق دارن واسه حفظ آرامش سایت بن کنن!

به نقل از GCD :
کاربرا میان یهویی میگن چرا بن شدیم! کسی به قبلش فکر نمیکنه که!
خوب مدیرا حق دارن واسه حفظ آرامش سایت بن کنن!
الان من مخل آرامش بودم ؟! :)) :)) :)) :)) :)) :)) ( چه باحال ! ) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

به هر حال سایت از روند طبیعیش خارج میشه
مدیرا حق دارن عده ای رو بن کنن

به نقل از GCD :
به هر حال سایت از روند طبیعیش خارج میشه
مدیرا حق دارن عده ای رو بن کنن
اولا" که نه , ندارن ! بعدشم بن کنن ولی با دلیل ! دلیل درست حسابی ! ( آخه زده به خاطر اسپم زیاد ! ) :))

دلیلش قانع کنندست .نیست؟

به نقل از Amir Joon 2 :
اولا" که نه , ندارن ! بعدشم بن کنن ولی با دلیل ! دلیل درست حسابی ! ( آخه زده به خاطر اسپم زیاد ! ) :))
خوب اسپم زیاد نظم سایت رو بهم نمیزنه احیانا؟؟
مگه مدیرا (ببخشیدا) کرم دارن که بی دلیل یکیو بن کنن؟

به نقل از Amir Joon 2 :
ببین داش ما نقشه ای نداریم که بخوایم هماهنگ کنیم ! بعدشم این تایپک فقط واسه جلو گیری از بن شدن بیخوده ! در ضمن شما بهتره صفحه های قبل بخونی تا بفهمی که فقط 2 نفر نیست ! فک کردنم نمی خواد سوال کردیم اما جواب نشنیدیم که قانع شیم !
البته تا 5 6 پست پیش 2 نفر بودن که تازگی یک نفر هم اضافه شد!
-----------
به نقل از Amir Joon 2 :
الان من مخل آرامش بودم ؟!
فعلا که با این تاپیک و امثالهم هم اسپمر هستی هم مخل آرامش!
-----------
به نقل از Channel 2 :
آها ! عیب نداره !! :)) :)) ولی فک نکنم نوبت به شما برسه !! :)) :)) ;)
بله! من به قانون احترام می ذارم و تاپیک اسپم نمی زنم! مشخصاتم کامل است! به شخص توهین نمی کنم(بلکه کارهای بی معنی رو به تمسخر می گیرم!) و... به همین دلیل من و اکثریت قانونمند سایت شامل قوانین مجازاتها نخواهیم شد!
البته فکر کنم واضح باشه!

فک نکنم دلیل بن شدنت تنها اسپم دادن باشه دلایل دیگه ای هم داره

به نقل از p.sh :
فک نکنم دلیل بن شدنت تنها اسپم دادن باشه دلایل دیگه ای هم داره
منم دقیقا" همین فکر و میکنم ! یعنی مطمئنم ولی میگن اسپم ! چراشو نمی گن ! یعنی بیخود بن می کنن ! بی دلیل !

خودتون باید دلیلشو بدونین .نمیدونین؟

به نقل از p.sh :

اگه میدونست که این تاپیکو نمیزد!
علت ایجاد شدن همچین تاپیکایی تقصیر خود مدیراست!
اگه مثل بچه ی خوب ;D بگن چرا بن کردن دیگه مریضیم بیایم اینجا تاپیک بزنیم!؟!؟!

منم جای مدیرا بودم همین کار رو می کردم

به نقل از p.sh :
یه حدسایی میزنیم ، جمیعا !

به نقل از Yasi.R :
منم جای مدیرا بودم همین کار رو می کردم
میشه بگی چرا ؟!

به نقل از Yasi.R :
به هزار و یک دلیل که نمی شه بگم
خوب تو پ.خ بگو ! ( اگه اونجا هم نمیشه . پس دلیلت و به مدیرا بگو اونا می تونن بگن ! )

من به عنوان شخصیتی والا تا اطلاع ثانوی عزای عمومی اعلام و این حرکت نا جوانمردانه را تحریم می کنم
از همین تریبون استفاده می کنم و اعلام می کنم من حاضرم هر کونه عملی که امیر جون بگه در اعتراض به بن شدنش انجام دهم

Back
بالا