بیخیال بابا کدوم انرژی؟به نقل از مـهمّد بذرکار :جالب چیه !؟ ما دنبال معتاد کردن بچه ها به این سایت نیستیم؛ این بحث ها سودی برای ما نداره... شما می تونین برین صندلی داغ ها رو بخونین و ببینین چه چیز های مفیدی توش هست! عملا به انرژی و وقتی که از ما و کاربرا می گیره، نمی ارزه !

به نقل از احمدرضا.ج :به نظرم با این میلی که هست بهتر هست با یک شکل تازه 2باره اجرا بشه

به نقل از trojan2 :حالا شکلش رو نمیدونم ولی من خیلی دلم میخواد رو صندلی داغ بشینم
ولی بهتره کسی که رو صندلی داغ میشینه بیشتر نقدش کنن تا...
)

باز خوب شد برای اولین بار تو آخر شب یکی فکرش خوب کار کردبه نقل از Amir Joon :به نظر من مدیرا هر ماه یک کاربر رو در گفت و گوی آزاد بزارن برای صندلی داغ ! همه تو این مدت وقت دارن هرچی دوس دارن بپرسن ! بعد تایپک پاک میشه و نفر بعدی میاد !
فقط طرف باس با جنبه باشه ! و به هر سوالی که کاربرا کردن جواب بده ! و ناراجت نشه ! و از همه مهمتر انتقاد پذیر باشه ! ( البته انتقاد درست نه هر چرت و پرتی ! )
کیا موافقن ؟!

مرسی ! دیگه انقد سرعت تایپ زیاده ( یک سومه لاک پشت ! ) اشتباه هم پیش میاد دیگه ! ناراحت نه ناراجت !به نقل از پردیس :باز خوب شد برای اولین بار تو آخر شب یکی فکرش خوب کار کرد
مرحبا به این پیشنهاد
فقط 1 ماه یه خورده زیاد نیست؟
در ضمن ناراحت میگن نه ناراجت![]()

یه تاپیک قبلا در این باره زده شده بود!به نقل از Helli Agent :نظرتون در مورد چت چیه؟جایگزین بهتریه

منم موافقم و به نظرم چیز خوبیه...! اما به نظر من برای هر کاربر 2هفته باشه...! 1ماه خیلی زیاده چون به بقیه نمیرسه نوبت...!به نقل از Amir Joon :به نظر من مدیرا هر ماه یک کاربر رو در گفت و گوی آزاد بزارن برای صندلی داغ ! همه تو این مدت وقت دارن هرچی دوس دارن بپرسن ! بعد تایپک پاک میشه و نفر بعدی میاد !
فقط طرف باس با جنبه باشه ! و به هر سوالی که کاربرا کردن جواب بده ! و ناراجت نشه ! و از همه مهمتر انتقاد پذیر باشه ! ( البته انتقاد درست نه هر چرت و پرتی ! )
کیا موافقن ؟!