چرا ؟!به نقل از ندا مکرم :خب اون آدم شناسی هم تاپیک جالبی نیست!
اگه خوب کنترل بشه، می تونه خوب باشه، ولی کار آسونی نیست...به نقل از Dokhtare ariyaE :چرا ؟!
خوب میشه یه کم قوانین رو جدی تر کرد! مثلا هر کس اسپم داد دیگه نمی تونه تو این تاپیک شرکت کنه!به نقل از ندا مکرم :اگه خوب کنترل بشه، می تونه خوب باشه، ولی کار آسونی نیست...
هر روز هم کلی اسپم باید پاک بشه!
فکر خوبیه باید قوانینو جدی تر کنیم اینجوری بهتر میشه دیگه بچه ها هم کمتر اسپم میدن.به نقل از Dokhtare ariyaE :خوب میشه یه کم قوانین رو جدی تر کرد! مثلا هر کس اسپم داد دیگه نمی تونه تو این تاپیک شرکت کنه!
به نظر من كه اگه حد گفتن اطلاعات شخصي داخل يك چهار چوبي باشه ، اصلا مشكلي به وجود نمي آره و تازه باعث صميميت هم ميشهبه نقل از مـهمّد بذرکار :ارایه اطلاعات شخصی بچه ها در فضای سایت، می تونه برای بچه ها و سایت هزار و یک جور مشکل ایجاد کنه که من دوتاش رو هم نمی گم!!
مشکل با شمرده شدن و نشدن نیست! مشکل با مفید نبودن ه. به صورت قاطع با فعال کردن این انجمن مخالفیم!
هیچ راه حلی هم برای مشکلاتی که عرض می کنیم پیدا نمیشه!
آقای بذرکار راست میگن ممکنه واسه ی سایت و محیطش مشکل پیش بیاد ! منم نظرم عوض شد چون اصلا به این موردش فکر نکرده بودم!به نقل از poolia :به نظر من كه اگه حد گفتن اطلاعات شخصي داخل يك چهار چوبي باشه ، اصلا مشكلي به وجود نمي آره و تازه باعث صميميت هم ميشه
شما با 19 تا ارسال ، چطور فکر می کنی دیدت نسبت به انجمن ، از ما قوی تره؟به نقل از poolia :ما رويايي فكر نمي كنيم ، شما خيلي بد بيني !
باشه آقا شما درست مي گي چون ارسالاتون از من بيشتره ولي شما هم يه روزي ارسالاتون 19 تا بود . ( در ضمن الان ارسالام رفت رو 20 )به نقل از یک مدیر :شما با 19 تا ارسال ، چطور فکر می کنی دیدت نسبت به انجمن ، از ما قوی تره؟
لازم نیست شما ناراحت بشین!به نقل از poolia :باشه آقا شما درست مي گي چون ارسالاتون از من بيشتره ولي شما هم يه روزي ارسالاتون 19 تا بود . ( در ضمن الان ارسالام رفت رو 20 )