چرا دیگه صندلی داغ نداریم؟

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع secret
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا دیگه صندلی داغ نداریم؟

ببینید، صندلی داغ درواقع یه محیط کوچیکه برای شناخت، که اونجا آدما همدیگه رو با یوزرشون تو سایت میشناسن! پس چرا از این بابت نگران باشیم؟
از طرفی میشه با کم کردن حجم صندلی ها (ماهانه 1 الی 4 صندلی) محیط رو بدون هیچ خطری کنترل کرد، یا حتی فیلترهایی رو برای فعالیت گذاشت
پس اینا رو میشه به راحتی حل کرد
 
پاسخ : چرا دیگه صندلی داغ نداریم؟

یکی دو نفر نیستن که به خاطرشون جلوی کار گرفته نشه!

استفاده از کلمات خوشگل شناخت و اطلاعات کوچک، موقعیت رو درست نمی کنه... همین الان از پیامد های گذشته، هستند کاربرانی که دارن به فعالیت شریف خودشون ادامه می دن و تبلیغ هم می کنن؛ بعد کسی هم دلش نمیاد گزارش بده به ما... فقط میان گلایه می کنن که فلان!
 
پاسخ : چرا دیگه صندلی داغ نداریم؟

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
یکی از بچه ها sms زده که تاپیک بزن توی فروم بگو "فلانی" به کی پیشنهاد دوستی داده... بعد انتظار مشاهده ی 70-80 تا آدم رو داشته باش که بگن این به ما پیشنهاد داده!!
الان من رویایی هستم ؟ شما دارین +مطلق فرض می کنین اینجا رو!
کاملا درسته
بچه ها قبول داشته باشین که مباحث و حرف هایی که توی سایت مطرح میشه حتی با نظارت کامل مدیر ها هم نزدیک به 40 درصدش حرفاییه که نباید گفته بشه!
 
Back
بالا