پاسخ : تراوين ، لذت يك بازي آنلاين
به نظر من بازي نكنيد.....
من اتحادم رتبه ي 30 سرورر بود اتحاد هاي سه دات كه بهترين رتبمون رتبه ي يك توي بهترين اتحادا بود.....هميشه ولوي تاپ تن بوديم با كلي مدال........اتحادمون زبونزد همه بود....هنوزم شماره كارت رييس هاي اتحاد وبقيه مقامارو دارم....شماره كارت و رمزشون......خودشون ميگفتن برو اينقدر برا خودت طلا بخر(با پول اونا)........
اخر بازي رسيد.......اتحاد ما نقشه هارو از ناتار ها دزديد......دهاي ناتارم صاف كرديم....ما شمال غرب بوديم اما تا جنوب شرق حمله ميكرديم.......عمارت حادوي ما يعني همون ww كه مخفف world wonder هست اول بود.......تا سطح 86 (راهنمايي:اخر بازي بايد اين عمارت به سطح 100 برسه كه ميليوني از هرمنبع ميخواد) و اينجا بود كه تقلب ها شروع شد....حمله ناتار ها به عمارت جادوي ما در سطح86 بيشتر از حمله ناتارا به عمارت جادوي دشمن در سطح 95 بود........رقبا با پنل ادمين و مولتي هانتر ميومدن تو اكانت ما دست كاري ميكردن اطلاعاتمونو ور ميداشتن و .....................
(ادامه دارد)
اگه كسي ميخواد ميتونم براش در مورد تقلب ها بيشترم بگم يا كلا هر سوالي داره پ.خ كنه ميگم در كل بازي خوبي نيست كار ما به جايي رسيده بود كه به سرور اصلي تراوين در المان شكايت ميخواستيم بفرستيم.....
پايان قسمت اول!!!