• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات ریاضی

1) در یک جعبه 4 توپ.
2) در یک جعبه 3 توپ و در یک جعبه‌ی دیگه 2 توپ.
3) در هر سه جعبه 2 توپ.
وقتی میگی در یک جعبه ۴ توپ، آیا خودبه‌خود همین معنی رو میده که در دو جعبه‌ی دیگه ۲ توپ خواهیم داشت؟ چون سوال پرسید هیچ جعبه‌ای بدون توپ نمونه.
و اینکه سوال احتمالش رو پرسید. ۵۴۰ حالت رو باید تقسیم بر چه عددی بکنیم؟

سلام
میشه یکی معادله ی درجه دو روش مربع کاملش و توضیح بده؟مرسی

سلام
نمیشه مثل مشتق فرمولی برای انتگرال f(x). g(x) نوشت؟

میتونید روش حل این معادله رو بگید
x(x_3)(2x_3)^2=2

میتونید روش حل این معادله رو بگید
x(x_3)(2x_3)^2=2
اگر معادله‌ت همینی باشه که نوشتی، جوابش طولانیه و سخت به‌دست میاد.
با استفاده از دو بار تغییر متغیر باید حلش کنی. معمولاً در این‌جور وقتا از ریشه‌ی یکی از عبارات (در این‌جا مثلاً ایکس مساوی سه دوم) برای این کار استفاده می‌کنن تا بعد از بسط و ضرب عبارات در هم‌دیگه، جملات توان فرد رو حذف کنن تا به یک معادله‌ی درجه زوج برسن.
این‌جا حلش رو رو کاغذ نوشتم. عبارت درجه چهار رو به درجه دو تبدیل می‌کنیم، دو جواب مثبت و منفی به ما میده. جواب منفیش غیر قابل قبوله، جواب مثبتش هم دوباره دوشاخه میشه و من اولش حواسم به بخش منفیش نبود و بعداً اونم لحاظ کردم.
در کل دو پاسخ حقیقی یکی مثبت و دیگری منفی برای این معادله به‌دست میاد.

عدد a را به n قسمت مساوی تقسیم کرده و سپس این قسمت های مساوی را در هم ضرب میکنیم. به ازای چه مقدار از n، حاصل ضرب ما ماکسیمم خواهد شد؟
1. مشتق 2.لگاریتم طبیعی - البته شاید بدون ایناهم حل بشه

عدد a را به n قسمت مساوی تقسیم کرده و سپس این قسمت های مساوی را در هم ضرب میکنیم. به ازای چه مقدار از n، حاصل ضرب ما ماکسیمم خواهد شد؟
1. مشتق 2.لگاریتم طبیعی - البته شاید بدون ایناهم حل بشه
امیدوارم حلم درست بوده باشه.
جواب نهایی برابر a/e اُم عه. یعنی عدد رو هرچی که باشه به a/e قسمت مساوی خورد می‌کنیم. هر قسمتِ ما هم اندازه‌ش e عه.

و در نهایت سوال سوم: ثابت کنید در هر پنج ضلعی منتظم، نسبت قطر به ضلع برابر نسبت طلایی است!
۲۰۲۱۱۱۰۱_۱۲۵۷۵۰_1a5u_1qbo.jpg
و هم اکنون شاهد منتهی الیه پنج ضلعی منتظم هستید:-"
در حال رایزنی هستیم که این شکل جایگزین تعریف پنج ضلعی منتظم بشه=))

1.
2.

کسی می‌تونه مقادیر a و b و c رو حساب کنه جدا جدا؟
فکر کنم اعداد مختلط میشن چون طبق نتیجه‌ی ششم جمع سه مقدار نامنفی شده منفی یک دوازدهم.

Back
بالا