- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
ولی کلید 2013 نیستتو سایت زیستی ها برو قسمت آرشیو زیستی ها اونجا کل نمونه سوالای مر1 و 2 و جهانییو گذاشتن! آزمون طلاها هم هست...جهانی هم تا دوره 26 ام یعنی 2015 هست...

ولی کلید 2013 نیستتو سایت زیستی ها برو قسمت آرشیو زیستی ها اونجا کل نمونه سوالای مر1 و 2 و جهانییو گذاشتن! آزمون طلاها هم هست...جهانی هم تا دوره 26 ام یعنی 2015 هست...

جدا نیست؟ من تابستون از همین سایت دانلودش کردم عاخه!!ولی کلید 2013 نیست![]()

دستت درد نکنه!منم ی لینکی دارم واسش میفرستم.
------------------
باورت میشه بعد اونموقع دیگه کلابیوشیمی نخوندم و سراغ اون سوالم نرفتم؟
اهمیتی نداره خودتو اذیت نکن.
چون من خودمم به جز آنزیم و ی سری مباحث از پروتیینا هیچی بلد نیستم!
ینی انقدری ک بیوشیمی مخصوصا انزیم رو مخمه هیچی رو مخم نیست=)دستت درد نکنه!
اره باورم میشهچون من خودمم به جز آنزیم و ی سری مباحث از پروتیینا هیچی بلد نیستم!
![]()

ینی انقدری ک بیوشیمی مخصوصا انزیم رو مخمه هیچی رو مخم نیست=)
همشم بخاطر همون قضیه ابستن شدن رِل دبیر مربوطست![]()

ارع واقعا!
زیاد خودتو ناراحت نکن حالا! ایشالا امسال بیوشیمی کلا از سوالای مر2 محو میشه!(تو دوره های اخیر که تعداد سوالاش خیلی خیلی کم شدن) ولی با این مر1 که داشتیم هیچ چیزی بعید نیس!!

اینجوری بهتره!ارع واقعا!
باشگا گفته سئله تشریحی های مرحله دو هم حذف شده.
32 تا سوال هر کدوم 5تا صحیح غلطه
اگ عین دوره 19-20 باشه شک نکن من قبول میشماینجوری بهتره!
بازم بستگی به نوع سوالا داره!

)
اگ عین دوره 19-20 باشه شک نکن من قبول میشم
(ارواح ارواح اقوامم)
ایشالا...من سال نهم مر2 دوره ی نوزدهو خیلی خوب زده بودم...دوره بیستم درصدم شصت و خورده ای شد...ولی سوالای 21 سخت بودن

اره اینم هس ولی خب اگه سطح سوالای تشریحی بالا باشه خب نمیشه جواب درست داد!منم المپ زیستیم:/
میتونین از من بپرسین خاستین://
نه افتضاحه!!!
ببین وقتی سوال تشریحیا حذف میشن احتمال قبول شدن سیاه لشکرا و کسایی که چیزی حالیشون نیست به مراتب زیاد میشه!!

ممنون.0=> 0% :/
1=> 0% =\
2=> 20%
3=> 40%
4=> 60%
5=> 100%
هر یدونه غلطم=> 10-%

مرحله اول امسال که سوالاش اصلا خوب نبود!!ممنون.
به نظرم فرقی نمی کنه تشریحی باشه یا تستی یا صحیح غلط فقط تحلیلی باشه عینوهو مرحله اول امسال یا مثل سوالای IBO

یکم اعتماد به نفس داشته باش دختر!من هی حس میکنم جزو سیالشگرا و اوناییم که هیچی از زیست نمیفهن=)
ننه![]()
امروز با همین ذهنیت کلا 3 ساعت درس خوندم=)یکم اعتماد به نفس داشته باش دختر!

ببین الان اصولا کسایی که زیاد میخونن قبول نمیشن! اونایی که قلق حل مسعله رو یاد گرفتن میرن بالا! تو دوره 20 یکی نقره شد (اسمشو نمیگم) ایشون سوادش در حد کمپبل و گیاهی علوی بود! ولی حل سوالو بلد بود و اون قلق رو پیدا کرده بود...امروز با همین ذهنیت کلا 3 ساعت درس خوندم=)
حس میکنم اگه روزی 20 ساعتم بخونم بازم نمیرسم ب بقیه=)
بعد این عاقا کپله هم ک دوم مدال شده بود میگفت دم مر2 بیشتر منابعو خونده بود=)