مرضیه
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان قم
پاسخ : فقدان استاد در مدرسه ی ما .
خانم نقیب هم یه بار اومدن و دیگه نیومدن و خلاصه اینکه تیم2006 از ...متری مدرسه ی ما فرار می کنن.
نیلو فر هم از طلاهای امسال بود ه که البته از همین گروه خانم مهرنوش شفیعی زاده می اومدن ولی دیگه دوره شروع شد .ولی اگه شمارشون رو دارین برام بفرستید ممنون می شم .
از استاد هایی هم که معرفی کردین ممنونم فقط از بقیه اطلاعات دقیق تری بدین .
چون همشون بعد از جلسه ی اول فرار می کنن فکر کنم برای یه ده بیست جلسه به همون مقدار استاد بخوایم .
راستی روشن جان من شماره ی باقری رو ندارم بعدشم اون با تو جور تره خودت از الان وقت بگیر تا حداقل یه جلسه رو بیاد .
در ضمن من هروقت به ..... گفتم گفت زنگ میزنه ولی این کار رو نمی کنه و از وقتی که شما رفتی خیلی اخلاقش ... تر شده
شماها حسابی برا ی ما کوکش کردین.چرا این عوض نمی شه.؟
خانم نقیب هم یه بار اومدن و دیگه نیومدن و خلاصه اینکه تیم2006 از ...متری مدرسه ی ما فرار می کنن.
نیلو فر هم از طلاهای امسال بود ه که البته از همین گروه خانم مهرنوش شفیعی زاده می اومدن ولی دیگه دوره شروع شد .ولی اگه شمارشون رو دارین برام بفرستید ممنون می شم .
از استاد هایی هم که معرفی کردین ممنونم فقط از بقیه اطلاعات دقیق تری بدین .
چون همشون بعد از جلسه ی اول فرار می کنن فکر کنم برای یه ده بیست جلسه به همون مقدار استاد بخوایم .
راستی روشن جان من شماره ی باقری رو ندارم بعدشم اون با تو جور تره خودت از الان وقت بگیر تا حداقل یه جلسه رو بیاد .
در ضمن من هروقت به ..... گفتم گفت زنگ میزنه ولی این کار رو نمی کنه و از وقتی که شما رفتی خیلی اخلاقش ... تر شده
شماها حسابی برا ی ما کوکش کردین.چرا این عوض نمی شه.؟

!!!اقای محمدی هم قضیش اینجوری بود که اموزش و پرورش از ما یه المپیاد گرفت و برا یه سری از ما کلاس گذاشت که معلمشم همین اقای محمدی بود ,نقره ی سال قبل نیلوفر(یعنی دفعه ای که نیلوفر طلا شد نه برنزش!!!)سینا فاضل هم پارسال نقره بود امسال هم دوباره رفته!!!خوب دیگه من اقای تیمور صیف اللهی هم میدونم که درس میدن هم دوره ای مرتضی محمدی بوده!!!من همینا رو از المپیادیا میشناسم و اینکه خواهر خودم هم المپیاد نجومی بوده,الان هم دانشجو سال دوم فیزیک دانشگاه شریفه!!!

الان معلم ما خانم محمدی فره و خیلی هم معلم خوبیه! :)