- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- قیدار
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
بچه بودم میدیدم داداشم میاد اینجا بعد رفت دانشگاه مونده بود تو هیستوری مرورگر منم اومدم دیگه 

من هم دقیقا هینجوری عضو شدمیه روز از بیکاری سرچ کردم سمپاد....که با این سایت اشنا شدم:-)
) رو گذاشتن. من و بقیه هفتما هیچ کدوم نمیدونستیم قضیه این سرودا چیه. چند روز بعد، من تو گوگل سرود تا اوج رو سرچ کردم و اون تاپیک سمپادیا که سرودهارو فرستاده بودن اومد. بازش کردم و وقتی تاریخ هارو دیدم که همه مال چند سال پیش بود، فکر کردم دیگه الان هیچکس اینجا فعالیت نمیکنه و سایت کلا منقرض شده
و فکر کردم حتما یه زمانی همه سمپادیا میومدن اینجا حرف میزدن و بیشتر حرفاشونم درسی و علمی بوده
به خودمم زحمت ندادم برم صفحه اصلی سایتو ببینم...

(ولی بگم ها تازگیا اکتیو شدم اون موقع زیاد فعال نبودم
)
(قیافه من اون موقع)

کلاس شیشم که بودم مثلا سرچ میکردم چجوری درس بخونیم:/خرخون شیم:/چجوری..
دیگه از رو صفحه اصلی سایت میدیدم بعد پنج ماه اینام عضو شدم
منم این بیماریو دارممن بیماریه سرچ های مزخرف تو گوگل و دارمکلاس شیشم که بودم مثلا سرچ میکردم چجوری درس بخونیم:/خرخون شیم:/چجوری..
بعدا چند بار تاپیک سایت و بالا اورد منم خیلی خوشم میومد بعدا بلد نبودم بیام صفحه اصلی:/^هرچی میخواستم سرچ کنم تهش یه سمپادیا مینوشتم تا اگه تاپیک مربوطی بود بیاد بالا
به عقلمم نمیرسید سمپادیای خالی و سرچ کنم ببینم چی میاره تا اینکه قبول شدیم داشتم سمپاد و سرچ میکردم تو پیشنهادا سمپادیا اومد زدم روشدیگه از رو صفحه اصلی سایت میدیدم بعد پنج ماه اینام عضو شدم
![]()
یه بار سرچ کردم اون انیمیشنه که دوتا ربات بودن همه آدما هم تو یه سفینه بودن اسمش چی بود
. بعد دیگه یه بار زدم رو اون لوگوی بالای صفحه و صفحه اصلیو دیدم و عضو شدم