من هم دقیقا هینجوری عضو شدمیه روز از بیکاری سرچ کردم سمپاد....که با این سایت اشنا شدم:-)
) رو گذاشتن. من و بقیه هفتما هیچ کدوم نمیدونستیم قضیه این سرودا چیه. چند روز بعد، من تو گوگل سرود تا اوج رو سرچ کردم و اون تاپیک سمپادیا که سرودهارو فرستاده بودن اومد. بازش کردم و وقتی تاریخ هارو دیدم که همه مال چند سال پیش بود، فکر کردم دیگه الان هیچکس اینجا فعالیت نمیکنه و سایت کلا منقرض شده
و فکر کردم حتما یه زمانی همه سمپادیا میومدن اینجا حرف میزدن و بیشتر حرفاشونم درسی و علمی بوده
به خودمم زحمت ندادم برم صفحه اصلی سایتو ببینم...

(ولی بگم ها تازگیا اکتیو شدم اون موقع زیاد فعال نبودم
)
(قیافه من اون موقع)

کلاس شیشم که بودم مثلا سرچ میکردم چجوری درس بخونیم:/خرخون شیم:/چجوری..
دیگه از رو صفحه اصلی سایت میدیدم بعد پنج ماه اینام عضو شدم
منم این بیماریو دارممن بیماریه سرچ های مزخرف تو گوگل و دارمکلاس شیشم که بودم مثلا سرچ میکردم چجوری درس بخونیم:/خرخون شیم:/چجوری..
بعدا چند بار تاپیک سایت و بالا اورد منم خیلی خوشم میومد بعدا بلد نبودم بیام صفحه اصلی:/^هرچی میخواستم سرچ کنم تهش یه سمپادیا مینوشتم تا اگه تاپیک مربوطی بود بیاد بالا
به عقلمم نمیرسید سمپادیای خالی و سرچ کنم ببینم چی میاره تا اینکه قبول شدیم داشتم سمپاد و سرچ میکردم تو پیشنهادا سمپادیا اومد زدم روشدیگه از رو صفحه اصلی سایت میدیدم بعد پنج ماه اینام عضو شدم
![]()
یه بار سرچ کردم اون انیمیشنه که دوتا ربات بودن همه آدما هم تو یه سفینه بودن اسمش چی بود
. بعد دیگه یه بار زدم رو اون لوگوی بالای صفحه و صفحه اصلیو دیدم و عضو شدم