پاسخ : پوست و مو
راستی در جواب حرف نیمافو توی چندصفحه قبل که گفته بود برای شوره ... بهترین شامپو همون هداندشُلدر ِ اما متاسفانه تقلبی شده . توی تلویزیون هم حدود 1سال پیش گفت که هداندشلدر ها تقلبی شده و اینا ... اما شما اگه بتونید از خارج اصلشو بگیرید برای شوره بهترینه توی رنج قیمت معقول .
اینی که گفتی جنس موت عوض شده میگن تا 1حدیش طبیعی و ممکنه که توی سن بلوغ و دبیرستان 1کم جنس مو عوض شه .
برای مشکل تریکوپتیلوزین (موخوره) ک گفتید ک آرایشگرا تا کوتاه میکنن میبینن موخوره داره میگن بیا ویتامینه کنم واست ...

حالا نمیدونم فایده داره یا نه ...
اما کلا برای این که مو از اون حالت وِزی خودش در بیاد (فکر نکنم مخصوص موخوره باشه اما آرایشگر و دکترم به من این رو پیشنهاد کردن) شامپو و خصوصا کرم سی دی سی(Compagnia del color) که یک شامپوی ایتالیایی ِ میتونید استفاده کنید . کرمش خیلی عالیه . 2جور کرم داره . یکیش مال توی حمومه که باید توی حموم بزنید و حدود 5مین صبر کنید بعد بشورید و یکیش همینجوری مال هر وقتیه که بخواید . هم بوی خیلی خوبی داره و هم خیلی خوش حالت میکنه مو رو و برای موهایی که موخوره دارن و بعد از حموم وز میشه موهاشون اون حالت وزی رو از بین میبره اما فکر
نکنم کرم درمانی
مخصوص "موخوره" باشه . 4-3مدل داره . 1کیش برای رنگ کرده 1کیش برای خشک ، ... . من خودم قرمز رنگشو میزدم (اگه اشتباه نکنم cdc003 بود .
شایدم 001 )
اما 2تا چیز بد هم داره این سی دی سی . 1کیش این که شامپوش باز معقوله قیمتش نسبتا اما کرماش که اتفاقا من کرم هاشو توصیه میکنم و نه شامپوشو ، کمی گرونه . رنجش 50 و ایناس فک کنم ... یه عیب بزرگ ترشم اینه که فکر نکنم بتونید به همین راحتی ها این شامپو رو پیدا کنید . معروف هم نیست . تو کل ایران یک شرکت ِ کلا که وارد کننده ی این شامپو ِ اونم به مقدار کم .
اما به هرحال توصیه میکنم اگه 1وقت پیداش کردید توی داروخونه یا آرایشگاهی ، بخریدش 1بار استفاده کنید . ضرر نداره به هرحال .
توصیه :شدیدا (دوستانه/صمیمانه)توصیه میکنم اگه پنتن (panthene) میزنید ، نزنید ! واقعا کیفیتش اومده پایین . شایدم تقلبی شده تو ایران .چیزیه که دیدم،شنیدم(از آرایشگرا و 2پزشک پوستی که تاحالا داشتم) .
الان شامپوی سینره ی تولید خودمون خیلی بهتر از پنتن ِ . خیلی هم ارزون تره . واقعا شامپون خوب(قابل قبول) ی ِ سینره ک صادر هم میشه
کلا این که طوری نباشه که حتما بخوایم شامپوی خارجی بزنیم . خیلی شامپو های خودمون از خیلی شامپوهای خارجی بهترَن ... (یا حداقل تقلبی نیستن)