• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا - شعور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادیا - شعور

قربون آدم چیز فهم! ;D
من خودم هم هزار بار گفتم! یکی اگه واقعا بخواد تو تاپیکای علمی فعالیت داشته باشه 4 تا تاپیک نمی تونن مانعش بشن! اصلا این حرف یعنی چی؟؟
یه موضوع دیگه که هست اینه که ما بچه های سمپاد همینیم! !تاپیکایی که میزنیم اگه مسخره اند ( از نظرشما ) یا علمیه اند شخصیتمون همینه ! مگه این سایت مال همه ی بچه های سمپاد نیس؟ با این کاراتون دارید میگید کسایی که تاپیکای علمی و از نظر شما با محتوا میزنن فقط تاپیک بزنن! چرا؟ چون یه وقت آبروی سمپاد نره!!
واقعا خنده داره! کسایی که دم از زیاد شدن تاپیکای بی محتوا و کم شدن تاپیکای علمی میزنن خودشون فعالیت خیلی کمی تو تاپیکای علمی دارن! ! خنده دار نیس؟؟
من قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم! گوشه و کنایه ای هم تو حرفام نیس، هر چی گفتم کلی گفتم ! :)

به نقل از Pegior :
قربون آدم چیز فهم!
من خودم هم هزار بار گفتم! یکی اگه واقعا بخواد تو تاپیکای علمی فعالیت داشته باشه 4 تا تاپیک نمی تونن مانعش بشن! اصلا این حرف یعنی چی؟؟
یه موضوع دیگه که هست اینه که ما بچه های سمپاد همینیم! !تاپیکایی که میزنیم اگه مسخره اند ( از نظرشما ) یا علمیه اند شخصیتمون همینه ! مگه این سایت مال همه ی بچه های سمپاد نیس؟ با این کاراتون دارید میگید کسایی که تاپیکای علمی و از نظر شما با محتوا میزنن فقط تاپیک بزنن! چرا؟ چون یه وقت آبروی سمپاد نره!!
واقعا خنده داره! کسایی که دم از زیاد شدن تاپیکای بی محتوا و کم شدن تاپیکای علمی میزنن خودشون فعالیت خیلی کمی تو تاپیکای علمی دارن! ! خنده دار نیس؟؟
من قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم! گوشه و کنایه ای هم تو حرفام نیس، هر چی گفتم کلی گفتم ! :)
با اینکه از این سیستم جدید خوشم نمیاد, ولی برای این کامنت و کامنت قبلی لایک زدم, حداقل میتونم با این کار نشون بدم که نظر منم همینه :-w
باز انگار قراره بعضیا عقاید خدشونو روی سایت پیاده کنن, خب این که اوج دیکتاتوریه [-(
تو پرانتز (بعضی مدیرا هم که ماشاالله ... هر چی دستشون میرسه ... Delete 8-|)
باور کنین با این سیستم جدید, انگیزه ی همون کسایی که تاپیکای علمی میزدن یا توی تاپیکای علمی فعالیت داشتن از بین میره (:|
من خودم وقتی یه تاپیک میزنم, خیلی خوشحال میشم که میبینم حداقل تاپیکم به یک صفحه رسیده, هر چند همش "مرسی +" باشه,
حداقل فکر میکنم که تاپیکم انقدر ارزش داشته که یک نفر توش اومده پست داده
ولی با این سیستم جدید, که هیچ فرقی هم با + و - نداره, گر چه نشون بده که کیا لایک دادن کیا ندادن, من که فکر نمیکنم برام انگیزه ایجاد کنه که تاپیک بزنم :-?

این نکته مهمی بود به نظرم!

به نقل از JOYFOOLISH :
آخه می دونید ، می ترسم مسخره بازی بشه . بچه بازی درآرن آدما ( چیزی که درصدش خیلی تو فروم زیاده ) مثلا برن ببینن کیا بهشون منفی دادن ، اینا هم برن بی دلیل به اونا منفی بدن .

به نقل از peg0a2h1 :
این نکته مهمی بود به نظرم!
بهتر از اینه که را به را بهت از سر لج و حسودی منفی بدنو نفهمی کیا بهت منفی میدن× ( گرچه من فهمیدم ;D )
کاش یه کم مردم به امضای آقای بذرکار توجه می کردند!

ببخشید چرا تاپیکی که توی انجمن عکس گذاشتم برام باز نمیشه؟

بذرکار بالاخره چکار میکنی؟ مشخص میکنی کیا + یا - دادن یا نه؟

به نقل از GCD :
بذرکار بالاخره چکار میکنی؟ مشخص میکنی کیا + یا - دادن یا نه؟
میخواستم همین الان بگم !
من احساس میکنم که بعضی از کاربرا یه اکانت جدید میسازن و با اون به خودشون + میدن و بعضی ها هم از سر رفاقت به هم + میدن !
مثلا این پروفایل رو ببینین
این ادمه جز تاپ تن کسایی که رای میدادن بوده و حتی یه ارسال هم نداشته !
نمیدونم ارزش این + و - ها چیه که بعضیا واسش یه اکانت دیگه هم میسازن !
و چیزی که قابل توجه هست اینه که بعضی ها یه روز اصلا تو تاپ تن نبودن و روز بعد اول هستن ! در عرض یک روز !
برای همین واجب هست که مشخص بشه کیا به چه پستی + یا - دادن !

• لایک
امتیازات: Pegi

بنده این نکته رو متذکر میشم که کشمش هم دم داره

بله ... عده ای همینجوری اکانت میسازن و به خودشون مثبت میدن ! خیلی مسخره ست خداییش. بابا به خاطر این مثبت ها نه به کسی جایزه میدن نه اتفاق خاصی میافته...

به نقل از مدیریت :
بله ... عده ای همینجوری اکانت میسازن و به خودشون مثبت میدن ! خیلی مسخره ست خداییش. بابا به خاطر این مثبت ها نه به کسی جایزه میدن نه اتفاق خاصی میافته...
آخر میذارید سیستمی که نشون بده یا نه؟
به نظر منم نشون بده بهتره!

Back
بالا