پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس
تو 90 دقیقه کاملا پایاپای بود بازی ، ولی نمیدونم قبل شروع فصل استیلی چیجوری بدنسازی تیمُ انجام داده
تو وقتای اضافه فقط غلومرضا میدوید بقیه راه میرفتن
اگه گل دوم رو به اون مفتی نمیخوردیم امکان جبران خیلی بود ، مجیدی م3 اولادی تا سایه طرف بش میخوره خودشو میندازه زمین ، نمیدونم پنالتی بود یا نه ولی اگه بود خیلی مفت بود ...

بعدِ گل دومم که تیم از هم پاشید
ولی بازم با این همه مصدوم و محروم تو 90 دقیقه خوب بودیم
+ جباری هرچی از دهنش دراومد تو بازی قبلی بارِ مظلوم و تیم کرد ، بازی بعدیش به همین راحتی بازی کرد ... برد به چه قیمتی؟
ما تو این بازی میتونستیم از نصرتی و شیث استفاده کنیم ، چون هنوز استیناف رای آخرُ صادر نکرده ، فردا اعلام میکنه ، ولی بازم با این همه محروم و مصدوم خود باشگاه نخواست که این دو نفر بازی کنن ، چون خیلی چیزا از نتیجه ی بازی مهمتره ...
----
با اینکه تو وقتای اضافه ، تمام نزدیکان استیلی رو اوردم جلوی چشمانش ولی تو مصاحبش یِ لحظه دلم خِعلی براش سوخت

65 بار گفت معذرت میخوام ، یکم دیگه ادامه میداد بغضش میترکید

بد موقعی شد سرمربی پرسپولیس :
- از دقیقه 60 اولین بازیش بر ضدش شعار دادن تا همین بازی امروز ... خیلی زیر فشار بود
- تیم خوب بسته نشد ، یعنی بد بسته شد
- مصدوم پشت مصدوم ، که خیلیاش برمیگرده به همون بدنسازی افتضاح قبل فصل ... با این محرومیتها ...
- این اواخر همش بش میگفتن قراره یِ مربی دیگه بیاد به جات ، با چه امیدی باید کار میکرد ؟
شاید اگه این موانع نبود استیلی بهتر نتیجه میگرفت ...
به سلامت :)
----
به نظر من الان مربی خارجی به درد تیم نمیخوره ، چون تا بخواد جا بیفته زمان میبره ، الانم که حذفیو از دست دادیم ، لیگم که گند زدیم ، بازیکن درست حسابیم که نداریم ، به نظر من اگه این نیم فصل رو با ی مربی خوب ایرانی تموم کنیم ، بعد فصل بعد یِ مربی تاپ خارجی بیاریم بهتره ...
مصطفی دنیزلی کجایی؟ تیمت اون موقع داغون تر از این بود ، ولی با همون بازیکنا چه قدر قشنگ بازی میکردیم ... هــــــــ عی
عاشوري سرمربي موقت پرسپوليس شد