کلوپ هواداران پرسپولیس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع real madrid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

هاشمیان مصدوم بود بعد نمیدونم چیشد رف المان بعد الانم نمیدونم چی بهش شد! :دي

بعد رفت کلاس مربيگري اونجا، بعدم برگشت ولي نمي تونه بازي کنه.

کسی که الان خیلی وقته دیگه حتی بازیکن هارو نمیشناسه هم طرف دار حساب میشه؟؟

یه زمان همشونو میشناختم... .

الان خیلی وقته نگاه نمیکنم... .

اما باز از درون پرسپولیسی ام... . :x :x

وضعیت مصدومین پرسپولیس

آخرين شرايط مصدومان پرسپوليس تشريح شد
دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری گفت: علیرغم تلاش‌های فراوان وحید هاشمیان، حمید علی‌عسگر، علیرضا محمد و ابراهیم شکوری به دربی نمی‌رسند و این بازیکنان باید تمرینات خود را برای رفع مصدومیت دنبال کنند.
وی افزود: هاشمیان از ناحیه کشاله، محمد از ناحیه همسترینگ و شکوری از ناحیه کشاله علی عسگر از ناحیه کمر دچار مصدومیت هستند.
وی درباره کریمی عنوان کرد: این بازیکن شرایط خوبی دارد و برای بازی روز جمعه مشکلی ندارد.
چشمه‌سری درباره وضعیت غلامرضا رضایی گفت: تمام تلاش ما این است که او در دربی بازی کند. رضایی به اردو می‌آید اما تکلیفش تا صبح جمعه مشخص می‌شود.

:|
منبع

بازیکن داریم که بازی کنن یا باید خودمون بریم کمک بلکه زمین پر شه :‏|‏‏|‏‏|‏ بعد ملت انتظار دارن ببریم :‏|‏‏|‏ چیش :-"""
اصن مدافع داریم ایا؟ :خط صاف

عجــب ـااااا! اینم شد وضعیتِ تیــم !؟! :-L
محمد کلا" می اومد ـم مصدوم می شد ! بچه تو دربی ـا چشم ـش می کنن ، هر دفعه یه جور می پُکه !
کاش غلام رضا برسه ! :| باز خوبه علی هس...! 8-|

آقا من دلم روشنه......حالا مدافع نداریم فورواردا رو میذاریم دفاع عقب بازی کنن......هافبکا رو میذاریم فوروارد...خود ِ حمید میره تو دروازه...اصن اینا مهم نیس...
مهم اینه که این دربی مال ِ ماس... :-"

به نقل از parasto jooon :
آقا من دلم روشنه......حالا مدافع نداریم فورواردا رو میذاریم دفاع عقب بازی کنن......هافبکا رو میذاریم فوروارد...خود ِ حمید میره تو دروازه...اصن اینا مهم نیس...
مهم اینه که این دربی مال ِ ماس... :-"
پرستو ! :)) چی بگم والّا...!
آقا! هادی نوروزی سلامتِ!؟ :-?
می شه جا همه یِ اینا ، بادامکی مصدوم بشه !؟!؟ :o کلِّ بازی ـا فیکسِ . اگه به زورِ 3 کارته شدن نبود ، همون 1-2 تا بازی ـم که محروم بود ،باید تحمّل ـش می کردیم ! 8-| ما شاا... حمید جون که این ُ نمی شونه 2دیقه بقل دستِ خودش رو نیمکت !

دوستان مثل اینکه ممبینی داور بازی شده... :-"

این بادامکی بعضی وقتا نمی دونم جوگیر میشه...چی میشه....دو تا حرکت خوشگل میزنه....بعد دیه تموم میشه....همش مثه مگس میخوره زمین... :-"

خنده نداره ملیکا..... :-"
یه کاشته پشت محوطه جریمه...کریمی وایمیسته پشت توپ می زنه سه طاق....بعد ما هورا میشیم...

حالا ببینین کی گفتم... :-"
به جون ِ خودم دلم روشنه...حالا شما هی بگین نه....مگه با سپاهان بد بازی کردیم....؟؟
چیـــــش... :-"

ارع :-"

پری اگه بازیکن کم اومد رو مام حساب کن :-" من میتونم دروازه وایسم ;;) یهو یکی با توپ حمله کنه من جا خالی میدم که کارشون راحت بشه :-" بعد تو زمین توپ ببینم جو گیر میشم دروازه رُ ول میکنم میام وسط :-" :دي

بعد استقلال جباری بازی سازِ خوبی ِ بعد مجیدی هم اونور هس که بیاد بشن مکمل هم بعد تیموریان از اونور هس :-" ولی ما فقط یه کریمی داریم ! خوب بدبخ که نمیتونه هی زحمت بکشه این منگولا هی گند بزنن :-"

به نقل از parasto jooon :
این بادامکی بعضی وقتا نمی دونم جوگیر میشه...چی میشه....دو تا حرکت خوشگل میزنه....بعد دیه تموم میشه....همش مثه مگس میخوره زمین... :-"

خنده نداره ملیکا..... :-"
یه کاشته پشت محوطه جریمه...کریمی وایمیسته پشت توپ می زنه سه طاق....بعد ما هورا میشیم...

حالا ببینین کی گفتم... :-"
به جون ِ خودم دلم روشنه...حالا شما هی بگین نه....مگه با سپاهان بد بازی کردیم....؟؟
چیـــــش... :-"
آره والّا ! اصن من نمی فهمم چرا اینجوریِ این بشر. اصن نمی شه به بازیش اطمینان داشت... 10مین خوبه ، 80 مین آدمُ دیوونه می کنه! :-L
نه باو ! ما کی گفتیم نه ! آخه خدایی من واسه قبلیِ هم دلم روشن بود ! 8-|
امّا این سری خیلی انگیزه دارن... ایشالله که می ترکونن ! :>
آی گفتی... یه 4 تا ازین حرکت ـا بیان ، همچین هم خودشون حال میان. هم ما ! :>

نه نه مهسا بیا من و تو بریم نوک بازی کنیم...از زیر ِ دست و پای رحمتی رد میشیم میزنیم تو گل... :-" 8-^

فکر کنم اولادیو فیکس بذاره...بعد بچم انگیزه داشته باشه....نوروزیم که فک کنم باشه...بعد هی علیم :x پاس بده هی مهرداد و نوروزی بزنن........ :-"

هی من میگم دلم روشنه هی شما بگین نه... :-"

به نقل از melika.m.r :
امّا این سری خیلی انگیزه دارن... ایشالله که می ترکونن ! :>
آی گفتی... یه 4 تا ازین حرکت ـا بیان ، همچین هم خودشون حال میان. هم ما ! :>

آره دیگه حیثیت ِ ....ما اینقدر تحت ِ فشاریم( :-") بعد ببین اونا چین دیگه....می بریم.. /m\

ئه پری ستارت (از دیروز دست به اسپمم قوی شده دیه به من چه چپ چپ نگا نکن :-")
پری مگه خبر نداری نوروزی پاشو عمل کرده ؟ :| بدبختی اونم نیس :|

نوروزی نیــس!؟ :-L ای بابا !
آقا حمید جون باز لج نکنه اولادی ُ نذاره...! :-? حس می کنم اگه بهش بازی بده ، یه کاری می کنه تو زمین.! :-?
دوستان ! بی زحمت می شه عزیزانِ مستقر در خطِ دفاع ُ با هم مرور کنیم !؟ ;D

با تشکر...اینا تمرین میکنن یا میرن سر ِ ساختمون کار میکنن که همش مصدومن؟؟؟ :-<

خب حالا رضایی به بازی میرسه.....به اون پاس میدیم میزنه تو گل....مهم نیته... :-"

بابا یه بازی فیکس گذاشتش...هیچی نشد....کلا نمی دونم اینا چرا کج و کوله شدشون میرسه به پرسپولیس... 8-|

اولادی رو که گفتن بازی نمی کنه ؟ مطمئنید میتونه بازی کنه ؟ :-?

تو تیم ـایِ دیگه که هستن ، جلو پرسپولیس که بازی می کنن ، جون می دن که دیده بشن .
بعد حالا که باشگاه کلّی پول می ده بهشون ُ میان پیرهنِ تیمُ تن می کنن ، یا مصدومن. یا محرومن ، یا ـم که تو زمین بودنشون ، با خالی موندنِ پستشون تفاوتِ خاصی نداره !
من نمی دونم ! خُ چه مرگشون ـه!؟ یکم از علی یاد بگیرن ( علی ُ بعضی اوقاتِ غلام رضا ُ وحید اینا! )...! 8-|
+ چرا گفتن نمی تونه بازی کنه اولادی؟! :-?

باز از این جکای دوره نوجوانی جنتی آوردن ... [-( ... :دی

نمیدونم گفته بودن بازی نمیکنه ، سالم بود ولی یه مسئولی اجازه بازی نمیداد یا استیلی بازیش نمیداد یا ... خلاصه که بازی نمی کرد ، ولی الان روزنامه رو هم دیدم مثکه بازی میکنه ...

اقاع اینا دیدین بازیکن نداریم حتا اگه حمید خودشم بره تو زمین بازیکن کم میاد گفتن اولادی که هس بزا بازی کنه :-" تا این حد بدبختیم و اینا :-"

Back
بالا