• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های همدان

پاسخ : سمپادی های همدان

تبریک!
امیدوارم همیشه موفق باشید.

یکشنبه بود یا دوشنبه (درست یادم نیست) یه نفر این قضیه مدال طلا و اینا رو گفت ولی گفت به احتمال خیلی زیاد! بعد چون شنیده بودم دومیا مدال نمیگیرن و این یه نفر هم همیشه حرف بی خود زیاد میزنه من توجه نکردم!
ولی خیلیه ... آفرین.
----------------------------------------------
به نقل از Smiling Girl :
× آناهید و برانول و بقیه اونایی ک ترجیح دادن برن ، سمپاد همیشه خونه ی هممون بوده ، هست ، میمونه !
شمام مطمعنا ب اندازه ی تمام اونایی ک موندن از این مدرسه حق دارید !
امیدوارم هرجا ک هستین موفق باشین ! موفقیت تک تکتون آرزوی هممونه ! :)

از لطفت خیلی ممنونم.
:)

ویرایش: تو گلنوشی؟؟!!! عجب!
با انتظارم فرق داشتی.

(یکی نیست بگه خب که چی؟!)
من هر از گاهی یاد یک هفته جون کندن تو غرفه ی لعنتیِ ... (اسم غرفه)میفتم! آخرش هم ... عجب نمایشگاهی بود...
کسی تازگی گربه رو دیده؟
فکر کنم گربه مدرسه مرد.
وسط کوچه افتاده بود. هنوز هم خونش که ریخته رو زمین معلومه. (کوچه؟ کدوم کوچه؟ ;) )
-----------------------------------------------
سوار سرویس شدم، رفت یکی از بچه های فرزانگان رو هم سوار کرد. میگم چه خبر؟ و ... بعد میگه هیچی، معلم فیزیکمون که معلم پروازیه از تهران و ... . بعد میگم خانومه یا آقا؟ میگه خانومه! میگم آخه من شنیده بودم مرده! میگه نه، زنه!

بچه هایی که موندید! به بقیه بگید دلیلی نداره به ما بگن آقای ایمانی زنه! ما از فرزانگان شکایت نکردیم که! همه چیز برعکس شده!
هیچ وقت فکر نمیکردم بچه ها این جوری باشن.
-----------------------------------------------

سلام ، من هم هستم .

با تشکر از همگان ;D
البته هنوز مونده التماس دعا دارم که عضو تیم جهانی هم بشم به امید خدا
http://ysc.ac.ir/

به نقل از هیربد :
با تشکر از همگان ;D
البته هنوز مونده التماس دعا دارم که عضو تیم جهانی هم بشم به امید خدا
http://ysc.ac.ir/
حقيقتا مرسى بشتكار!!!
:-o

به نقل از سیما :
سمپادو و بچه هاش و خاطره های 6 سالو بدون هیچ دغدغه ای گذاشتین رفتین باشه! حرفی نیست! فقط میخوام اینو بدونم حالا که خودتون نیستین میخواین موفقیت مام بگیرین؟! شما همونایین؟! فک کنم سمپاد غیر از مهارت به بچه ها معرفتم میده! اونایی که گذاشتین رفتین معرفتتون 1 ماهم دووم نیاورد؟!

اینو الآن دیدم. نمیدونم چی بگم!

چی سیما؟ بدون هیچ دغدغه ای؟
واقعا فکر میکنی سمپاد این قدر برای ما بی اهمیت بود؟
خدایا ...

من 29 شهریور پرونده گرفتم. یکی از بچه ها 30 شهریور! ما تا آخر صبر کردیم درست بشه. اما انگار یک اراده ای بود که نذاره هیچ چیزی تغییر کنه.
ما مجبور شدیم بریم.
میتونین اینو بفهمین؟
شما به این نتیجه رسیدین که بهتره بمونین و فکر کردین میتونین تحمل کنین. من دیدم نمیتونم تحمل کنم. همین!
شش سال توی سمپاد بودم. نه از 30 سالگی تا 36 سالگی؛ نه از 40 تا 46 سالگی! از 12 سالگیم تا وقتی که 18 ساله شدم.
من تو سمپاد بزرگ شدم. همه ما در واقع...
سمپاد خونه ما بود و هست.
سمپاد حق ما بود. مال ما بود.
اما کسی از راه رسید و چون زور داشت -و ما نداشتیم- ما ناچار شدیم از خونه خودمون (میفهمی سیما؟)، از خونه خودمون بریم.
این راحت نبود.
شاید واسه یه آدم عوضی راحت باشه. اما «ما» (دست کم اکثر ما) عوضی نبودیم! باور کن!

حالا میشه بگی چی شده؟ ما چیکار کردیم؟ دقیقا چه طور میخواستیم جلوی موفقیت شما رو بگیریم؟
حالا که حکم به بی معرفتی ما دادی، باید دقیقا بگی چی شده.

ا چند وقت بود من نبودم :دی

آناهید:من نمیدونم حالا سیما دقیقا منظورش چی بوده ولی با شما نبوده :د

آخه سر قضیه ی آوردن آقای فرجی اونایی که با ما تو کلاس فرجی بودن رفتن یه کار نامردی ای کردن که بماند :) با شما نبوده گمون کنم ، شما که نبودین اصن اونجا.

• لایک
امتیازات: Fe@r

چه وضیه آخه؟؟؟؟؟
از مدیر یکی از دبیرستانای دخترانه(از آشناهامونه) شنیدم که ورود دبیرای مرد دیگه تا این حد ممنوع نیس
اگه واقن اینطور باشه..... #-o
ینی میگن فقط فرزانگان یک مجوز اوردن دبیرای آقا رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|
~X( ~X( ~X( ~X(

• لایک
امتیازات: Fe@r

اصن قضيه مجوز اداره نيس مدير با معلم هاي مرد نميتونه كنار بياد"قال خ.ف" ;D

واسه همين براي سركوب اعتراضات اينو گفتن :-"

تازه معلم هاي مرد همدان اينقد ك اين بچه هاي ما خودشونو ميكشن براشون خفن نيستن.(حد اقل نه تا اين حد. تقريبا بخشيش جوٍٍ)

الان خانم رضايي و خانم نجفي و خانم حاجي هادي خيلي عالين‌. ;D

شايدبهتر از معلماي مرد مطرح ;D

راستي جريان اين معلم رياضيه چطو شد؟؟

خانم حاجی هادی رو موافقم....100% یه دونس! ;D
ولی برای درسایی مث ریاضی و فیزیک معلمای به مراتب عالی ترم داریم(علی رغم اینکه به قول خودت خیلی خفن نیستن).............
یه نگاه کوچولو بنداز.....مدارس دیگه مس بزرگمهر آمنه یا حتی فجر شاهد از اون دبیرا استفاده کردن...و.....ما.......
اونوقت تا ازت می پرسن کدوم مدرسه ای؟ میگی :فرزانگان...انتظارشون ازت میرسه مثبت بینهایت...... :|
تنها راه چاره ای که باقی میمونه اینه که بری با هزار مکافات اون معلمایی که مد نظرته رو بیرون گیر بیاری....حالا آیا برات وقت دارن یا ندارن.....هزینش جهنم! وقت مطالعه ی بقیه درساتو بذاری پاشی بری کلاس! کلاس همون دبیری که خیلی راحت میتونست تو ساعت درسی مدرسه باهات کار کنه! :|
...............
زور داره دیگه!!!!!! ~X(
اونوقت میای سر کلاس مدرست...یه معلم برات اون بالا گذاشتن گلابی!!! سوال می دی برات حل کنه یکم مطلب جا بیوفته.......50 مین سرش وقت میذاره هیچی! آخرشم ب جواب درست و حسابی نمیرسه!!!! ... این موضوع تا جایی ادامه پیدا میکنه که یا عجلی بشه یکی از بچه ها فهمیده باشه بیاد جای معلم توضیح بده...و یا اگه شانس نداشته باشی زنگ بخوره یارو دمشو بذاره رو کولش الفرار!!!!! :-L

به نقل از مــُـنـــا :
ا چند وقت بود من نبودم :دی

آناهید:من نمیدونم حالا سیما دقیقا منظورش چی بوده ولی با شما نبوده :د

آخه سر قضیه ی آوردن آقای فرجی اونایی که با ما تو کلاس فرجی بودن رفتن یه کار نامردی ای کردن که بماند :) با شما نبوده گمون کنم ، شما که نبودین اصن اونجا.

منم اون قضیه آقای فرجی رو شنیدم. تقریبا یک هفته، هر جا میرفتی حرف از این بود که فرزانگان میخواد آقای فرجی رو بیاره.
اما منا، تقریبا بهت قول میدم که بهتون دروغ گفته بودن. فقط میخواستن شما ها دلخوش بشین و توی اون مدتی که میخوان دبیر جدید پیدا کنن شورش نکنین! به همه دروغ گفتن.
ولی خب، بچه ها اگه هر حرفی زدن یا هر کاری کردن، اشتباه بوده. اصلا قابل دفاع نیست.
ولی... راستش این دلیل نمیشه که بهت بگن بدون هیچ دغدغه ای از 6 سال خاطره دل کندی ...

Back
بالا