گوگل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گوگل

به نقل از بـُزدوست :
اما فقط مشکل من نیســت ;D مشکلیه که واسه اکثر دوستای گودریم پیش اومـده !
این پیام معمولا وقتی میاد که وب سایت یا سرتیفیکیت SSL و تمدید نکرده (که از گوگل بعیده ! ;D) یا اینکه سرتیفیکیت و از یک منبع نامعتبر گرفته باشه (که گوگل از Thawte Consulting (Pty) Ltd میگیره و درسته) یا اینکه تاریخ سیستمت از تاریخ Expire سرتیفیکیت گذشته باشه !
دو مورد اول که مربوط به گوگل هست تقریبا غیر ممکنه، آخرین گزینه فقط باقی می مونه که باید تاریخ سیستمت و چک کنی !
من الان رفتم گوگل ریدر مشکلی نداشت ! ;)

{اگر گودری هستید}
برین اینجا ! بعد ازون بالا مرورگرتونُ انتخاب کنید و این افزونه هه رو نصب کنین ! گودر همینطوری فونتش یه چیزِ خیلی خعلی داغونی هس ، راس چینم نیس ! با این افزونه ، فونت گودرتون میشه Tahoma ، کامنت دونیشم خوشگل میشه ! ;D

نرگس من اينكاره رو كردما !‌اما تا چن روز دپ بودم عادت كرده بودم به اون مدلي ! اصـن قر و قاطي بود بهتر بود #-o :-<

نه اتفاقا من خیلی بم چسبید.متنای بلند با اون فونت چشممو اذیت میکرد.این خعلی خوبه

به نقل از نرگس² :
نه اتفاقا من خیلی بم چسبید.متنای بلند با اون فونت چشممو اذیت میکرد.این خعلی خوبه

من برای کروم نصبش کردم ! ولی بازم همون فونت رو داره ! میشه بگی چیکار باید بکنم ;)

اگه نصب كردي و بعدشم يه دور گودرو ريفرش كردي كه بايد Tahoma شده باشه!

من يه سوال بپرسم ؟
چرا اين لوگوئه گوگل ( كه تو مناسبتا عوض ميشه ريختش ) برا من نميشه ؟ :-" :-" [nb]به خودتون بخندين خو نميدونم واقعن :-"[/nb]

• لایک
امتیازات: N.M

عه اتفاقا واس منم چنوخته نمشه :-"

خوب شاید مناسبتی نباشه! ;D

چند تا مناسبت هست که عوض میشه مث کریسمس و....! ;)

دقیقاً منطور ما همون مناسبتاس ! مناسبتایی که توی همه ی سایتا ــَم درباره ی لوگوی گوگل و عوض شدننش مینویسن ، تازگیا برای من هیچ اتفاقی نمیفته !

چون بستگی داره به مناسبتش
یه سری از مناسبتا که بین المللی اند رو برای همه ی کشور ها و آیپی ها عوض میکنه, ولی مناسبت های دیگه رو برای کشورهایی که اون مناسبت بهشون مربوطه !
در واقع با توجه به آیپیتون یه لوگو رو نشون میده ;D
مثلاً من یه روز با آیپی ایران رفتم همین لوگو اصلی بود, با آیپی آلمان یه لوگو دیگه بود با آیپی آمریکا یکی دیگه :-"

×راستی من یه سری از این لوگو ها رو با یه مقدار توضیحات اینجا گذاشتم, اگه دوست دارین ;D

گوگل ۱۳ ساله شد

امروز گوگل به قول خودش ۱۳ ساله شد :>
index.php

آقا برین گوگل ، سرچ کنین let it snow ;;)
قدیمی شدا ، اما کلن ... ;))
let_it_snow_Google_Search.png

به نقل از نرگس² :
آقا برین گوگل ، سرچ کنین let it snow ;;)
قدیمی شدا ، اما کلن ... ;))
let_it_snow_Google_Search.png
خبری نبود

والا ورژن آنلاینش سیستمش اینطوریه که ثبت‌نام می‌کنی بعد وقتی که اکانتت اماده بشه ( که ایده‌ای ندارم چرا اصولا باید اماده بشه) بهتون ایمیل می‌زنن.
اها راستی همچنان برای کدها و share کردنشون، بدون شک github بهترینه تا مدت‌ها بهترین خواهد بود! و اصولا کسی نمی‌تونه جاشو بگیره.

• لایک
امتیازات: JB

به نقل از علی سینا؏ :
تحریم هستیم ما :|

یه کاری می کنن از ایرانی بودنمون بدمون بیاد :|
تحریم نیستیما فک کنم. من عضو شدم و دارم استفاده می‌کنم :-"

دوستان از این Google Drive چجوری باید استفاده کرد ؟!

برنامه خاصّی داره برای اینکه دانلود کنیم ؟!

@ علی سینا : اول امتحان کن بعد بگو :-" ، کجا تحریمه آخه ؟ :-"

• لایک
امتیازات: TMNT
Back
بالا