پاسخ : سمپادی های اصفهان
به نقل از nimafo :
آهای آقایی که وضعت خوبه!همین روزاس که از اونجا بیرونتون کنن...
مخصوصاً احتمالش برا شما راهنمایی ها بیشتره!
نیما

مگه من فلانیم که بیام بهت بگم....
اره منم شنیدم! تبین معلم رو رفتن دادن به اینا

میدونین یعنی چی؟یعنی هنوز زمین از خودشون ندارن!و امکاناتشونم مال تربیت معلمه!!
حالا بماند که ما ها از کیا شنیدیم به توافق نرسیدن که اونجا موندگار شن.از اشناهامون تو دادگستری هم شنیدم ممکنه واسه عید بــعضــــــــــــــی مدرسه هارو جل و پلاسشونو بریزن تو کوچه تا برن یه ملک دیگه.البته بعضیا جل و پلاسم ندارن
به نقل از nimafo :
چهارم:
مدیرتون بهتون یاد نداده ملتو تحریک نکنین بهتون فحش بدن؟
نمیا مدیرشون جو ونه

به دل نگیر

هنوز مدیرشون خامه و نپختس

خوداشونم که میگن جوونه مدیرشون
------------
اقای جوگیر!اول فحش شما رو ما اصن نمیشمریم،چ برسه ب باده هوا

بزرگ که بشی حالا یا بزرگترت بیاد اونوقت میگیم فحشه بچه صلواته

میدونین کارای پژوهشیتونو(واحد و اینا)رو ما راه انداختیم؟خود من ب شخصه میدونید چ قد جون کندم ک شما ها رو هم سمپادی حساب کنن؟و بچه هاتون نگن شما به ما بد نگاه میکنیم؟شمایین ک علاوه بر ادعا(کری خوندنو و روی زیاد

) قدر نشناسم هستین :)
حیف عباس زاده که زورش کردیم بیاد اونجا!!قدر بدونید!!همایش هم،فقط یه دونه؟

نازیــــــی

برد مدرسه راهنمایی مارو نگاه بندازین :)
در مورد اینکه اینجا اگه تنها نبودی تیکه پارمون میکردی،اولم شما جوجو حساب میشین،اولی جقلا ما میتونن از پس نسل های شما ها ک فقط تست تزریق کردین بر بیان!دوما،احترام خودتو نگر دار :) ( من این جملتو مفهومشو واسه خودم برداشت کردم ک مثلا شما میخواسی بگی از ما خفن ترین تو زمینه های اموزشی پرورشی :) ، ک اینم ،پنبه دانه،شنیدی؟ خلاصه آرزو عیب نیس)
شما از ما مدرک میخواین؟خودتونم که میگین اسم در کردیم ( خبه م3 یه سری چیز دیگه در نکردیم

) از قدیم گفتن چیزی ک عیان است چ حاجت ب بیان است
در مورد مکانتون،شما اجاره هم نیستین جتی.توافقی اونجایین که از چندجا شنیدم به توافق نرسیدن!حتی امکانش هست تعطیلتون کنن بگن ب سلامت :)
در مورد این رتبه ها،اولا ک عملکرد شما رو نسبت به بچه های خودتون نمیسنجن :) به بچه های مراکز راهنمایی میسنجن (بدون

)
حالا آرزو ک عیب نیس!اصن ما ک بخیل نیستیم،شما درساتونو بخونین ک ما رومون بشه بگیم اینا حداقل درسخون هستن و خرخونن!یه بعد رو ک دارن