به نقل از minasamiei :بچه ها خوشحال باشید ! لااقل مثه ما اولا ناظمتون .... نیس !
VAMPIRE WOLF !عزیزم ... چقدر چرت میگی شما ! شما 3ای ها دیگه هیچی نگید ! 2ای ها رو میگیم خرخونن لااقل(با عرض پوزش از نیمافو) ولی شما اونم نیستید حتی !
بعدش 1 چیز دیگه ایشون چندمن؟! من دچار پارادوکس شدم! از 1 طرف تو پروفایلش زده 14 از 1طرف مگه اژه ای 3 تازه تاسیس نشده؟فقط اول باید داشته باشهسوم که نداره ! داره!؟
بعدشم متین جان ! دفه دیگه خواستی پیشنهاد دوستی بدی سن طرفو در نظر بگیراگه شما اهل درس خوندن بودی نمیومدی... بماند !بیشتر حرف بزنیم تا همو بیشتر بشناسیمو ...؟!!!!
برو ! برو اژه ای 3ای !
شما از همون استدلالت که گفتی" آخه کی حاضره بره تا نوک کوه در حالی که همون قدر پول و تو ناف شهر بهش میدن؟؟؟!!!" معلومه جات سمپاد که نیس هیچ... باز هم بماند که کجاس
امیدوارم خودتو به اون راه زده باشی چون اگه واقعا اینجور فک کنی :-s
1معلم ذوس داره جایی درس بده که بچه ها زود بگیرن 1مطلبو ! فعال باشن... ایده بدن ... اسم جایی که درس میده هم مهمه ! میگه من اژه ای 1 درس میدم ! بگه اژه ای 3 درس میدم که ...الان واقعا فک میکنی اژه ای 3 فرقی داره با امام صادق و ... ؟! فرقش اینه که فقط میخواسین 1جوری اژه ای تو اسمش باشه
که تازه کار رو بدتر کرده ! ما که تا اسم اژه ای 3 میاد بین بچه هامون هارهار میخندیم(البته ببخشید
)
چیه اساسی اعصاب نداری!!؟؟به نقل از Cheetah :خانمای عزیز فرزانگان یک و اقایان گرام اژه ای یک ...
ما خیلی خرخونیم ...
ما خیلی احمقیم ...
ما هیچی حالیمون نمیشه!
ما اضافاتیم ...
خیلی حس بزرگی بتون دست داد؟ ...
جیگرتون خنک شد؟
برین حال کنین!
به نقل از ساز خاموش :چیه اساسی اعصاب نداری!!؟؟
خوب شماها هم تیزهوشان هستید چه فرقی میکنه؟؟به نقل از ~AndromedA~ :باید داشته باشیم؟
هرچند میخواستم دیگه در این مورد باتون بحث نکنم اما اختلاف بین شما که راهنمایی قبول شدین با ما که نشدیم خیلی نبوده.شاید یکی دو تا تست.
واقعا اگه 2 تا تست میگه ما خرخونیم آره هستیم.
هستیم
هستیم
به پای سمپادتون پیر شین!
سال های ساااااال! :
به نقل از ساز خاموش :خوب شماها هم تیزهوشان هستید چه فرقی میکنه؟؟
نمیدونم والابه نقل از Cheetah :یه سوال
به کی و برای چی باید ثابت کنیم؟
دوست عزیز بنده امتحان ورودی دادمبه نقل از ~AndromedA~ :اولندش که شماها هم میذارین..بعضیاتون واقعا از غرور سمپادی یه چیزی اونور تر دارن!
و واقعا حال آدمو به هم میزنن!
راست میگه......شما ثابت کنید لیاقت داشتید دبیرستان بدون آزمون بیاین!ما که ازمون دادیم!![]()
اگه همایش زیست پارسال اومده باشید من گفتم که مراکز 1و2 هیچگاه ازهم جدا نیستن ماها همه بایدسمپاد رو نجات بدیمبه نقل از ~AndromedA~ :نههههههه دیگه.....ما مگه اضافی نیستیم؟
سمپاد مال شماست فقط!