معلم هاتون کیان؟به نقل از nimafo :هرسال از اول مهر تا دم المپیاد کلاسای نجوم هستن.
از المپیادی های اژه ای انبه نقل از Pegior :معلم هاتون کیان؟
× ما حدود 4 ماهه معلم نداریم...

،کلاسمون بادقت خوبی B-)عالیه!!
) قراره هفته ای یه روز-ازصبح تا2- کلاس داشته باشیم 2زنگ با آقای نیلفروشان اختر فیزیک و دو زنگ بعدشم با خانم منتظری(دانش آموخته خودمون) کروی می خونیم! 
اولیم! دوستان المپیادی دوم هم زحمت کشیدن تحریممون کردن،سوما هم که به خاطر المپیادشون...هیچی

من فقط متوجه نشدم نسبیت خاص رزنیک دقیقا به درد کجای مرحله ی اول می خوره ؟؟؟؟؟؟به نقل از آبنبات چوبی :ببینین کلاس خیلی مهمه ولی راه های دیگه هم وجود داره!من قبل از اینکه بیام تهران معلم نداشتم و خودم می خوندم .الانم خودت می تونی بخونی.از کتاب نجوم دینامیکی شروع کن .کتابایی مثل نجوم کروی(اسمارت)نسبیت خاص(رزنیک)fandamental astronomy و اختر فیزیک ستاره ای برای قبولی مرحله اول لازم هستن البته قبل از اون باید ریاضیات عمومی توماس و فیزیک هالیدی رو خونده باشی و روشون تسلط کافی داشته باشی.رو کمک ما هم حساب کن![]()
من یه ترم نجوم کروی درس دادم![]()

اهه اهه : عرض ادب و احترام خدمت هم استاني گرامي و همچنين استاد گرانقدر شما و اولين استاد ما : كاميار ...به نقل از Laya1375 :ما قرار بود داشته باشىم ولى چون فقط یه نفر من شرکت کرده بودم بهمون گفتن باید خودتون کلاس خصوصى بگىرىن،معلممونم اقای عزیززاده اس*نقره جهانی*![]()

مسلما به تلاش و پيگيري شما و خانوادتون بستگي داره . ما كه كلي زحمت كشيديم تا برامون استاد آوردن و المپ مدرسه مون به راه افتاد (قديما چار دست و پا مي رفتبه نقل از sky girl II :ما هم کلا نداریمقرار بود چند نفر با هم بشیم که بگیم واسمون معلم بگیرند ولی نمیدونم چرا همه شونه خالی کردند!
) امسال مدرسه كلي تو بوق و كرنا كرد كه آقا بيايد ما 5 شنبه ها براتون كلاس المپ مي ذاريم . (البته مسلما اگه امسال 6 تا مدال نمي داديم اين جوري نمي شد
)

خیلی خوبه که تعداد مدالی ها و مدرس های انجمن داره میره بالابه نقل از PEYMAN_ HELLI :ما هم داشتیم. الانم داریم ولی من درس میدم.![]()