در مورد مقایسه:
مقایسه موسیقی با موسیقیه کاملا هم درسته ............ملت میان فوتبالیست و کارگردان رو مقایسه میکنن اونوخ تو تا موسیقی رو نمیشه؟؟
در مورد آهنگسازی منطق شما:
2*2=4 پس نتیجه میگیری 2*هرعددی=4 .........چه ربطی دار برادر من؟؟؟................رپ اولش با طبل میزدن حالا با ساز درست میزنن که نشد پیشرفت و جلوتر بودن در پیشرفت از سنتی..........شما چقد در مورد آهنگسازی و نوازی سنتی میدونین که میگین پیشرفت نکرده؟؟؟
اصلا حرف شما مایه تاسفه ......که یکی میاد میگه آهنگسازی در رپ پیشرفتش بیشتر بوده......شما آهنگ سنتی دهه 40 بذار با آهنگ سنتی الان سالار عقیلی ببین فرق نکرده ؟؟.......یه زمانی وختی نوازنده دوتار میومد کسی نمیتونس ساز دیگه ای بزنه هارمونی از دست میرفت .....الان دوتار میزنن با 100تا ساز دیگه.....و هزاران پیشرفت دیگه در زمینه آهنگ سازی.
در مورد شعر که دیگه الحق پرت گفتی داداشه من..........
الان موضوع مقایسه: رپ و سنتی
شعر مورد استفاده در سنتی: اشعار شاعرانی چون حافظ و سعدی و مولانا
شعر مورد استفاده در رپ : خودشون میگن
اصلا موضوع بحث خودکفایی نیس که
اگه فک میکنید خوکفایی مورد بحثه بتون توصیه میکننم در برنامه دیروز امروز فردا برید و این افتخار بزرگ جوانان این مرز و بوم در خودکفایی اشعار و رهایی از بند استعمار اشعار قدیمی رو به سمع و نظر تمامی ملت برسونید
آقا خودت یبار این قسمت شعر رو بخون
نوشتی ببین تو سنتی از شعر قدیما استفاده میکنن اینا شعر خودشونه پس خیلی خویه آق رپ خیلی خوبه هورااا
یکم منطق هم چیز خیلی خوبیست
در مورد خوانندگی واقعا من نمیدونم .........من خودم آواز کار میکنم نمیفهمم شما طرفداران رپ چی میگید یکی میگه صداشو تو گلوش میچرخونه شما میای میگی مهراد کنترل میکنه.....خب اینا میتونن مفاهیم درستی باشن به شرطی که معنیشم بیان کنید
مثلا من میگن استاد گلپا صداش رو کنترل میکنه موقع خوندن گام 1 ..
حالا شما میگی مهراد کنترل میکنه خعلی هم صدا باحالی داره.....
من صدا ایشون رو دانلود کردم گوش دادم ....چیز که سواد آوازی نا چیز من میگفت ..اینه که ایشون صدای نپخته ای دارن و اصلا بیانشون همگام با موسیقی نیس...که این یعنی اوج خراب کردن در موسیقی ...
اگه همچین اتفاقی در سنتی بیفته نوازنده محفل رو ترک میکنه احتمالا .