• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی کنکور ۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Skyblu.e
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
این درسته که هم شناسنامه و هم کارت ملی (و اگر نباشه رسیدش) باید همراهمون باشه؟
من حتی ثبت نامم نکردم برای کارت ملی رسیدم ندارم 😂 😭
ب عنوان کسی ک کنکور ارشد داده
یکی ازین دوتا باشه کافیه
و این ک هیچی نمیزارن باخودتون ببرین داخل جز مداد و پاکن (حتی اتود هم ممنوع بود)
تازه پاکن هارو هم جعبشو میکندن ازین پنیریا که هیچی دورش نداره داشته باشید بهتره
ترجیحا چندتا مداد ببرید ک نیاز به تراش پیدا نکنید

اون موقع ک ما کنکور دادیم ازین مسخره بازیا نداشتن

عکس وسایل سر جلسه‌ی کنکورتون رو آپلود کنید تا بررسی کنیم چیزی کم و کسر نباشه.

• لایک
امتیازات: Iliap
🔴چک لیست وسایل ضروری روز کنکور

🔸کارت ورود به جلسه
🔸 ساعت مچی ساده
🔸 دوتا پاک کن و تراش
🔸دوتا مداد سیاه نرم
🔸 اصل کارت ملی یا شناسنامه عکس دار
🔸 سنجاق برای وصل کردن کارت ورود به جلسه به لباس(ضروری هم نیست انچنان)
🔸 آب خنک (بهتره با خودتون ببرید، هرچند اونجا خودشون میدن)
🔸 پوشه شفاف که وسایل رو داخلش بذارید.
🔸 ترجیحا چندتا شکلات و مغزیجات (بعضی حوزه ها اجازه میدن ببرین)

همین خوبه؟

کارت ورود به جلستونو زیاد محکم سنجاق نزنید و کاری کنین که دراوردنش سریع باشه چون وسط اون هیلی بیلی که شما دارین سوال میزنین میان میگن کارت ورود به جلستونو بدین

میدونم حوزه ما قراره حتی اجازه نده آب هم با خودمون ببریم :(( من همیشه آب قند درست میکردم بازم قراره ببرم خداکنه اذیت نکنن
اها اگه شکلات هم اجازه ندادن میتونین قند ببرین به جاش به قند چیزی نمیگن احتمالا :((

🔴چک لیست وسایل ضروری روز کنکور

🔸کارت ورود به جلسه
🔸 ساعت مچی ساده
🔸 دوتا پاک کن و تراش
🔸دوتا مداد سیاه نرم
🔸 اصل کارت ملی یا شناسنامه عکس دار
🔸 سنجاق برای وصل کردن کارت ورود به جلسه به لباس(ضروری هم نیست انچنان)
🔸 آب خنک (بهتره با خودتون ببرید، هرچند اونجا خودشون میدن)
🔸 پوشه شفاف که وسایل رو داخلش بذارید.
🔸 ترجیحا چندتا شکلات و مغزیجات (بعضی حوزه ها اجازه میدن ببرین)

همین خوبه؟
نمیدونم سراسری مث ارشده یا نه دقیقا ولییی
بازم میگم هیچی جز مداد و پاکن نمیتونید ببرید
حتی سنجاق
اونم خودشون میدن
البته ساعت مچی ساده میزارن

من تو آزمون آزمایشی آخری که دادم رتبه‌م شبیه کد ملیم بود و درصدام ترسناک.
کنکورم حتی شبیه این کنکورایی که تو خونه آزمونی زدم هم نشد، بهتر شد.
کنکور فرق داشت واقعا: ))
چقدر حس خوبی گرفتم🩵
کاش برا ما هم کنکور فرق داشته باشه واقعا:((

آخرین ویرایش:
من تو آزمون آزمایشی آخری که دادم رتبه‌م شبیه کد ملیم بود و درصدام ترسناک.
کنکورم حتی شبیه این کنکورایی که تو خونه آزمونی زدم هم نشد، بهتر شد.
کنکور فرق داشت واقعا: ))
میشه چیزایی که حس میکنین منجر به این شد که درصد کنکوری واقعی تون از کنکور هایی که تو خونه زدین بهتر بشه رو بگین؟
و اینکه روز اخر اشکال داره درس بخونیم
من تورق یه سری چیزام مونده

میشه چیزایی که حس میکنین منجر به این شد که درصد کنکوری واقعی تون از کنکور هایی که تو خونه زدین بهتر بشه رو بگین؟
ببخشید من جواب میدم
همون آزمون جامع هایی که میزنی و رفع اشکال میکنی باعث میشه درصدت بره بالا و کلا کنکور فرق داره مغز اونجا تمام توان خودشو میزاره چون میدونه این دیگه آزمون اصلیه.
روز آخر هم در حد تورق مشکلی نداره درس بخونی ولی زودتر از همیشه برنامتو تموم کن و غروب به بعد چیزی نخون

ببین روز کنکور تمرکز من خیلی زیاد شده بود. هر دو کنکورم اینجوری بود. یعنی کاملا مغزتون همراهی می‌کنه و می‌دونه که این آزمون براتون مهمه و باید تمرکز کنه در اکثر مواقع. من آزمونای عادی رو خیلی وقتا مغزم جدی نمی‌گرفت. اینطوری بود که خب حالا که چی یکی دو درصد بیشتر؟: )) پاشو بریم. اما خب کنکور واقعاً حالتی داره که شما اگر خیلی خونده باشید و براتون مهم باشه تا زمان و انرژی دارید فقط پشت هم و تند تند سوال حل می‌کنید:))! اصلا نمی‌فهمید زمانتون چجوری داره می‌گذره و غرق میشید تو سوال‌ها. چون می‌دونید که این همون مقصدیه که قرار بود باشید. خیلی سر جلسه تلاشتون بالاتره واقعاً.

من مرور خیلی خوبی داشتم با خود کنکورها. همون باعث شد که سر آزمون هم اعتماد به نفسم خوب باشه هم تسلط داشته باشم. یعنی هر کنکوری که می‌زدم خیلی مطالب وجود داشت که از یادم رفته بود و نیاز به مرور داشت. مرور انجام می‌دادم و تست‌ها رو دوباره حل می‌کردم و خب دیگه برای کنکور اون مشکلات برطرف شده بود. یادمه اون پک کنکوری که خریده بودم باکس نکته مروری داشت و اونا واقعاً سرعت خوبی به من می‌داد تو مرور و تو ذهنم مطالب طبقه‌بندی شده بود.

سوالات رو دسته بندی کرده بودم و دیگه با خود کنکورها متوجه شده بودم دقیقاً چه ترتیبی برم بهتره؟ اول کدوم مبحث رو بزنم؟ چه مسیری رو برم؟ کدوم تیپ تست رو واقعاً نمی‌تونم حل کنم؟ کدوم خیلی زمان می‌بره؟ اینا همه با رنگای مختلف هایلایت شده بود تو دفترچه‌هام. من خیلی خیلی به مسیر آزمونم سعی می‌کردم توجه کنم. یعنی اینکه دقیقاً قراره از کجا شروع کنم و به کجا برسم؟ تو هر درس و هر مبحث و هر تیپ سوال.
ببین استراتژی دفترچه خیلی خیلی مهمه. من فکر کنم انقدر آزمون و خطا داشتم تو این مورد که کامل‌ترین و به نظرم بهترین مدل استراتژی خودم رو سر کنکور دومم تونستم پیاده کنم در آخر:))! اینکه مثلا چقدر از تایم فیزیک رو بدم به شیمی. اول شیمی بزنم یا فیزیک. سوالا رو چجوری سر آزمون دسته بندی کنم و اول کدوما رو حل کنم. دقیقاً نقاط ضعفم کجاست. همه اینا رو تک به تک بررسی می‌کردم.
مثلاً من توی زیست واقعاً از سوال ۱ تا ۴۵ رو پشت سر هم می‌زدم خیلی بهتر جلو می‌رفتم و در اون بین سوال‌های ژنتیک و سوال‌های شمارشی که سخت بودن علامت‌دار میشد برای آخر چون وقت‌گیر بود.
اما برای درس فیزیک اولویت داشتم. مسیرم مشخص بود از کدوم فصل و به چه ترتیبی باید جلو برم. مثلاً حرکت و مدار دو تا مبحثی بود که آخرین اولویتم بودن چون وقت می‌گرفتن و مغناطیس خب مثلاً ساده‌تر بود.
خیلی این مسیر ذهنی بهتون کمک می‌کنه. من این مسیر ذهنی رو روز قبل آزمونم هی با خودم مرور کردم و نوشتم تا طبق اون پیش برم.
شما هم اگه وقتتون کمه عیب نداره باز می‌تونید این کار رو انجام بدید فقط کافیه یه بررسی رو کنکور هایی که تا الان زدید انجام بدید تا اون مسیر شکل بگیره.
و مهم‌ترین نکته: هیچ کار اضافی و جدیدی سر جلسه انجام ندید!!! هیچی. واقعاً هیچی. بخاطر همین طراحی کردن این مسیر مفیده اصلاً: ))) که شما طبق کنکورهایی که زدید مسیر آزمون دادنتون رو از قبل مشخص کنید و هیچ حرکت جدیدی نزنید سر جلسه.

بعد اینکه حواس‌پرتی‌های سرجلسه رو هم من تو کنکور اولم شناخته بودم و تقریباً برای بیشترش آماده بودم و می‌دونستم اوضاع چطوریه. بخاطر همین راحت‌تر باهاشون سازگار شدم.

به طور کلی دلیل اینکه کنکور بهتر بود اینه که آماده‌ترین ورژن من رفته بود سر جلسه. تو هرچیزی نسبت به آزمون‌های قبلی پیشرفتی کرده بود و مرورهای بیشتری انجام داده بود. شما وقتی حالت عادی تو خونه آزمون می‌دی همچین شرایطی نیست و اون حالت آماده‌ی شما سر آزمون نیست: )))

روز قبل کنکور درس خوندن به نظر من اشکالی نداره و حتی خوبه اما نه زیاد به حدی که بهت استرس بده و هی فکر کنی وای! هیچی یادم نیست.
من خودم فرمول‌های فیزیک رو کامل مرور کردم. بعضی از ترکیب‌های مهم شیمی. قیدهای بعضی فصل‌های زیست. بعضی اتحادها و فرمول‌های ریاضی. بعدشم دیگه رها کردم و استراحت کردم.

هرچی تو ذهنم بود نوشتم اگرچه خیلی بهم‌ریخته و پراکنده‌ست، امیدوارم کمک‌کننده باشه.(خودم درگیر یک آزمونم و مغزم دقیق کار نمی‌کنه که مرتب بنویسم براتون :)) )
امیدوارم موفق باشید همگی~🤍

ببخشید من جواب میدم
همون آزمون جامع هایی که میزنی و رفع اشکال میکنی باعث میشه درصدت بره بالا و کلا کنکور فرق داره مغز اونجا تمام توان خودشو میزاره چون میدونه این دیگه آزمون اصلیه.
روز آخر هم در حد تورق مشکلی نداره درس بخونی ولی زودتر از همیشه برنامتو تموم کن و غروب به بعد چیزی نخون
لطف کردید متشکرمم

ببین روز کنکور تمرکز من خیلی زیاد شده بود. هر دو کنکورم اینجوری بود. یعنی کاملا مغزتون همراهی می‌کنه و می‌دونه که این آزمون براتون مهمه و باید تمرکز کنه در اکثر مواقع. من آزمونای عادی رو خیلی وقتا مغزم جدی نمی‌گرفت. اینطوری بود که خب حالا که چی یکی دو درصد بیشتر؟: )) پاشو بریم. اما خب کنکور واقعاً حالتی داره که شما اگر خیلی خونده باشید و براتون مهم باشه تا زمان و انرژی دارید فقط پشت هم و تند تند سوال حل می‌کنید:))! اصلا نمی‌فهمید زمانتون چجوری داره می‌گذره و غرق میشید تو سوال‌ها. چون می‌دونید که این همون مقصدیه که قرار بود باشید. خیلی سر جلسه تلاشتون بالاتره واقعاً.

من مرور خیلی خوبی داشتم با خود کنکورها. همون باعث شد که سر آزمون هم اعتماد به نفسم خوب باشه هم تسلط داشته باشم. یعنی هر کنکوری که می‌زدم خیلی مطالب وجود داشت که از یادم رفته بود و نیاز به مرور داشت. مرور انجام می‌دادم و تست‌ها رو دوباره حل می‌کردم و خب دیگه برای کنکور اون مشکلات برطرف شده بود. یادمه اون پک کنکوری که خریده بودم باکس نکته مروری داشت و اونا واقعاً سرعت خوبی به من می‌داد تو مرور و تو ذهنم مطالب طبقه‌بندی شده بود.

سوالات رو دسته بندی کرده بودم و دیگه با خود کنکورها متوجه شده بودم دقیقاً چه ترتیبی برم بهتره؟ اول کدوم مبحث رو بزنم؟ چه مسیری رو برم؟ کدوم تیپ تست رو واقعاً نمی‌تونم حل کنم؟ کدوم خیلی زمان می‌بره؟ اینا همه با رنگای مختلف هایلایت شده بود تو دفترچه‌هام. من خیلی خیلی به مسیر آزمونم سعی می‌کردم توجه کنم. یعنی اینکه دقیقاً قراره از کجا شروع کنم و به کجا برسم؟ تو هر درس و هر مبحث و هر تیپ سوال.
ببین استراتژی دفترچه خیلی خیلی مهمه. من فکر کنم انقدر آزمون و خطا داشتم تو این مورد که کامل‌ترین و به نظرم بهترین مدل استراتژی خودم رو سر کنکور دومم تونستم پیاده کنم در آخر:))! اینکه مثلا چقدر از تایم فیزیک رو بدم به شیمی. اول شیمی بزنم یا فیزیک. سوالا رو چجوری سر آزمون دسته بندی کنم و اول کدوما رو حل کنم. دقیقاً نقاط ضعفم کجاست. همه اینا رو تک به تک بررسی می‌کردم.
مثلاً من توی زیست واقعاً از سوال ۱ تا ۴۵ رو پشت سر هم می‌زدم خیلی بهتر جلو می‌رفتم و در اون بین سوال‌های ژنتیک و سوال‌های شمارشی که سخت بودن علامت‌دار میشد برای آخر چون وقت‌گیر بود.
اما برای درس فیزیک اولویت داشتم. مسیرم مشخص بود از کدوم فصل و به چه ترتیبی باید جلو برم. مثلاً حرکت و مدار دو تا مبحثی بود که آخرین اولویتم بودن چون وقت می‌گرفتن و مغناطیس خب مثلاً ساده‌تر بود.
خیلی این مسیر ذهنی بهتون کمک می‌کنه. من این مسیر ذهنی رو روز قبل آزمونم هی با خودم مرور کردم و نوشتم تا طبق اون پیش برم.
شما هم اگه وقتتون کمه عیب نداره باز می‌تونید این کار رو انجام بدید فقط کافیه یه بررسی رو کنکور هایی که تا الان زدید انجام بدید تا اون مسیر شکل بگیره.
و مهم‌ترین نکته: هیچ کار اضافی و جدیدی سر جلسه انجام ندید!!! هیچی. واقعاً هیچی. بخاطر همین طراحی کردن این مسیر مفیده اصلاً: ))) که شما طبق کنکورهایی که زدید مسیر آزمون دادنتون رو از قبل مشخص کنید و هیچ حرکت جدیدی نزنید سر جلسه.

بعد اینکه حواس‌پرتی‌های سرجلسه رو هم من تو کنکور اولم شناخته بودم و تقریباً برای بیشترش آماده بودم و می‌دونستم اوضاع چطوریه. بخاطر همین راحت‌تر باهاشون سازگار شدم.

به طور کلی دلیل اینکه کنکور بهتر بود اینه که آماده‌ترین ورژن من رفته بود سر جلسه. تو هرچیزی نسبت به آزمون‌های قبلی پیشرفتی کرده بود و مرورهای بیشتری انجام داده بود. شما وقتی حالت عادی تو خونه آزمون می‌دی همچین شرایطی نیست و اون حالت آماده‌ی شما سر آزمون نیست: )))

روز قبل کنکور درس خوندن به نظر من اشکالی نداره و حتی خوبه اما نه زیاد به حدی که بهت استرس بده و هی فکر کنی وای! هیچی یادم نیست.
من خودم فرمول‌های فیزیک رو کامل مرور کردم. بعضی از ترکیب‌های مهم شیمی. قیدهای بعضی فصل‌های زیست. بعضی اتحادها و فرمول‌های ریاضی. بعدشم دیگه رها کردم و استراحت کردم.

هرچی تو ذهنم بود نوشتم اگرچه خیلی بهم‌ریخته و پراکنده‌ست، امیدوارم کمک‌کننده باشه.(خودم درگیر یک آزمونم و مغزم دقیق کار نمی‌کنه که مرتب بنویسم براتون :)) )
امیدوارم موفق باشید همگی~🤍
خیلی خیلی ممنونممم که وقت گذاشتید

به ساعت مچی گیر می‌دن؟
من کاسیو دارم یادم رفت بپرسم از مدرسه میشه برد یا نه عقربه ای نیست ولی تنها کاربردش همون ساعتشه و چمیدونم کرنومتر و آلارم و اینا که من فقط ساعتش رو استفاده میکنم ، اینقدر امسال با اون کار کردم با عقربه ایم نمیتونم😭 میشه بردش؟

من کاسیو دارم یادم رفت بپرسم از مدرسه میشه برد یا نه عقربه ای نیست ولی تنها کاربردش همون ساعتشه و چمیدونم کرنومتر و آلارم و اینا که من فقط ساعتش رو استفاده میکنم ، اینقدر امسال با اون کار کردم با عقربه ایم نمیتونم😭 میشه بردش؟
سال قبل میاوردن و مشکلی نداشت

کارت ورود به جلستونو زیاد محکم سنجاق نزنید و کاری کنین که دراوردنش سریع باشه چون وسط اون هیلی بیلی که شما دارین سوال میزنین میان میگن کارت ورود به جلستونو بدین

میدونم حوزه ما قراره حتی اجازه نده آب هم با خودمون ببریم :(( من همیشه آب قند درست میکردم بازم قراره ببرم خداکنه اذیت نکنن
اها اگه شکلات هم اجازه ندادن میتونین قند ببرین به جاش به قند چیزی نمیگن احتمالا :((
من کنکور قبلی گفتن یا بخور یا بنداز دور....
هرچی گفتم من نبرم ، پس میوفتم قبول نکردند...
رفتم اون طرف تو جیب جلو شلوارم گذاشتم...مانتو گشاد بود...موهام بسته بودم .
میشه کاکائو رو اگه کش باشه که راحت تر هست...یا وسط کیلیپس بذاری....
رفتی تو یکم گذشت قبل آب شدن ، در بیاری بذاری تو جیب های بزرگ...
مراقب داخل چیزی نمیگه اصولا

اهان ، یکی هم بود ،
گفت حالا که نمی‌گذارید چیزی ببرم
3 تا بطری آب و 3 تا بسته بیسکوییت برداشت....
(من همیشه فک میکردم به تعداد میارن...)

دوستان خوراکی نبرید که همرو دم در باید بذارید

حوزه ما یکی بود نشسته بود هایپ های ملت رو میخورد

نفت علموص قبول شد تهش

حوزه به حوزه فرق داره. شکلات و کشمش ببرید فوقش تحویل میدید

به هیچ وجه تا آخر شب درس نخونید
هر چقدر بیشتر بخونید؛ استرستون بیشتر میشه. و حس هیچی ندانستن میکنید
تا ظهر بخونید
بعدش کاری کنید خسته بشید تا شب راحت بخوابید.
اتاقتونو جمع و جور کنید
برید پیاده روی . ولی بیرون چیزی نخورید خدای نکرده یهو مسموم نشید.
و...

پشت کارت ورود به جلسه رو تبدیل به چک نویس نکنید
پول نقد با خودتون ببرید اگر قراره بعدش برگردید خونه چون حوزه ما امانات نداشت ممکنه واسه شما هم نداشته باشه
خوراکی معمولا نمی‌ذارن ببرید ولی یکی از بچه‌های ما دیابت داشت و با نامه پزشک خوراکی‌هاش رو برد پس اگر مشکل دارید ببرید نامه رو
استرس نداشته باشید سر جلسه مغز به بهتر از آزمون‌هاتون کار می‌کنه
اونایی که پشت کنکور هستید سر جلسه به روزهایی که گذشت فکر نکنید بعد کنکور وقت دارید غصه اون روزها رو بخورید
مغزتون رو از تمام افکار اضافه خالی کنید
من چون می‌دونستم وقت خوراکی خوردن ندارم و ممکنه قندم بیفته با خودم آب نبات چوبی بردم گذاشتم تو دهنم حین ازمون
مدادی که می‌برید طوری نباشه که پخش شه رو برگه پاسخنامه
پاک کن رو می‌تونید یه بند بهش وصل کنید بندازید گردنتون که وسط آزمون گم نشه بخواید دنبالش بگردید
ساعت عقربه‌ای هم فراموش نشه
اگر قهوه یا هر چی می‌خوردید همیشه سعی نکنید روز کنکور تغییرش بدید و همون کار همیشه رو انجام بدید
شب غذای مقوی ولی سبک بخورید
صبحانه هم یه چیزی مثل آش یا تخم مرغ که بتونه تا پایان آزمون سیر نگهتون داره
قبل نشستن سر جاتون برید سرویس بهداشتی که حین آزمون تا حد امکان نیاز پیدا نکنید
دخترا مقنعه بپوشید با یه مانتو موجه که خدای نکرده بهتون گیر ندن اعصابتون خرد شه
اگر هم سوال سخت و خیلی وحشت ناک دیدید اصلا نترسید، چون شما نمی‌دونید اون لحظه ولی برای همه سخته
در نهایت امیدوارم همتون موفق باشید

Back
بالا