• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی کنکور ۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Skyblu.e
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من کنکور اول بغل دستیم دوست دوست دبستانم دراومد

کنکور دومم بغل دستیم حلی ۱۰ ای در اومد دوست خیلی از دوستام اصلا نفهمیدم اون نیم ساعت چی شد

اولین تست رو بزنید دیگه راه میوفتید میره

راجع به خوراکی
مغز‌های خوراکی و کشمش رو بریزید تو جیب لباستون(اگر جیب داره) و تو پلاستیک نذارید چون ممکنه ازتون بگیرن(بستگی به حوزه داره) ولی اونایی که ریختید تو جیب یا اصلا نمی‌فهمن چیزی هست یا اگر دقیق باشن کاری ندارن. ببرید که احتمال خیلی زیاد لازم میشه و باید یه چیزی بخورید: )))
ممکنه خوراکی‌هایی که بسته‌بندی دارن بگیرن ازتون. من شکلات داشتم ازم گرفتنش:-<

بچه ها من حس میکنم مغزم خوابیده و فردا قراره زل بزنم به برگه کاری نکنم نمیدونم چرا😭
سوالا رو که باز کنی یه طوری راه میوفتی که اصلا نمی فهمی دورت چه خبره.

فردا شاید حتی تا لحظه ای که رو صندلی امتحان بشینید استرس داشته باشد، طبیعیه و حتی بعد 6 بار کنکور دادن تا اون لحظه استرس داشتم.
اما همین که امتحان شروع بشه همش رفع می شه و تبدیل می شه به یه آزمون آزمایشی ساده.

بچه ها امشب زود بخوابین ...فردا این موقع همه چیز تموم شده پس تا اعلام نتایج اولیه یه نفس اسوده بکشید و از زندگی لذت ببرید ... امیدوارم همه تون نتیجه ی دلخواه تون رو بگیرید ....اگر درسی سخت بود برای همه سخته خونسردی تون رو حفظ کنید و سوالاتی که میتونید جواب بدین رو بزنید.....

فردا با یه صحنه ای مواجه میشید که خستگی این ۳ سال رو از تنتون به در میکنه
اونم وقتیه که نصف جمعیت یک ساعت نشده برگه شونو تحویل میدن.

براتون آرزوی موفقیت میکنم‌. مطمئنم بهترین ها براتون رقم میخوره.
سال کنکور به شدت سخت و پر از ماجرا داشتین و موندن و خوندن توی این شرایط کار هرکسی نیست.

به شب نشینی خرچنگ های مردابی، چگونه رقص کند ماهی زلال پرست؟ :)))

موفق باشید. قدم های آخره. ثابت قدم باشید، سست نشید. سعی کنید با آرامش تا آخرین لحظه آزمون بنشینید. همتون موفق باشید.

برای همه سخت بود دیگه ایشالا؟
اگر خونده بودی و بنظرت سخت بود، مطمئن باش برا بقیه هم سخت بوده حتی اگر خودشون نگن
با این نظرات به خودت استرس نده و در آرامش برو استراحت کن شما مدت خیلی زیادی تحت فشار بودی

برای همه سخت بود دیگه ایشالا؟
ریاضیش خیلیییییییی سخت بود
شیمی مسائلش زیاد بود مثل پارسال
زیست و فیزیک رو من حس میکنم متوسط بود با این حال چندتا حرکت شناسی توپ داشت فیزیکش

ریاضیش خیلیییییییی سخت بود
شیمی مسائلش زیاد بود مثل پارسال
زیست و فیزیک رو من حس میکنم متوسط بود با این حال چندتا حرکت شناسی توپ داشت فیزیکش
من ایده ای راجب زیستم کلا ندارم. فیزیکم کلا ۲۴ تا جواب دادم . شیمی برای من یخورده روتین تر بود صرفا زمان ازم زیاد گرفتت. ریاضی هم کلا ۱۹ تا رسیدم جواب بدم واقعا خیلی سخت بود اصن من سر جلسه ریخته بودم

من ایده ای راجب زیستم کلا ندارم. فیزیکم کلا ۲۴ تا جواب دادم . شیمی برای من یخورده روتین تر بود صرفا زمان ازم زیاد گرفتت. ریاضی هم کلا ۱۹ تا رسیدم جواب بدم واقعا خیلی سخت بود اصن من سر جلسه ریخته بودم
وای منم 18 تا زدم ریاضی
27 فیزیک
42 یا 41 تا زیست
شیمی نزده هام زیاد شد و تو اون حس و حال نتونستم بشمرم ولی اعضابم خورد شد سرش

Back
بالا