• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من حتی قبل نهایی های یازدهم ای کیو برای دوازدهم گرفتم و شروع کردم زدم ولی الان فهمیدم که اصلا راضی نیستم ، خیلی سبز هم یه مدت زدم ولی اونم یطوری بود الان گیج شدم نمیدونم چیکار کنم
خب شرایطت و کاملا درک می‌کنم.
برای خودت از الان مشخص کن کدوم منبع و برای کجا می خوای و طبق همین پیش برو و وسواس نداشته باش.

مثلا میگم:
من شیمی پایه و از همون IQ قسمت سوالات ترکیبیش+آزمون آزمایشی استفاده کردم و دیگه بابت بخش های دیگه اش یا دوازدهمش خودم و اذیت نکردم.

خیلی سبز هم شاید سطحش پایین باشه ولی توی درسنامه و تست های مفاهیم واقعا هیچ نکته ای کمتر از IQ نداشت به نظرم.

الان مهم اینه که اجازه ندی این بخواد روی ارتباطت با شیمی اثر منفی داشته باشه و تا آخر با خودت این ندونستن و حمل نکنی🫠.

برای فیزیک یازدهم با توجه به سطح کنکور که نسبتا آسونه خیلی سبز پیشنهاد میدین یا نشرالگو؟

برای فیزیک یازدهم با توجه به سطح کنکور که نسبتا آسونه خیلی سبز پیشنهاد میدین یا نشرالگو؟
خیلی سبز(پیشنهاد یکی از دبیرهای فیزیک مطرح شهرمون و تجربه خودم+من آیکیو تک پایه هم برا فیزیک خیلی دوست داشتم)

نمیدونم چطور توضیح بدم ولی فیزیک نشر الگو من رو با انسان باسواد‌تری در کنکور تبدیل کرد
ولی یه سری سوال بیش از حد سخت داره، بیش از حد روشون وقت نذار (:

• لایک
امتیازات: kyoko
Back
بالا