- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
بحث درباره منابع کنکور

بعد کنکورکمک درسی های کنکور ۴۰۶ از کی وارد بازار میشن؟
مثلا محصولات گاج
من فقط برای فارسی میتونم راهنمایی کنمسلام دوستان سمپاد زیاد رشته انسانی نداره ولی با این حال اگه در این مورد اندک تجربه ای دارین ممنون میشم در اختیارم بذارید
بهترین منابع و اساتید رشته انسانی کدومان؟
منبع ما بستگی به سطح معمولا فیزیک جامع IQ یا ۴ جلدی خیلی سبز میزنیم به عنوان منبع اصلیکنکوریهای عزیز
برای فیزیک، مدرس و منبع خوب چه کسی و چه کتابی را پیشنهاد میدهید؟ کسی تجربهای از آقای میری داشته؟

برای منبعکنکوریهای عزیز
برای فیزیک، مدرس و منبع خوب چه کسی و چه کتابی را پیشنهاد میدهید؟ کسی تجربهای از آقای میری داشته؟
منبع ۱ خیلی سبزکنکوریهای عزیز

ما اول سال IQ گرفتیم و کسی راضی نبود. کتابش پر از غلط بود و گیر دادن های بسیار الکی که هیچ آورده ای برات نداره.کسایی که کنکور دادن برای شیمی چه پیشنهادی دارید
تست های کنکورکسایی که کنکور دادن برای شیمی چه پیشنهادی دارید
با سطح زیست امسال، نردبام و آزمون های سخت بازار :*)؟برای یازدهم زیست چه منبعی پیشنهاد میدین؟
اگه میخوای از پایه و صفر، درست بخونی مبتکرانکسایی که کنکور دادن برای شیمی چه پیشنهادی دارید
به نظر من کلا برای پایه و شروع خیلی سبز تک پایهبرای یازدهم زیست چه منبعی پیشنهاد میدین؟
اینو باید دوازدهم خرید؟مسائل شیمی خیلی سبز
من از یازدهم میزنماینو باید دوازدهم خرید؟
نمیشه یازدهم خرید و جاهایی که بلدیم رو بزنیم؟
من حتی قبل نهایی های یازدهم ای کیو برای دوازدهم گرفتم و شروع کردم زدم ولی الان فهمیدم که اصلا راضی نیستم ، خیلی سبز هم یه مدت زدم ولی اونم یطوری بود الان گیج شدم نمیدونم چیکار کنمما اول سال IQ گرفتیم و کسی راضی نبود. کتابش پر از غلط بود و گیر دادن های بسیار الکی که هیچ آورده ای برات نداره.
درنتیجه خودم رفتم خیلی سبز دوازدهم گرفتم و اون و کار کردم.
دهم و یازدهم هم خیلی سبز و نردبام کار کرده بودم و صرفا با همون IQ مرور کردم.
خلاصه IQ و اصلا پیشنهاد نمیکنم. خیلی سبز شیمی هر سه پایه و خیلی دوست داشتم و راضیم ولی خب سطحش واقعا پایینه. میتونه در کنار جزوه سطح بالا/موج آزمون/آزمون آزمایشی کامل بشه.
از تیتانیوم هم تعریف شنیدم ولی استفاده نکردم. بقیه اگه داشتن بگن لطفا="