Pinkbell بدبخت ۲ عالم کنکوری 1406 ارسالها 119 امتیاز 1,182 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر Oz سال فارغ التحصیلی 1406 امروز در 21:46 #21 به نقل از riαꪀα : اینو باید دوازدهم خرید؟ نمیشه یازدهم خرید و جاهایی که بلدیم رو بزنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... مبحث مبحثیه من خودم از دهم میزدم
به نقل از riαꪀα : اینو باید دوازدهم خرید؟ نمیشه یازدهم خرید و جاهایی که بلدیم رو بزنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... مبحث مبحثیه من خودم از دهم میزدم
Asal.h آشفته~ فارغالتحصیل ارسالها 115 امتیاز 1,928 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1404 رشته دانشگاه پزشکی امروز در 21:55 #22 به نقل از riαꪀα : اینو باید دوازدهم خرید؟ نمیشه یازدهم خرید و جاهایی که بلدیم رو بزنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... نه اصلا فرقی نداره مبحثیه و میشه کار کرد سطح سوالاشم متنوعه
به نقل از riαꪀα : اینو باید دوازدهم خرید؟ نمیشه یازدهم خرید و جاهایی که بلدیم رو بزنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... نه اصلا فرقی نداره مبحثیه و میشه کار کرد سطح سوالاشم متنوعه
Setayeesh کاربر فوقحرفهای ارسالها 887 امتیاز 20,522 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 امروز در 22:33 #23 به نقل از Pinkbell : من حتی قبل نهایی های یازدهم ای کیو برای دوازدهم گرفتم و شروع کردم زدم ولی الان فهمیدم که اصلا راضی نیستم ، خیلی سبز هم یه مدت زدم ولی اونم یطوری بود الان گیج شدم نمیدونم چیکار کنم کلیک کنید تا باز شود... خب شرایطت و کاملا درک میکنم. برای خودت از الان مشخص کن کدوم منبع و برای کجا می خوای و طبق همین پیش برو و وسواس نداشته باش. مثلا میگم: من شیمی پایه و از همون IQ قسمت سوالات ترکیبیش+آزمون آزمایشی استفاده کردم و دیگه بابت بخش های دیگه اش یا دوازدهمش خودم و اذیت نکردم. خیلی سبز هم شاید سطحش پایین باشه ولی توی درسنامه و تست های مفاهیم واقعا هیچ نکته ای کمتر از IQ نداشت به نظرم. الان مهم اینه که اجازه ندی این بخواد روی ارتباطت با شیمی اثر منفی داشته باشه و تا آخر با خودت این ندونستن و حمل نکنی🫠.
به نقل از Pinkbell : من حتی قبل نهایی های یازدهم ای کیو برای دوازدهم گرفتم و شروع کردم زدم ولی الان فهمیدم که اصلا راضی نیستم ، خیلی سبز هم یه مدت زدم ولی اونم یطوری بود الان گیج شدم نمیدونم چیکار کنم کلیک کنید تا باز شود... خب شرایطت و کاملا درک میکنم. برای خودت از الان مشخص کن کدوم منبع و برای کجا می خوای و طبق همین پیش برو و وسواس نداشته باش. مثلا میگم: من شیمی پایه و از همون IQ قسمت سوالات ترکیبیش+آزمون آزمایشی استفاده کردم و دیگه بابت بخش های دیگه اش یا دوازدهمش خودم و اذیت نکردم. خیلی سبز هم شاید سطحش پایین باشه ولی توی درسنامه و تست های مفاهیم واقعا هیچ نکته ای کمتر از IQ نداشت به نظرم. الان مهم اینه که اجازه ندی این بخواد روی ارتباطت با شیمی اثر منفی داشته باشه و تا آخر با خودت این ندونستن و حمل نکنی🫠.