آره اونم ۱۷۰-۸۰ صفحهست خودش ولی همونو استعمال میکنم.جزوه استعمال کن
به امیزش موفقیت آمیز 25 صدم میدن.بچه ها سوال ۱۵ من نوشتم میتونند با گونه خود آمیزش موفقیت آمیز داشته باشند. درسته؟ یا حتما بای بگیم با گونه دیگه نمیتونن
منم...بچه ها سوال ۱۵ من نوشتم میتونند با گونه خود آمیزش موفقیت آمیز داشته باشند. درسته؟ یا حتما بای بگیم با گونه دیگه نمیتونن
نمیدونی که من چه اشتباه مسخره ای کردم اون پروتئین مهار کننده رو زدم اپراتور . یعنی واقعا اگه دقت میکردم الان اونو گرفته بودممم.مشکل اینه سر امتحان سریع از سوالای آسون رد میشم و درست نمیخونم . منم احتمالا ۱۹.۵ میشم . واقعا لعنت بر زیست.به امیزش موفقیت آمیز 25 صدم میدن.
سوال 1 اون مورد که میگفت دربیماری کم خونی داسی شکل جهش در هموگلوبین میتواند....
پاسخنامه غیر قابل استناد زده درست ولی من به جهش در هموگلوبین گیر دادم و زدم نادرست. اخه نمونه مشابه بود قبلا که "جهش در پروتئین" رو غلط گرفته بود.نظر شما چیه؟
واقعا اسکلم و اعصابم خورد شد نیم نمره غلط دارم یکی این یدونه درست نادرست و یدونه توی همین سوال 15 کلمه موفقیت امیز رو ننوشتم چون حس کردم تو کتاب تو اون جمله ننوشته بودش و خالی نوشتم آمیزش(نفرین بر مننننننن)
این نفرین 19.5 چیه من افتاده بودم توش از دیشب
منم سوال ۱د همین اشتباهو کردمبه امیزش موفقیت آمیز 25 صدم میدن.
سوال 1 اون مورد که میگفت دربیماری کم خونی داسی شکل جهش در هموگلوبین میتواند....
پاسخنامه غیر قابل استناد زده درست ولی من به جهش در هموگلوبین گیر دادم و زدم نادرست. اخه نمونه مشابه بود قبلا که "جهش در پروتئین" رو غلط گرفته بود.نظر شما چیه؟
واقعا اسکلم و اعصابم خورد شد نیم نمره غلط دارم یکی این یدونه درست نادرست و یدونه توی همین سوال 15 کلمه موفقیت امیز رو ننوشتم چون حس کردم تو کتاب تو اون جمله ننوشته بودش و خالی نوشتم آمیزش(نفرین بر مننننننن)
این نفرین 19.5 چیه من افتاده بودم توش از دیشب

اه واقعا درک میکنم خیلی فشار داره بیخودی 25 صدم از دست دادن.از وقتی غلطمو دیدم نمیتونم یه جا بند بشم.امیدوارم ازمونای بعدی ازین اتفاقا نیوفته برامون...نمیدونی که من چه اشتباه مسخره ای کردم اون پروتئین مهار کننده رو زدم اپراتور . یعنی واقعا اگه دقت میکردم الان اونو گرفته بودممم.مشکل اینه سر امتحان سریع از سوالای آسون رد میشم و درست نمیخونم . منم احتمالا ۱۹.۵ میشم . واقعا لعنت بر زیست.
اره واقعا امیدوارم.حتما خیلی های دیگه هم همینجوری زدن با این تفکرمنم سوال ۱د همین اشتباهو کردم
دقیقا منم تو ذهنم هست که همچین سوالی رو یه جا دیدم
اخه تعریف جهش گفته ماده وراثتی
جان ما اصلاحیه بخوره این سوال![]()
من مستقیما نگفتم موفقیت آمیز ولی اشاره کردم که باید بتونه و اینا بگو توروخدا نمره میدن😭🙏🏻وای لعنت بر من قصدا ننوشتم کلمه ی موفقیت امیز رو چقدر اسکلمممممم
تشریحی نویسی هاش کاش بیشتر راه میومدنکاش اصلاحیه بخوره این پاسخنامه وامونده خیلی داغونه
اتفاقا همین الان میخواستم بگم طراح رو بخاطر هرچی ببخشم بخاطر این جمله اش نمیبخشماون سوال ترجمه بخش ب رو من اینطوری نوشتم:
اندیشه ای توانا داری که به کمک آن بتوانی دریابی آنچه را که لذت بخش تر است بخوانی
ایلیا خاک تو سرت با این جمله بندیت 😑😑
😭😭