خب سلامهرچی ازمون تشریحی زیست میزنم غلطم از درست نادرستا در میاد
یعنی تا اینجا یبارم نشد یه ازمون شبیه ساز زیستو کامل بشمممم نمرم گیر کرده رو یه عدد ثابت همش هم هم به خاطر این درست نادرستس
نگرانم نگراننننننن😭
واکنش سوال اول:میشه فردا کنکور تشریحی نگیرن ازمون؟خواهش میکنم🛐🕯
پس سریع نهاییتونو ببندین و کنکور رو شروع کنید
بوی خوبی نمیده💔💔استعمال نکن استشمام کن
😂
وای السا 155 صفحه جزوه و 60-70 صفحه گایتون تا چهارشنبه دارم و کلی کار کنارش و جدی جدی i get u girlبوی خوبی نمیده💔💔
گرل واقعا وحشت. من دیگه گایتون رو نمیخونم اصلا منطقی نیست ۱۱ فصل رو بخوام تو دو روز بخونم اونم با روانی ترین استاد کره خاکی.وای السا 155 صفحه جزوه و 60-70 صفحه گایتون تا چهارشنبه دارم و کلی کار کنارش و جدی جدی i get u girl
فیزیو قلب دقیقا با روانی ترین استاد کره خاکی، اصلا عشق میکنه یکی بره پیشش بگه من درست رو افتادم قهقهه میزنه (دوستان میگن احتمالا خودم این ترم میفهمم) و خب فقط 50 صفحه اش رو هفته پیش خوندم و خب.گرل واقعا وحشت. من دیگه گایتون رو نمیخونم اصلا منطقی نیست ۱۱ فصل رو بخوام تو دو روز بخونم اونم با روانی ترین استاد کره خاکی.
فیزیو گوارش داری؟
گرل پاس میکنی ایشالا، ما هم فیزیو قلبمون انقدری روانی بود که از ۸۰ نفر، ۶۰ نفری رو انداخت.فیزیو قلب دقیقا با روانی ترین استاد کره خاکی، اصلا عشق میکنه یکی بره پیشش بگه من درست رو افتادم قهقهه میزنه (دوستان میگن احتمالا خودم این ترم میفهمم) و خب فقط 50 صفحه اش رو هفته پیش خوندم و خب.
جزوه استعمال کنعذرخواهی میکنم ۲۰۰ صفحه گایتون رو تو دو روز دقیقا به چه صورت استعمال کنم.
یازدهممرسی فقط بنظرت برم سراغ دهم که کامل یادم رفته یا تست مربوط به مباحث یازدهم که هنوزم بسته نشده رو بزنم؟
آره اونم ۱۷۰-۸۰ صفحهست خودش ولی همونو استعمال میکنم.جزوه استعمال کن
به امیزش موفقیت آمیز 25 صدم میدن.بچه ها سوال ۱۵ من نوشتم میتونند با گونه خود آمیزش موفقیت آمیز داشته باشند. درسته؟ یا حتما بای بگیم با گونه دیگه نمیتونن
منم...بچه ها سوال ۱۵ من نوشتم میتونند با گونه خود آمیزش موفقیت آمیز داشته باشند. درسته؟ یا حتما بای بگیم با گونه دیگه نمیتونن