• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها درسای غیر نهاییتون رو امتحان دادین؟
یا بعد نهاییا میخواین بدین؟

بریم واسه 400 سوال

سلام بچه ها یه سوال داشتم
امتحان نهایی عربی یازدهم ربطی به مطالب عربی دهم داره؟ مثلا اگه عربی دهم رو خوب بلد نباشم تو یازدهم به مشکل میخورم؟

سلام بچه ها یه سوال داشتم
امتحان نهایی عربی یازدهم ربطی به مطالب عربی دهم داره؟ مثلا اگه عربی دهم رو خوب بلد نباشم تو یازدهم به مشکل میخورم؟
قواعد دهم مهمترین قواعد 3 پایست

از محل اعرابی و فعل هم تو یازدهم هم تو دوازدهم سرجمع 3 تا 4 نمره سوال مستقیم میاد
غیر از اون تو ترجمه هم خیلی کاربرد داره.

هرچی ازمون تشریحی زیست میزنم غلطم از درست نادرستا در میاد
یعنی تا اینجا یبارم نشد یه ازمون شبیه ساز زیستو کامل بشمممم نمرم گیر کرده رو یه عدد ثابت همش هم هم به خاطر این درست نادرستس
نگرانم نگراننننننن😭

دوستان ایا اینکه توی این تایم معلقی برم تست بزنم از نقطه ضعفام تصمیم احمقانه ایه؟ خسته شدم اینقد تشریحی خوندم همرو تموم کردم و هیچ امتحانی درکار نیست

دوستان ایا اینکه توی این تایم معلقی برم تست بزنم از نقطه ضعفام تصمیم احمقانه ایه؟ خسته شدم اینقد تشریحی خوندم همرو تموم کردم و هیچ امتحانی درکار نیست
بنظرم برو
چون تشریحی یازدهم عملا تاثیری در کنکور نداره در نهایت. هی مثبتش میکنن

بنظرم برو
چون تشریحی یازدهم عملا تاثیری در کنکور نداره در نهایت. هی مثبتش میکنن
مرسی فقط بنظرت برم سراغ دهم که کامل یادم رفته یا تست مربوط به مباحث یازدهم که هنوزم بسته نشده رو بزنم؟

عذرخواهی می‌کنم ۲۰۰ صفحه گایتون رو تو دو روز دقیقا به چه صورت استعمال کنم.

کی متوجه میشین واسه تست یکسال وقت دارین!
الان وقت نهاییتونه 496 ای ها!

• دابل‌لایک
امتیازات: Iliap
نه اتفاقا خوبه
بنظرم بستن مبحث های یازدهم بهتره، چون یادته و نیاز به آموزش نداری و انجام دادنش کار راحت تریه
باز اگه طولانی تر شد تعویق ها میتونی یه برنامه ریزی دقیق تری انجام بدی سراغ بقیه چیزا هم بری

نه اتفاقا خوبه
بنظرم بستن مبحث های یازدهم بهتره، چون یادته و نیاز به آموزش نداری و انجام دادنش کار راحت تریه
باز اگه طولانی تر شد تعویق ها میتونی یه برنامه ریزی دقیق تری انجام بدی سراغ بقیه چیزا هم بری
خیلیی ممنون احتمالا همین کارو بکنم

• دابل‌لایک
امتیازات: Asall
Back
بالا