• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نه اتفاقا خوبه
بنظرم بستن مبحث های یازدهم بهتره، چون یادته و نیاز به آموزش نداری و انجام دادنش کار راحت تریه
باز اگه طولانی تر شد تعویق ها میتونی یه برنامه ریزی دقیق تری انجام بدی سراغ بقیه چیزا هم بری
خیلیی ممنون احتمالا همین کارو بکنم

• دابل‌لایک
امتیازات: Asall
میشه فردا کنکور تشریحی نگیرن ازمون؟خواهش میکنم🛐🕯

هرچی ازمون تشریحی زیست میزنم غلطم از درست نادرستا در میاد
یعنی تا اینجا یبارم نشد یه ازمون شبیه ساز زیستو کامل بشمممم نمرم گیر کرده رو یه عدد ثابت همش هم هم به خاطر این درست نادرستس
نگرانم نگراننننننن😭
خب سلام
همین الان ششمین 19.5 امروز ثبت شد + یه 19.25 و 19.75 مال اول صبح
میرم برای نهمین ازمون :((
نفس عمییییییییق

آخرین ویرایش:
یه 50 سوال ترکیبیات و شب خوش

وای السا 155 صفحه جزوه و 60-70 صفحه گایتون تا چهارشنبه دارم و کلی کار کنارش و جدی جدی i get u girl
گرل واقعا وحشت. من دیگه گایتون رو نمی‌خونم اصلا منطقی نیست ۱۱ فصل رو بخوام تو دو روز بخونم اونم با روانی ترین استاد کره خاکی.
فیزیو گوارش داری؟

گرل واقعا وحشت. من دیگه گایتون رو نمی‌خونم اصلا منطقی نیست ۱۱ فصل رو بخوام تو دو روز بخونم اونم با روانی ترین استاد کره خاکی.
فیزیو گوارش داری؟
فیزیو قلب دقیقا با روانی ترین استاد کره خاکی، اصلا عشق میکنه یکی بره پیشش بگه من درست رو افتادم قهقهه میزنه (دوستان میگن احتمالا خودم این ترم میفهمم) و خب فقط 50 صفحه اش رو هفته پیش خوندم و خب.

فیزیو قلب دقیقا با روانی ترین استاد کره خاکی، اصلا عشق میکنه یکی بره پیشش بگه من درست رو افتادم قهقهه میزنه (دوستان میگن احتمالا خودم این ترم میفهمم) و خب فقط 50 صفحه اش رو هفته پیش خوندم و خب.
گرل پاس می‌کنی ایشالا، ما هم فیزیو قلبمون انقدری روانی بود که از ۸۰ نفر، ۶۰ نفری رو انداخت.
۱۷ نفر رو فقط با ۹.۵!

مرسی فقط بنظرت برم سراغ دهم که کامل یادم رفته یا تست مربوط به مباحث یازدهم که هنوزم بسته نشده رو بزنم؟
یازدهم
تشریحی که خوندی، تستی هم در کنارش کار کن برا تثبیت هرچه بهتر و صرف زمان کمتر

• لایک
امتیازات: Iliap
میدونین چیه فدا سرم
به هیچ جامم نیست امتحان زیست
اصلانم برام مهم نیست به خاطر یه کم خوابی کوفتی سر جلسه مغزم خاموش بود
به درککککککککککكک

Back
بالا