- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرکرد
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
معمولا طراح خودشو دوست داره و همچین چیزی نمیده، ولی ممکنههههببینید ماز گفته فک اضافه
بنظر من حرف اضافه
اگه چنین چیزی تو نهایی بیاد ممکنه پاسخنامه دو جوابه باشه؟
معمولا طراح خودشو دوست داره و همچین چیزی نمیده، ولی ممکنههههببینید ماز گفته فک اضافه
بنظر من حرف اضافه
جعفری چیزی نگفته محسنی رو نمیدونمببینید ماز گفته فک اضافه
بنظر من حرف اضافه
آخه فک اضافه واقعا منطقیهببینید ماز گفته فک اضافه
بنظر من حرف اضافه
جعفری اگهههه اشتباه نکنم فک گرفتهجعفری چیزی نگفته محسنی رو نمیدونم
فکر کنم منظورش ویژگی جمله مجهوله که نهاد جمله مجهول همون مفعول جمله معلومه و جاخالی میشه مفعولدر جمله آخر *عمرو از جنگ با علی به این بهانه امتناع میکند که نمی خواهم به دست من کشته شوی* فعل آخر به نهادی که قبلا...... بوده نسبت داده شده
اینو هر جور از هر طرف نگاه میکنم نمیفهمم اگه ایده ای دارین ممنون میشم![]()
چرا مفعول؟فکر کنم منظورش ویژگی جمله مجهوله که نهاد جمله مجهول همون مفعول جمله معلومه و جاخالی میشه مفعول
خیلی ممنونممممفکر کنم منظورش ویژگی جمله مجهوله که نهاد جمله مجهول همون مفعول جمله معلومه و جاخالی میشه مفعول

چون وقتی بخوایم یه جمله رو مجهول کنیم نهادش رو حذف میکنیم و مفعولش رو میاریم جای نهاد اصلیچرا مفعول؟
فکر کنم از اینا نمیارن معمولا چون اگر باشد اسنادی بگیریم میشه درد من اگر غیر اسنادی میشه برای من این دردآخه فک اضافه واقعا منطقیه
من را درد رو میکنی درد من
و همچنان معنی میده
و خب یکی از راهای تشخیص فک اضافه بود این دیگه
میشه برد ولی کسی گردن نمیگیرهالان فردا کیف نمیشه برد؟
ببریم بذاریم توی حیاطی جایی
گوشی اینا هم نه؟

تهش اینه میذارم توی خیابون دیگه. مردم شریف ایران امیدوارم دو دقیقه مال و اموال من رو ندزدن.میشه برد ولی کسی گردن نمیگیره
شاید ولی حوزه ما چون مدرسه خودمون نیست گفتن نمیگیرن از کسی تهش بزار تو کیف یه سوراخی قایمش کن کسی دست نمیزنهتهش اینه میذارم توی خیابون دیگه. مردم شریف ایران امیدوارم دو دقیقه مال و اموال من رو ندزدن.
فقط گوشی ممکنه یکم چیز بشه. اونو میشه جایی تحویل داد یا بذارن توی حیاط حوزه بذاریم؟