• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه‌ها برای شیمی یازدهم، نیازه حفظ باشیم که استر موجود توی سیب و انگور چیه مثلاً؟ (مربوط به خود را بیازمایید صفحهٔ ۱۱۵)
حالا موز توی خود متن کتاب اومده، ولی این دوتای دیگه نیازن؟ :‌((
باید از معادله شار زمان متناوب استفاده کنی

بچه‌ها برای شیمی یازدهم، نیازه حفظ باشیم که استر موجود توی سیب و انگور چیه مثلاً؟ (مربوط به خود را بیازمایید صفحهٔ ۱۱۵)
حالا موز توی خود متن کتاب اومده، ولی این دوتای دیگه نیازن؟ :‌((
با عدد بلدی رمزگذاری کنی؟ حفظ کردنش آسون تره اینجوری

رقم یکان آلکیل
رقم دهگان آلکانوات

موز ۲۵ : پنتیل اتانوات
سیب ۴۱: متیل بوتانوات
انگور ۷۲: اتیل هپتانوات
آناناس ۴۲: اتیل بوتانوات

با عدد بلدی رمزگذاری کنی؟ حفظ کردنش آسون تره اینجوری

رقم یکان آلکیل
رقم دهگان آلکانوات

موز ۲۵ : پنتیل اتانوات
سیب ۴۱: متیل بوتانوات
انگور ۷۲: اتیل هپتانوات
آناناس ۴۲: اتیل بوتانوات
نه بابا همین‌طوری اسماشو حفظ کردم اوکی‌ام
مررسی به هر حال 😍🌟💘

• دابل‌لایک
امتیازات: Elly
آخرین ویرایش:
درود
https://cdn.imgurl.ir/uploads/r49159_Screenshot_60.png
توی این سوال کتاب گفته که اول مقدار نظری رو به دست بیاریم بعد با کسر و فرمول و این داستانا بریم عملیش رو به دست بیاریم
در صورتی که معلممون گفته بود نمیخواد نظری به دست بیارین بعد همون یک کیلو گرم نظری ی کسر دیگه بزنین که میشه 75 تقسیم بر صد که میشه عملی تقسیم بر نظری
بعد من روش معلممو برم ازم نمره کم میشه یا ایرادی نداره؟
چون جواب اخر جفتشون هم یکی هست فقط من مرحله دو رو نمیرم

خدا رو شکر که امتحان نهایی ندارم دیگه.

درود
https://cdn.imgurl.ir/uploads/r49159_Screenshot_60.png
توی این سوال کتاب گفته که اول مقدار نظری رو به دست بیاریم بعد با کسر و فرمول و این داستانا بریم عملیش رو به دست بیاریم
در صورتی که معلممون گفته بود نمیخواد نظری به دست بیارین بعد همون یک کیلو گرم نظری ی کسر دیگه بزنین که میشه 75 تقسیم بر صد که میشه عملی تقسیم بر نظری
بعد من روش معلممو برم ازم نمره کم میشه یا ایرادی نداره؟
چون جواب اخر جفتشون هم یکی هست فقط من مرحله دو رو نمیرم
از هیچ روش دیگه ای تو نهایی استفاده نکن
برای شیمی سال دهم من یادمه سر ضرب رو نوشتن هم بارم گذاشته بودن.
پارسال هم تقریبا همچین شکلی بود
فقط با روش های کتاب پیش برو یا اگر نمیخوای اون شکلی یاد بگیری صرفا شیوه ی نوشتن کتابی رو یاد بگیر یعنی اول جواب رو بدست بیار بعد ظاهر سازی کن.

از هیچ روش دیگه ای تو نهایی استفاده نکن
برای شیمی سال دهم من یادمه سر ضرب رو نوشتن هم بارم گذاشته بودن.
پارسال هم تقریبا همچین شکلی بود
فقط با روش های کتاب پیش برو یا اگر نمیخوای اون شکلی یاد بگیری صرفا شیوه ی نوشتن کتابی رو یاد بگیر یعنی اول جواب رو بدست بیار بعد ظاهر سازی کن.
ممنون پارسا
همین کارو میکنم🙏

• دابل‌لایک
امتیازات: pako
کسایی که پارسال نهایی شیمی دادن ، توصیه ای دارن که کجا ها ممکنه تله سوال باشه یا کلا هر چیزی😭😭؟

توی محاسباتیا چیارو از قلم نندازیم جز کسر تبدیلا؟
مثلاً محاسبهٔ جرم مولی یه ترکیب (که قراره تو کسر تبدیل استفاده بشه) بارم جدا داره؟

توی محاسباتیا چیارو از قلم نندازیم جز کسر تبدیلا؟
مثلاً محاسبهٔ جرم مولی یه ترکیب (که قراره تو کسر تبدیل استفاده بشه) بارم جدا داره؟
هیچ چیز رو مطلقا جا ننداز
یازدهم که کلا دوسال برگزار شد اما دوازدهم رو که من بررسی میکنم هیچ قاعده و قانونی برای بارم وجود نداره🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یه سال میبینی فرمول بارم نداره یه سال میبینی نصف نمره فرموله یه سال خیلی ریزه یه سال صرفا جواب اخر و فرمول باشه نمره رو میگیری و...
هیچ کدوم از مراحل رو اجازه نده توی ذهن یا چک نویس باقی بمونه
جا هم کم نمیاری یبار تو چک نویس بنویس و به نسبت مقدار سوال و جوابت بنویس
یا حتی محاسبات جدا (که سعی کن اگر میشه توی کسر تبدیل بنویسشون مثلا گرم کیلوگرم رو ولی اگر مثل جرم مولی جدا باید حساب بشه که هیچ) جایی از ورقه که واضحه بنویسه نه اخر سر بیای کوچولو کوچولو یجا بچپونی
تا مطمئن نشدی از جای سوال و محاسبات کامل هم تو ورقه ننویسش

هیچ چیز رو مطلقا جا ننداز
یازدهم که کلا دوسال برگزار شد اما دوازدهم رو که من بررسی میکنم هیچ قاعده و قانونی برای بارم وجود نداره🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یه سال میبینی فرمول بارم نداره یه سال میبینی نصف نمره فرموله یه سال خیلی ریزه یه سال صرفا جواب اخر و فرمول باشه نمره رو میگیری و...
هیچ کدوم از مراحل رو اجازه نده توی ذهن یا چک نویس باقی بمونه
جا هم کم نمیاری یبار تو چک نویس بنویس و به نسبت مقدار سوال و جوابت بنویس
یا حتی محاسبات جدا (که سعی کن اگر میشه توی کسر تبدیل بنویسشون مثلا گرم کیلوگرم رو ولی اگر مثل جرم مولی جدا باید حساب بشه که هیچ) جایی از ورقه که واضحه بنویسه نه اخر سر بیای کوچولو کوچولو یجا بچپونی
تا مطمئن نشدی از جای سوال و محاسبات کامل هم تو ورقه ننویسش
ممنون آزیییی

Back
بالا