- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرِ هرت
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
یعنی واقعاً لازمه بدونیم ضریب القاوری انگور چند هانریه؟ مطمئنی؟!باید از معادله شار زمان متناوب استفاده کنی
یعنی واقعاً لازمه بدونیم ضریب القاوری انگور چند هانریه؟ مطمئنی؟!باید از معادله شار زمان متناوب استفاده کنی
قطعا. تازه سیم لوله هم غیرآرمانیه کاپا برابر یک نیسیعنی واقعاً لازمه بدونیم ضریب القاوری انگور چند هانریه؟ مطمئنی؟!

با عدد بلدی رمزگذاری کنی؟ حفظ کردنش آسون تره اینجوریبچهها برای شیمی یازدهم، نیازه حفظ باشیم که استر موجود توی سیب و انگور چیه مثلاً؟ (مربوط به خود را بیازمایید صفحهٔ ۱۱۵)
حالا موز توی خود متن کتاب اومده، ولی این دوتای دیگه نیازن؟ :((
نه بابا همینطوری اسماشو حفظ کردم اوکیامبا عدد بلدی رمزگذاری کنی؟ حفظ کردنش آسون تره اینجوری
رقم یکان آلکیل
رقم دهگان آلکانوات
موز ۲۵ : پنتیل اتانوات
سیب ۴۱: متیل بوتانوات
انگور ۷۲: اتیل هپتانوات
آناناس ۴۲: اتیل بوتانوات
منم از یه جایی به بعد نفهمیدم بحث فیزیکه یا شیمیچرا دارین شیمیا رو میریزین تو فیزیکا؟![]()

من که دارم علوم فنونمو میخونم الان فصل شاعرای سبک عراقیمچرا دارین شیمیا رو میریزین تو فیزیکا؟![]()
از هیچ روش دیگه ای تو نهایی استفاده نکندرود
https://cdn.imgurl.ir/uploads/r49159_Screenshot_60.png
توی این سوال کتاب گفته که اول مقدار نظری رو به دست بیاریم بعد با کسر و فرمول و این داستانا بریم عملیش رو به دست بیاریم
در صورتی که معلممون گفته بود نمیخواد نظری به دست بیارین بعد همون یک کیلو گرم نظری ی کسر دیگه بزنین که میشه 75 تقسیم بر صد که میشه عملی تقسیم بر نظری
بعد من روش معلممو برم ازم نمره کم میشه یا ایرادی نداره؟
چون جواب اخر جفتشون هم یکی هست فقط من مرحله دو رو نمیرم
ممنون پارسااز هیچ روش دیگه ای تو نهایی استفاده نکن
برای شیمی سال دهم من یادمه سر ضرب رو نوشتن هم بارم گذاشته بودن.
پارسال هم تقریبا همچین شکلی بود
فقط با روش های کتاب پیش برو یا اگر نمیخوای اون شکلی یاد بگیری صرفا شیوه ی نوشتن کتابی رو یاد بگیر یعنی اول جواب رو بدست بیار بعد ظاهر سازی کن.
چاکرمممنون پارسا
همین کارو میکنم🙏
هیچ چیز رو مطلقا جا نندازتوی محاسباتیا چیارو از قلم نندازیم جز کسر تبدیلا؟
مثلاً محاسبهٔ جرم مولی یه ترکیب (که قراره تو کسر تبدیل استفاده بشه) بارم جدا داره؟
ممنون آزییییهیچ چیز رو مطلقا جا ننداز
یازدهم که کلا دوسال برگزار شد اما دوازدهم رو که من بررسی میکنم هیچ قاعده و قانونی برای بارم وجود نداره🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یه سال میبینی فرمول بارم نداره یه سال میبینی نصف نمره فرموله یه سال خیلی ریزه یه سال صرفا جواب اخر و فرمول باشه نمره رو میگیری و...
هیچ کدوم از مراحل رو اجازه نده توی ذهن یا چک نویس باقی بمونه
جا هم کم نمیاری یبار تو چک نویس بنویس و به نسبت مقدار سوال و جوابت بنویس
یا حتی محاسبات جدا (که سعی کن اگر میشه توی کسر تبدیل بنویسشون مثلا گرم کیلوگرم رو ولی اگر مثل جرم مولی جدا باید حساب بشه که هیچ) جایی از ورقه که واضحه بنویسه نه اخر سر بیای کوچولو کوچولو یجا بچپونی
تا مطمئن نشدی از جای سوال و محاسبات کامل هم تو ورقه ننویسش
پاسخنامه ای که من چک کردم ۱۷۳ رو نوشته. و همون درسته.بچه ها من نمیتونم فایل آپلود کنم
سوال ۱۳ نهایی ۴۰۳ شیمی ۱۱
بخش ب
میشه یکی توضیح بده چرا تو پاسخنامه نوشته آنتالپی -۱۴۵ درسته؟ مگه نباید -۱۷۳ باشه؟