• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ببینید ماز گفته فک اضافه
بنظر من حرف اضافه

اگه چنین چیزی تو نهایی بیاد ممکنه پاسخنامه دو جوابه باشه؟
آخه فک اضافه واقعا منطقیه
من را درد رو میکنی درد من
و همچنان معنی میده
و خب یکی از راهای تشخیص فک اضافه بود این دیگه

ولی این بیشتر فک به نظر میاد چون توی ترجمه هم معمولا چیزی که درنظر میگیریم حالت فکه

در جریان این یکی نیستم، ولی خب بعضی وقتا یه را رو هم میتونی فک بگیری و هم حرف اضافه
و اگه هردوتاش رو بتونی در نظر بگیری اولیت با فک اضافه است

بچه ها من فقط با این خودکار بیک مشکیا راحتم ، کسی امتحان داده باهاشون چون کمرنگن مشکلی پیش نمیاد؟

در جمله آخر *عمرو از جنگ با علی به این بهانه امتناع می‌کند که نمی خواهم به دست من کشته شوی* فعل آخر به نهادی که قبلا...... بوده نسبت داده شده
اینو هر جور از هر طرف نگاه میکنم نمی‌فهمم اگه ایده ای دارین ممنون میشم:((

بچه ها نترسید اصلا
همین که ورقه ها رو پخش کنن ترس و اضطرابتون کم و کمتر میشه
سعی کنید هیجان و احساساتتونو کنترل کنید تا بتونید تمام زحماتی که کشیدید رو به ثمر برسونید^^

در جمله آخر *عمرو از جنگ با علی به این بهانه امتناع می‌کند که نمی خواهم به دست من کشته شوی* فعل آخر به نهادی که قبلا...... بوده نسبت داده شده
اینو هر جور از هر طرف نگاه میکنم نمی‌فهمم اگه ایده ای دارین ممنون میشم:((
فکر کنم منظورش ویژگی جمله مجهوله که نهاد جمله مجهول همون مفعول جمله معلومه و جاخالی میشه مفعول

فکر کنم منظورش ویژگی جمله مجهوله که نهاد جمله مجهول همون مفعول جمله معلومه و جاخالی میشه مفعول
خیلی ممنونمممم
من داشتم ربطش میدادم به جمله های قبلی دنبال امام علی ای چیزی بودم هی
=))

آخه فک اضافه واقعا منطقیه
من را درد رو میکنی درد من
و همچنان معنی میده
و خب یکی از راهای تشخیص فک اضافه بود این دیگه
فکر کنم از اینا نمیارن معمولا چون اگر باشد اسنادی بگیریم میشه درد من اگر غیر اسنادی میشه برای من این درد

یجای دیگه هم دانه‌ی انسانت بود اگر باشد اسنادی باشه میشه برای تو ت میشه متمم اگر غیر اسنادی میشه گمان تو که مضاف الیه ولی توی بیست شو گفته بود غیر اسنادیه و ت متممه. گوزپیچ شدم وللش

الان فردا کیف نمیشه برد؟
ببریم بذاریم توی حیاطی جایی
گوشی اینا هم نه؟

ماها هی قسمتای تیرخورده‌ی هواپیماهای از جنگ برگشته رو تعمیر میکنیم غافل از اینکه اون جاهای سالم حیاتی تر بودن. این درباره هواپیما نبود.

میشه برد ولی کسی گردن نمیگیره
تهش اینه میذارم توی خیابون دیگه. مردم شریف ایران امیدوارم دو دقیقه مال و اموال من رو ندزدن.
فقط گوشی ممکنه یکم چیز بشه. اونو میشه جایی تحویل داد یا بذارن توی حیاط حوزه بذاریم؟

تهش اینه میذارم توی خیابون دیگه. مردم شریف ایران امیدوارم دو دقیقه مال و اموال من رو ندزدن.
فقط گوشی ممکنه یکم چیز بشه. اونو میشه جایی تحویل داد یا بذارن توی حیاط حوزه بذاریم؟
شاید ولی حوزه ما چون مدرسه خودمون نیست گفتن نمیگیرن از کسی تهش بزار تو کیف یه سوراخی قایمش کن کسی دست نمیزنه

Back
بالا