• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه‌ها من سال اول خیلی دینی خوندم با این وجود از امتحان برگشتنی حس کردم ۱۸ به بالا نشم، خلاصه روحیه‌ام خیلی خراب شد، هرطور بود تا یه حدی خودمو جمع کردم واسه امتحانای بعد، آخر سر هم دینی بالاترین نمره‌ام شد و این وسط الکی کله‌ام رو خراب کردم سرش. مهم‌ترین چیزی که باید یاد بگیرید اینه پرونده‌ی یه امتحانو وقتی تموم شد ببندید و دیگه به خودتون استرس ندید. من توصیه‌ و تجربه شخصیم اینه که تصحیح کنید که چه خوب چه بد پرونده‌اش تو ذهنتون بسته شه و هی فکر نکنید وای فلان چیزو نوشتم یا نه.

یه سوال برای فارسی یازدهم قبلا چیزی تو مایه های فاصله نگارشی داشته توی مطالبش؟

جا کم بود و به زور جا کردم حرفامو. برگه اضافی خواستم معلم گفت اگه حرفات زیاد نیست خط بکش تو کادر سوال بعدی بنویس
سوال 26 مقداریش نفوذ کرد تو سوال 27
سوال 27 هم یکمیش رفت تو کادر 28
دیگه از این کارا نکنید.

من زیاد اطلاعی ندارم ولی اینکه یکمش رفته تو سوال بعدی مشکل ایجاد نمیکنه تو اسکن کردن؟
تو اسکن کردن نه ولی اگه از شانس بد مصحح بد برگه‌ت رو تصحیح کنه ممکنه بگه از کادر خارج شده پس نمی‌خونم و نمره نمی‌دم: ))) من مجبور شدم اعتراض کنم و مصحح سوم برام در نظر گرفت نمره جواب خارج از کادر رو. سعی کنید تا حد ممکن تو همون جایی که تعیین کردن بنویسید و جواب رو جا بدید.

تو اسکن کردن نه ولی اگه از شانس بد مصحح بد برگه‌ت رو تصحیح کنه ممکنه بگه از کادر خارج شده پس نمی‌خونم و نمره نمی‌دم: ))) من مجبور شدم اعتراض کنم و مصحح سوم برام در نظر گرفت نمره جواب خارج از کادر رو. سعی کنید تا حد ممکن تو همون جایی که تعیین کردن بنویسید و جواب رو جا بدید.
بجای باز کردن عقده های مطوقه باید نشست پای عقده های این دیوانه ها. دردشون چیه:)

آقا کمک اینکه هنوز هیچ آزمونی رو به شکل «آزمون» نزدم و فقط نهایی و تالیفی به تفکیک درس حل کردم ممکنه نگران کننده باشه؟
آخه خوابم میاد مثل هاپو.
آره شروع کن

😭😭😂
تا کی امتحان دارید؟
تا ۵ مرداد
دکتر به نظرت دووم میارم تا اون موقع؟
همین الانش شروع نشده سردرد، حس تپش قلب (دست میذارم روی قلب چیزی حس نمیکنم ولی نمیذارم حس میکنم)، استرس و ناکارآمدی دارم

تا ۵ مرداد
دکتر به نظرت دووم میارم تا اون موقع؟
چرا که نه، اگه تو دووم نیاری کی بیاره؟
همین الانش شروع نشده سردرد، حس تپش قلب (دست میذارم روی قلب چیزی حس نمیکنم ولی نمیذارم حس میکنم)، استرس و ناکارآمدی دارم
پسر خودتو آروم کن یه طوری (نمی‌دونم چطوری:(()
دکتر خودش مونده تو زندگیش وگرنه حتما راهنمایی های بهتری می‌دادم.😭

پسر خودتو آروم کن یه طوری (نمی‌دونم چطوری:(()
امروز میرم خرید میکنم و قدم میزنم.
من اصلا آدم استرسی ای نیستم ولی استرس بگیرم نمیدونم چجوری بروزش بدم و از درون میخوره آدم رو.
من سر تیزهوشان، المپیاد، آزمون‌های نوبت دوم، آزمون‌های المپیاد داخلی، روز اول مدرسه و ... استرس نداشتم. الان این فارسی چی داره که استرس داده بهم از صبح

من اصلا آدم استرسی ای نیستم ولی استرس بگیرم نمیدونم چجوری بروزش بدم و از درون میخوره آدم رو.
من سر تیزهوشان، المپیاد، آزمون‌های نوبت دوم، آزمون‌های المپیاد داخلی، روز اول مدرسه و ... استرس نداشتم. الان این فارسی چی داره که استرس داده بهم از صبح
برو بدو
تضمینی

یه مرور ۱۵ دقیقه‌ای از درس ۱۶ام مونده و هی لفتش می‌دم :دی

اوکیه به اینم عادت می‌کنی:"")

Back
بالا