• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همه چی خیلی جدی بنظر میاد :)) واقعا فکر کنم قراره امتحان بدیم
ولی خب تا برگه سوال رو به چشم نبینم مطمئن نخواهم شد 💃🏻💃🏻

چرا هیچکی نیست
تلگرامم هیچکی نیست

بالاخره رفتین سر جلسهٔ امتحان
خدای من این یک شوخیه
خدای من بالاخره امتحان‌ها داره برگزار می‌شه
اومگ 😍

آسون میدن‌م فکر میکنی نکنه تراز ماکس بیاد پایین

یعنی لعنت به طراح و آل طراح...

99 درصد سوال های بارم بالا خامنه ای و اقتدار نظامی سیاسی و کوفت بود:)

وای اون دو جمله که میگفت همراه و همدلی نمیابد و منزوی میشود رو ننوشتم
یعنی حس کردم یه چیزی تو اون سوال استحکام کمه ولی یادم رفتتتتت و هی با خودم بارم هارو تقسیم میکردم مشکلی نداشت
باقی قسمت هارو نوشتم. به نظرتون ممکنه اون قسمت بارم 25 صدمی جداگانه داشته باشه؟؟؟کمککککککک

نتیجه می‌گیریم برای فارسی فصل ادبیات و انقلاب اسلامی خیلی مهم است🙏 (یک چیز چرتی که ۲۸۲۹۲۸۸۲۸۲ بار خونده بودمشو ننوشتم و ممکنه خودکشی کنم)

اون سوال درک مطلبه قسمت دومش صد بار شک کردم که خدایا، آیا واقعا باید همین رو بنویسم؟

جا کم بود و به زور جا کردم حرفامو. برگه اضافی خواستم معلم گفت اگه حرفات زیاد نیست خط بکش تو کادر سوال بعدی بنویس
سوال 26 مقداریش نفوذ کرد تو سوال 27
سوال 27 هم یکمیش رفت تو کادر 28

جا کم بود و به زور جا کردم حرفامو. برگه اضافی خواستم معلم گفت اگه حرفات زیاد نیست خط بکش تو کادر سوال بعدی بنویس
سوال 26 مقداریش نفوذ کرد تو سوال 27
سوال 27 هم یکمیش رفت تو کادر 28
من زیاد اطلاعی ندارم ولی اینکه یکمش رفته تو سوال بعدی مشکل ایجاد نمیکنه تو اسکن کردن؟

دبیر ما بهمون گفته بود هر سوال رو کات میکنن از توی اسکن و هر ۳ تا دبیر یه سوالو تصحیح میکنن
نه نه کل برگه رو یهویی اسکن می‌کنن بعد هر برگه رو ۳ تا دبیر اگه اشتباه نکنم تصحیح می‌کنه

امتحان خوبی بود ولی سوالاشون چرت بود.

خیلی خیلی ناراحتم دینیم 19.5 شد با اون پاسخنامه ی غیر رسمی.اینهمه دینی خونده بودم و انتظارم این نبود نتیجه تلاشام نباید این میبود. خورد تو ذوقم و حالمو گرفت
حالا نمیدونم چطور باید حواسمو جمع کنم سر ادبیات. عذابه این یه ماه. هر روز برو امتحان برگرد تصحیح کن امتحان بعدیو بخون.

من زیاد اطلاعی ندارم ولی اینکه یکمش رفته تو سوال بعدی مشکل ایجاد نمیکنه تو اسکن کردن؟
نه من تقریبا همه درسهای عمومی که نوشتنی زیاد داشتن اینطوری کردم و مشکلی نداشت، فقط ترجیحا اختصاصی‌ها رو همون سوال خودشون بنویسین، برای حسابان جا کم آوردم و یه سوال دیگه نوشتم به نظرم اون جوابم رو اصلا ندیدن

خیلی خیلی ناراحتم دینیم 19.5 شد با اون پاسخنامه ی غیر رسمی.اینهمه دینی خونده بودم و انتظارم این نبود نتیجه تلاشام نباید این میبود. خورد تو ذوقم و حالمو گرفت
حالا نمیدونم چطور باید حواسمو جمع کنم سر ادبیات. عذابه این یه ماه. هر روز برو امتحان برگرد تصحیح کن امتحان بعدیو بخون.
منم نیم نمره به خاطر سهل انگاری و حواس پرستی از دست دادم واقعا عیبی نداره دیگه چه میشه کرد اه.بریم ادبیات.

اه اه اه حالم بهم میخوره از دینی کاش مغز واموندم حمع کنه خودشو دینی رو ول کنه

Back
بالا