دقیقااااااون سوال درک مطلبه قسمت دومش صد بار شک کردم که خدایا، آیا واقعا باید همین رو بنویسم؟
من زیاد اطلاعی ندارم ولی اینکه یکمش رفته تو سوال بعدی مشکل ایجاد نمیکنه تو اسکن کردن؟جا کم بود و به زور جا کردم حرفامو. برگه اضافی خواستم معلم گفت اگه حرفات زیاد نیست خط بکش تو کادر سوال بعدی بنویس
سوال 26 مقداریش نفوذ کرد تو سوال 27
سوال 27 هم یکمیش رفت تو کادر 28
کل صفحه رو یه جا اسکن میکننمن زیاد اطلاعی ندارم ولی اینکه یکمش رفته تو سوال بعدی مشکل ایجاد نمیکنه تو اسکن کردن؟
دبیر ما بهمون گفته بود هر سوال رو کات میکنن از توی اسکن و هر ۳ تا دبیر یه سوالو تصحیح میکننکل صفحه رو یه جا اسکن میکنن

نه نه کل برگه رو یهویی اسکن میکنن بعد هر برگه رو ۳ تا دبیر اگه اشتباه نکنم تصحیح میکنهدبیر ما بهمون گفته بود هر سوال رو کات میکنن از توی اسکن و هر ۳ تا دبیر یه سوالو تصحیح میکنن
نه من تقریبا همه درسهای عمومی که نوشتنی زیاد داشتن اینطوری کردم و مشکلی نداشت، فقط ترجیحا اختصاصیها رو همون سوال خودشون بنویسین، برای حسابان جا کم آوردم و یه سوال دیگه نوشتم به نظرم اون جوابم رو اصلا ندیدنمن زیاد اطلاعی ندارم ولی اینکه یکمش رفته تو سوال بعدی مشکل ایجاد نمیکنه تو اسکن کردن؟
منم نیم نمره به خاطر سهل انگاری و حواس پرستی از دست دادم واقعا عیبی نداره دیگه چه میشه کرد اه.بریم ادبیات.خیلی خیلی ناراحتم دینیم 19.5 شد با اون پاسخنامه ی غیر رسمی.اینهمه دینی خونده بودم و انتظارم این نبود نتیجه تلاشام نباید این میبود. خورد تو ذوقم و حالمو گرفت
حالا نمیدونم چطور باید حواسمو جمع کنم سر ادبیات. عذابه این یه ماه. هر روز برو امتحان برگرد تصحیح کن امتحان بعدیو بخون.