• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شاید خیلی بی تجربه باشم ولی من مثل شما اصلا عادت نداشتم بیدار بمونم و سر دینی فقط به خاطر لینکه نمونه سوال زیاد حل نکرده بود بیدار موندم و سر جلسه مغزم کامل خاموش بود و یکسری چرت و پرت نوشتم که مصحح میتونه میم درست کنه😭😭
ازمون خیلییم اسون بود ولی هیچ جوابی تو ذهنم نبود انقدر خسته بودم
اشتباهم انجام نده
وای من میخوابم ،
نمیتونم فکر کنم تهش تا ۱ بتونم💆🏻‍♀️
صبح پا میشم ایشالاه

چقد وحشتناک ۵ درس شد . یعنی یه دیقه درس میخونم نیم ساعت میرم تو فضا . تازه بعد اینکه یه درس میخونم و یسری از سوالای پارسال رو نمیتونم باسش حل کنم عالیه واقعا.
۱۰ درس ۴ درس مانده

وای افتضاحم افتضاح یه سری از این جاخالی هاش چقدر ظالمانست.اصلا اعتماد به نفس ندارم با این نمره های درخشان ازمون جامع هام خدا به دادم برسه
میخواستم منم بیدار بمونم و دقیقا وضعیتم مشابه ویناست تو هیچکدوم از ازمون ها تا صبح بیدار نموندم که هیچ تو بدترین حالت 5 ساعت خوابو داشتم تا اینکه پدر وضعیت خمار و گیجم رو دید و گفت برو بخواب 3 بیدارت کنم
اینجا مینویسم بمونه اگه 3 بیدارم نکنه شر به پا میکنم شرررررر
حالا بیدارم.ولی به چه قیمت؟
3.5 ساعت "کوفت خواب" داشتم

آخرین ویرایش:
من تا دو بیدار بودم دو تا الان خوابیدم یه قسمتی از درس مونده امیدوارم گند نزنم

عجیب بود. نبود؟

سلام هنوز به خونه نرسیده و پاسخنامه ندیده 75 صدم غلط دارم
یکی پوسچرِ ک- رو اشتباهی نوشتم ارگونومی. خاک تو سر کچلم واقعا نوشته بودم پوسچر خط زدم کردمش ارگونومی
یدونشم یادم نیست یه 25 صدمم هم رفت هوا

آخرین ویرایش:
خاک بر طراح و آلش ...همین
اصلا نمیدونم چی نوشتم

لعنت به من روش جاروب رو نوشتم جارو زدن نمره نمیگیرم نه؟

دیگه کم‌کم باید به دنبال کارتن مقاوم و راحت و جادار برای استقرار در پارک‌ها و جوب‌های سطح شهر باشم💞💞

ترک اتاق به مدت چند دقیقه رو نوشتم ترک اتاق به مدت یک ساعت :/ امیدوارم هدف اصلی ترک اتاق باشه نه مدت زمانش

1.5 نمره غلط دارم با پاسخنامه سیب ترش
مهم نیست اصلاااااااا مهم نیست به درک و به جهنم
پس فردا شیمیه با ضریب 10.7 بریم نجاتش بدیم

به به چه مطالب جالبی داره این کتابه که میگید
(آه نکشید غلط کردم)

Back
بالا