• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
واقعا فقط می‌خوام پاس بشم 🙏🏻🙏🏻
یادم افتاد که سر جلسه سلامت بهداشت از یه جا به بعد تسلیم شدم و شروع کردم به شمردن بارم‌ها که ببینم پاس میشم یا نه.
حالا من که از الانم راضیم ولی بدآموزی نداشته باشم شما اینطوری نکنین😂

یادم افتاد که سر جلسه سلامت بهداشت از یه جا به بعد تسلیم شدم و شروع کردم به شمردن بارم‌ها که ببینم پاس میشم یا نه.
حالا من که از الانم راضیم ولی بدآموزی نداشته باشم شما اینطوری نکنین😂
ببخشید سارا فقط سر سلامت این کار رو کردی؟ من همیشه یه دور شک دارام رو میشمرم یه دور نمره خوشبینانه یه دور نمره بدبینانه سیصد دور بارم ها رو میشمرم:))

دچار فشار روانی ناسالم شدم

کاش دو صفحه هم درمورد چگونه حین خواندن ۲۰۰ صفحه کتاب با جزئیات ریز ریز در یک و نیم روز دچار فروپاشی روانی نشیم صحبت می‌کرد

انقدری استرس گرفتم که نشستم دارم همینطوری گریه میکنم نه چیزی که از قبلیا خوندم یادم میاد نه چیزایی که دارم میخونمو نمیفهمم

ببخشید سارا فقط سر سلامت این کار رو کردی؟ من همیشه یه دور شک دارام رو میشمرم یه دور نمره خوشبینانه یه دور نمره بدبینانه سیصد دور بارم ها رو میشمرم:))
نه سر همه که نمره حساب میکردم (و بدبختانه‌ترین حالت ممکن رو هم در نظر میگرفتم و منتظر همون می‌موندم، مثلا خیلی جدی منتظر ۱۸ فیزیک بودم در حالی که ۲۰ شده بودم.) ولی سر هویت و سلامت جدی می‌شمردم به پاس برسن اوضاع خیلی بد بود😂
قبل هویت یکی کنارم بود گفت بهم میرسونی دیگه؟ و واکنش من اینطور بود که "کاش یکی به خودم میرسوند"

انقدری استرس گرفتم که نشستم دارم همینطوری گریه میکنم نه چیزی که از قبلیا خوندم یادم میاد نه چیزایی که دارم میخونمو نمیفهمم
منم دارم گریه میکنم :)

سلام تا صبح جمع میشه؟

اینو باید می‌کردن کتابچه‌های کوچولو کوچولو و از راهنمایی توی هر پایه به صورت موضوعی براش کارگاه آموزشی می‌ذاشتن
هم بیشتر توی ذهن می‌موند هم کاربردی‌تر بود هم صتص۸صوصحقنق۸قنقن
نمیدونم کمک😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها منظورتون چیه🤡🤡🤡
سلامت، هویت یا هر کوفت دیگه‌ای ای که اسمشه انداره محیط زیست۱۱ مطالبش پرت و پلاست یا بیشتر؟؟🤡🤡

اصلا کتابه جرم آشکار علیه بشریته

بچه ها منظورتون چیه🤡🤡🤡
سلامت، هویت یا هر کوفت دیگه‌ای ای که اسمشه انداره محیط زیست۱۱ مطالبش پرت و پلاست یا بیشتر؟؟🤡🤡
منظورت چیه 🙂 🙂🙂
محیط زیست عزیزم رو داری با اینا مقایسه می‌کنی؟
حالا میگیم هویت کمه، ولی این سگ ۱۸۵ صفحه‌ست

.
بچه ها منظورتون چیه🤡🤡🤡
ببین این حرفتو یاد باشه سال دیگه حتی اگه تو قبرم بودم میام بیرون حالتو میپرسممممممممم

درسی به اسم محیط زیست داشتیم یازدهم؟

واقعا کنکور باعث میشه شما پنج دقیقه راجب درسی که پارسال خوندید فکر کنید و بعد با اب مجازی و فاضلاب خاکستری و سفید یادتون بیاد همچین درسی بود

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی این درس حتی با طول سال خوندن هم هموار نمیشه کلا ذاتش خرابه
من دقیقه یه هفته قبل نهایی یه دور خیلی ژیتان پیتان خوندمش اما وقتی دیروز شروع کردم به خوندنش هیچیییییی یادم نبود هیچیییی
هنوزم یادم نیست راستش

• لایک
امتیازات: Elly
Back
بالا