• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
باز نهایی ۴۰۳ خیلی بهتر از ۴۰۴ و ماز امروز بود
لطفاً از ما خیلی آسون بدن❤️

ببخشید ولی این درس حتی با طول سال خوندن هم هموار نمیشه کلا ذاتش خرابه
من دقیقه یه هفته قبل نهایی یه دور خیلی ژیتان پیتان خوندمش اما وقتی دیروز شروع کردم به خوندنش هیچیییییی یادم نبود هیچیییی
هنوزم یادم نیست راستش
نگو😭😭

به قول وینا، خیلی خط رو خط شدیم
الان یه تعداد یازدهمی دوازدهمی شده داریم
یه تعداد دوازدهمی دوازدهمی مانده
یه تعداد یازدهمی یازدهمی مانده
یه تعداد دهمی یازدهمی شده

:)

ضریبش خیلی کمه‌، ارزش وقت خیلی زیااااد نداره نفس عمیق بکشین
من همین الانم اگه برگردم عقب باز نمی‌خونم

بشه ها
یاد خودم پارسال میوفتم که بچه ها از سلامت غر میزدن(اونا خیلی اروم بودن بنده خداها:((:(()
کارمای عزیز کاش با اون بیل قبرمو میکندی نه که با همون از کمر نصفم کنیجرحهذxve9xjve9uxhbwd2fgrv5jn6i 5k3q. 2

با سرخوشی ناشی از مصرف کافئین بسیار بریم که داشته باشیم یه شب‌بیداری جذاب و افسردگی شدید بعدش😃😃

منی که می‌خواستم امشب رو خوب بخوابم برای شیمی انرژی داشته باشم:

از الان سلامت بهداشت بخونم؟ می ارزه باتوجه به ضریبش؟
ما توی مدرسه از تابستون سلامت داشتیم و بالاخره یه کوچولو خوندمش اما خب الان جدی هدف پاس شدنه😭
قبلش که خب حتما باید بخونی ولی مهم تر اینه که از فرجه خوب استفاده کرد
من برای هویت نخوابیدم و دیروزم و عملا سوزوندم

دو سال پیش یکی تو مدرسمون معدل نهایی یازدهمش که ۱۲ درسه هم بود ۱۹.۵۰ شد. حالا میفهمم چقدر خونده بود )

بابا ترس چی من فقط دارم می‌گم خیلیه
مثلا من اگه پنجاه تا دونه تراز کلم پایین تر بود قبول نمیشدم
همه زورتون بزنید نه اینکه استرس بکشید زور بزنید که نمره ای که بهتره رو بگیرید
مثلا نگید خب الان ۱۵ میشم دیگه بسه برم استراحت و فلان : ))
حقیقتا منم که کنکوری ۱۴۰۶ ام استرس گرفتم
دارم به این فکر میکنم وقتی یه سلامت بهداشت داغون ۳۰ تا میده درسای خودم چقدر میدن

بچه ها من ۱۲ سال تحصیلی یه شب بیدار نموندم تا صبح برای درسی ، خواب مهم تر بوده الان تا صبح بیدارم با چی؟ سلامتزنیتستستشاساطساتس

• گریه
امتیازات: pako
بچه ها من ۱۲ سال تحصیلی یه شب بیدار نموندم تا صبح برای درسی ، خواب مهم تر بوده الان تا صبح بیدارم با چی؟ سلامتزنیتستستشاساطساتس
شاید خیلی بی تجربه باشم ولی من مثل شما اصلا عادت نداشتم بیدار بمونم و سر دینی فقط به خاطر لینکه نمونه سوال زیاد حل نکرده بود بیدار موندم و سر جلسه مغزم کامل خاموش بود و یکسری چرت و پرت نوشتم که مصحح میتونه میم درست کنه😭😭
ازمون خیلییم اسون بود ولی هیچ جوابی تو ذهنم نبود انقدر خسته بودم
اشتباهم انجام نده

وای افتضاحم افتضاح یه سری از این جاخالی هاش چقدر ظالمانست.اصلا اعتماد به نفس ندارم با این نمره های درخشان ازمون جامع هام خدا به دادم برسه
میخواستم منم بیدار بمونم و دقیقا وضعیتم مشابه ویناست تو هیچکدوم از ازمون ها تا صبح بیدار نموندم که هیچ تو بدترین حالت 5 ساعت خوابو داشتم تا اینکه پدر وضعیت خمار و گیجم رو دید و گفت برو بخواب 3 بیدارت کنم
اینجا مینویسم بمونه اگه 3 بیدارم نکنه شر به پا میکنم شرررررر

Back
بالا