• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

ببخشید اسم گروه چیه؟چون من سرچ میکنم نمیاد
حل شد مرسی😭🙏دمتون گرم

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه که داری پرامپت نویسی رو انقدر خوب و جدی تمرین می کنی
ایشالا جاهای خفن ببینیمت تایماز!

منم تائید کنید لطفاً 🥹🤩

Screenshot_۲۰۲۶-۰۵-۱۵-۲۳-۰۹-۵۶-۵۱۴_com.android.chrome.jpg

این یعنی ۲۷۷۷۷ ساعته خونده؟ ثوبحان‌باگ ، یا از اعضای سابقه؟(سابق جهت آزمایش سایت)
یه سوال ، برای ثبت تایم هر موقع که میخونیم باید آنلاین باشیم؟
درس ها برای همون روزه یا کلا میمونه؟
(زیاد پیام میدم ، میدونم)
ادمین 2 دکتره دیگه
خیلی درس خونه

ببخشید اگه بزنه نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است یعنی هنوز تأیید نشدیم؟یا واقعا همین حالا یادم رفت چی زدم؟

ببخشید اگه بزنه نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است یعنی هنوز تأیید نشدیم؟یا واقعا همین حالا یادم رفت چی زدم؟
نه تاییدتون کردم احتمالا اشتباه وارد کردین بهم پ.خ بدید لطفا عوضش کنم :)

من کلا با این‌جور درس خوندن حال نمی‌کردم و معمولا یادم می‌رفت بخوام ثبت کنم، واسه همسو تا حد خوبی ذوق دارم و از سر جوزدگی هم که شده می‌خوام جدی امتحانش کنم:‌)
اصلا هم به خاطر این‌که اسم همسو اسم یکی از سروداست و از روش همون برداشته شده نیست:-"

پرت شدم به سال کنکور

رومی برای سایت زدی ؟

لطفا به خل‌بازیم تو چت نخندین دوستان، والا پیامامو خودم جز ایموجیاش نمی‌بینم:))

باید هی رفرش کنی بیاره نمیدونم چرا
آره این مشکل توی لپ تاپ هست مثل اینکه برا منم داره. می خواستم سریع دیپلوی شه. تا آخر هفته تمامی مشکلاتو سعی می کنم رفع کنم. لطفا هر جا هر ایرادی دیدید/پیشنهادی داشتین بگید :)

آقا جدی خیلی خوب شده
ولی یه چیزی که هست
پوینت همسو و YPT و امثالهم به رقابتی بودنشه
اگر مثل YPT تو صفحه اصلی همه افراد روم رو بهت نشون میداد و جایگاه خودتو و اینکه کیا فعالن خیلی بهتر میشد
الان صرفا تو یه لیست یه گوشه سایت میتونی ببینی بقیه افراد رو و اونقدری رقابته ملاک نیست تو همسو
بازم بگم دمت گرم تایماز

دستت درد نکنه، خیلی عالی و فوق‌العاده شده واقعا 👌🏻👌🏻👌🏻
فقط یه چیزی .. وقتی صفحه گوشی خاموش میشه تایمر هم کار نمی‌کنه (استپ می‌شه) و خود صفحه سایت هم صفحه گوشی رو روشن نگه نمی‌داره. من نمیدونم اپلیکیشن‌های دیگر چطور بودند، استفاده نکردم. ولی این به نظرم اومد بگم و نمیدونم قابل حله یا نه
بازم کلی ممنون بابت این اتاق و سایت 😍🌸

پ.ن : اولین ورودتون بعد ثبت نام نیاز به تایید داره لطفا آیدی سایتتون رو روش بذارید تا بشناسمتون. بعد اگه خواستید عوضش می کنیم :)
اگر زحمتی نیست با ایدی که همینجا دارید وارد بشید که بشناسمتون برای تایید
تو قسمت پروفایل تغییرش بدید به هرچیزی که میخواید
(موقته این جریان بعد برداشته میشه)
باتشکر

آخرین ویرایش:
Back
بالا