• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکاف طبقاتی بین حلی ۱ و فرزانگان ۱ و دیگر مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ریحونک2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون درباره اختلاف امکانات بین مدارس سمپاد چیه؟

• رای‌دهندگان
    75
اگر جایی از من چیزی دیدی که گفتم کنکور عدالته؛ ریپ بزن برام
نه گفتی عدالتی در کار نیست میگم خود کنکورشم هم عدالتی نداره چه برسه به سمپاد
ولی با اینکه سمپاد جمع بشه مخالفم
فرض میکنیم جمع شد
نتیجه؟
ادغام دانش اموزی که هدفش درس خوندنه با دانش اموزی که صرفا برای گرفتن دیپلم اومده مدرسه و هیچ هدف درسی ای نداره بلکه ضربه هم میزنه به بقیه
شاید این دوستانی که تو تهران و شهرای بالا بودن کمتر متوجه این جریان بشن ولی شما وقتی وارد یه کلاس مدرسه دولتی میشی از بین حدود 30 نفر فقط سه چهار نفر تلاش میکنن و علاقه دارن برای درس خوندن
آیا اگر 26 نفر کناریشون توی کلاس هم فکر و هم راه خودشون باشن بهتره یا اینکه افرادی باشن که کلا اون کلاس براشون محل شوخی و دلقک بازیه
مسلما یخورده بگذره همون سه چهار نفری هم که میخوندن و تلاش میکردن افت میکنن و درگیر حواشی میشن و دیگه حس رقابت درسی ای وجود نداره تو کلاس
من خودم به شخصه دوره اول تو خلاف ترینو داغون ترین مدرسه شهر بودم
اخرای دوره اول دیگه داشتم خودمم مثل اونا میشدم و کلا درس نمیخوندم(البته که این خیلی ربط به شخص هم داره که تاثیر پذیر باشه یانه)
الانی که دوره 2 رو تو سمپادم واقعا حس ارامش بیشتری دارم چرا که اطرافیانم هم مسیر با منن و اینطوری نیست که ظهر مدرسه تعطیل شه رفیقات برن دنبال ولگردی تو شهرو امثالهم تو بری خونه درس بخونی
ظهر تعطیل میشی همه میرن درس میخونن و برای کنکور اماده میشن

آخرین ویرایش:
من به عنوان کسی که تو تهران نیست دوست دارم امکانات آموزشی مدارسی غیر از حلی یک فرزانگان یک رو هم بدونم کسی میتونه کمک کنه؟

آخرین ویرایش:
من به عنوان کسی که تو تهران نیست دوست دارم امکانات آموزشی مدارسی غیر از حلی یک فرزانگان یک رو هم بدونم کسی میتونه کمک کنه؟
مدرسه شهید ناصری بهبهان
سایت کامپیوتر
سالن اجتماعات
حداقل یک سالن امتحانات(موقع امتحان های نوبت اول و دوم بعضی سالن ها کاربری میشه ۳ تا)
کتابخانه
دوتا آزمایشگاه
زمین چمن(یکی داخل ، یکی جلومدرسه)
کلاس مجهز به تابلو هوشمند
چندتا مدیر و معاون و دانش آموز

آخرین ویرایش:
کسایی که گزینه ۲ رو زدن پس باید با طرح ادغام مدارس دولتی و سمپاد هم موافقت کنن! نمیشه که.
اگر دولتی و نمونه از سمپاد جدا میشن صرفا چون اراده، هوش یا تلاش یا هرچیز کمتری دارن پس خود ما هم باید از هم جدا بشیم. بر اساس توانایی ها و استعداد هامون.

• لایک
امتیازات: kim.n
کسایی که گزینه ۲ رو زدن پس باید با طرح ادغام مدارس دولتی و سمپاد هم موافقت کنن! نمیشه که.
اگر دولتی و نمونه از سمپاد جدا میشن صرفا چون اراده، هوش یا تلاش یا هرچیز کمتری دارن پس خود ما هم باید از هم جدا بشیم. بر اساس توانایی ها و استعداد هامون.
علت بیشتر تبعیض امکانات ، شهر هست ، نه دانش آموز

یه قسمت جداگانه توی سایت هست که مربوط به مدارس سمپاده و هر استان تاپیک جداگونه خودش رو داره تو بعضیا هم از امکانات و اینا صحبت شده
ولی با این حال به نظرم جالب میشه همین موضوعی که مطرح کردید جداگونه تاپیک بشه و بچه ها امکانات و وضعیت مدرسشون رو تو یه پیام کامل بزارن بدون بحث که بین پیام ها گم نشن

حالا من باب اینکه یکی از بچه ها گفت پایین ترین حلی از بهترین دولتی بهتره یه چیزی بگم.

دوره اول یه مدرسه دولتی متوسط بودم.
مدرسه یه آزمایشگاه خیلی کوچیک داشت که ورود بهش ممنوع بود!
خب اصلا برای چی درستش کردی؟
حالا یه بار داوطلب شدیم با دوستام که داخلش مرتب کنیم و خلاصه راه بندازیمش.

رفتم داخل، کلا ۶ نفر به زور جا می‌شدیم.
بجای آزمایشگاه با انباری مواجه شدم، قشنگ مشخص بود سالهاست درش باز نشده. دیگه بقیشو نمیگم خودتون حساب کار دستتون بیاد.

از این که بگذریم کتابخونه‌اش مورد بحثه
اونم یه اتاقک کوچیک بود که بازم استفاده نمیشد
یعنی درش همیشه قفل بود و ورود به اون هم ممنوع بود.

خب الان این چه امکاناتیه؟ درحالی که همون روزایی که من تو اون مدرسه درب و داغون بودم هم کلاسی های الانم تو آزمایشگاه مجهز و کتابخونه فلانیو اینا درس میخوندن.

خب این تفاوت چرا بین ما قرار گرفت؟ من که الان با همونا دارم تو یه کلاس درس میخونم، چه بسا که اوضاع بهتری هم دارم.

آیا این نشونه هوش کمتر من بود؟
آیا عدالت بود که تو اون شرایط باشم؟

و بدتر از اون.
آیا الان عدالته که دانش آموز دبیرستان دولتی دوره دوم، تو سرنوشت ساز ترین سالهای زندگیش با من شرایط متفاوتی داشته باشه و تهشم سرکوفت بخوره که هوشش از دسته ی دیگری در جامعه کمتره؟

نمیدونم احساس میکنم پیامم از موضوع تاپیک منحرف شد اما به هرحال این عقده ای بود که از دوران راهنمایی تو دلم بود، باید بیانش می‌کردم.

ممنونم که تا پایان خوندین.

نه گفتی عدالتی در کار نیست میگم خود کنکورشم هم عدالتی نداره چه برسه به سمپاد
ولی با اینکه سمپاد جمع بشه مخالفم
فرض میکنیم جمع شد
نتیجه؟
ادغام دانش اموزی که هدفش درس خوندنه با دانش اموزی که صرفا برای گرفتن دیپلم اومده مدرسه و هیچ هدف درسی ای نداره بلکه ضربه هم میزنه به بقیه
شاید این دوستانی که تو تهران و شهرای بالا بودن کمتر متوجه این جریان بشن ولی شما وقتی وارد یه کلاس مدرسه دولتی میشی از بین حدود 30 نفر فقط سه چهار نفر تلاش میکنن و علاقه دارن برای درس خوندن
آیا اگر 26 نفر کناریشون توی کلاس هم فکر و هم راه خودشون باشن بهتره یا اینکه افرادی باشن که کلا اون کلاس براشون محل شوخی و دلقک بازیه
مسلما یخورده بگذره همون سه چهار نفری هم که میخوندن و تلاش میکردن افت میکنن و درگیر حواشی میشن و دیگه حس رقابت درسی ای وجود نداره تو کلاس
من خودم به شخصه دوره اول تو خلاف ترینو داغون ترین مدرسه شهر بودم
اخرای دوره اول دیگه داشتم خودمم مثل اونا میشدم و کلا درس نمیخوندم(البته که این خیلی ربط به شخص هم داره که تاثیر پذیر باشه یانه)
الانی که دوره 2 رو تو سمپادم واقعا حس ارامش بیشتری دارم چرا که اطرافیانم هم مسیر با منن و اینطوری نیست که ظهر مدرسه تعطیل شه رفیقات برن دنبال ولگردی تو شهرو امثالهم تو بری خونه درس بخونی
ظهر تعطیل میشی همه میرن درس میخونن و برای کنکور اماده میشن

این مشکل سیستم اموزشیه بیشتر تا میل و علاقه فرد

چیزی که تو میخونی تو سمپاد محتوای کتاب نیست

محتوای کتابو بذارن جلوت تو هم چرتت میگیره

و فرهنگ غلط

آیا الان عدالته که دانش آموز دبیرستان دولتی دوره دوم، تو سرنوشت ساز ترین سالهای زندگیش با من شرایط متفاوتی داشته باشه و تهشم سرکوفت بخوره که هوشش از دسته ی دیگری در جامعه کمتره؟
مشکل اینه که خیلیا فکر میکنن سمپاد=قبولی رشته خوب در دانشگاه خوب
در حالی که آدمایی هستن که از مدارس دولتی متوسط توی کنکور یه رشته خوب قبول میشن
درسته که شاید اون دانش آموز مدرسه دولتی هوشش اونقدر زیاد نباشه و مجبور باشه چند دور یه چیز رو بخونه تا متوجه بشه و با تلاش چند برابر به چیزی که سمپادیا میرسن برسه
و خب بنظرم جدا کردن سمپاد و بقیه مدارس یه عدالته ، چون اگه شما و یه دانش آموز با ضریب هوشی پایین تر تو یه کلاس باشی ، دبیر یا مجبوره به اون دانش آموز یه چیز رو چندبار توضیح بده و کلاس برای شما مفید نباشه یا مجبوره مطالب سطح بالاتر رو با شما کار کنه و حق اون خورده میشه

مشکل اینه که خیلیا فکر میکنن سمپاد=قبولی رشته خوب در در دانشگاه خوب
درسته که شاید اون دانش آموز مدرسه دولتی هوشش اونقدر زیاد نباشه و مجبور باشه چند دور یه چیز رو بخونه تا متوجه بشه و با تلاش چند برابر به چیزی که سمپادیا میرسن برسه
و خب بنظرم جدا کردن سمپاد و بقیه مدارس یه عدالته ، چون اگه شما و یه دانش آموز با ضریب هوشی پایین تر تو یه کلاس باشی ، دبیر یا مجبوره به اون دانش آموز یه چیز رو چندبار توضیح بده و کلاس برای شما مفید نباشه یا مجبوره مطالب سطح بالاتر رو با شما کار کنه و حق اون خورده میشه
با بیشتر حرفاتون موافقم بجز دو جمله
۱. خودتون میگین "آدمایی هستن" یعنی این شامل کل بچه های دولتی نمیشه. حرف من اکثریت رو بیان می‌داشت، حرف شما جزء رو.

۲. اونطوریام که شما میگی هوششون کم نیستا. شرایطشون فرق میکنه.

ولی خب با یکی شدن سمپاد و دولتی مخالفم.
به همین دلیلی که ایشون گفت و دلایل دیگر

چون اگه شما و یه دانش آموز با ضریب هوشی پایین تر تو یه کلاس باشی ، دبیر یا مجبوره به اون دانش آموز یه چیز رو چندبار توضیح بده و کلاس برای شما مفید نباشه یا مجبوره مطالب سطح بالاتر رو با شما کار کنه و حق اون خورده میشه

بیشتر حرفاتون موافقم بجز دو جمله
۱. خودتون میگین "آدمایی هستن" یعنی این شامل کل بچه های دولتی نمیشه. حرف من اکثریت رو بیان می‌داشت، حرف شما جزء رو.

۲. اونطوریام که شما میگی هوششون کم نیستا. شرایطشون فرق میکنه.
اکثریت کسایی که تو مدرسه دولتی هستن اونقدر درس براشون مهم نیست واقعا
و برای مورد دوم ، من تاحالا از نزدیک ندیدم ولی خیلی از دبیرای ما تو مدارس دولتی هم تدریس میکنن و خیلی هاشون با اینکه میتونن سطح بالا درس بدن ولی چون بچه های اونجا متوجه نمیشن مجبورن بیشتر توضیح بدن
فرضا اگه یه فصل ریاضی رو توی ۷ جلسه برای ما تموم میکنن برای اونا ۱۲ جلسه طول میکشه

حالتی که تو نظرسنجی هست حالت ارمانیه
ولی در واقع هر چقدپول بدی همونقد آش میخوری
شاید دوفرد x و y که یکی تو ی شهر کوچیک و یکی بزرگ بوده در بدو تولد و در کل از لحاظ هوش و استعداد فرق انچنانی نداشته باشن ولی طی سالیان فرد غنی تر استعداداش پرورش پیدا میکنه و میزنه جلو؛ از طرفی خانوادش احتمالا پولدار ترن و جوانب دیگه و در نهایت ی کامیونیتی قویتری رو تشکیل میدن که اینا اولا امکانات بیشتری طلب میکنن ثانیا امکانات بیشتری نیاز دارن
پسسس
این حالت توی نظرسنجی آرمانیه
حالا تو ی شهر خاص بحثش جداس که کاری ندارم ولی اونم همینه در مقیاسی کوچکتر

خب حالا این شد یه مقایسه درست

حلی با حلی

من واقعیت خبری از شهریه بچه های دیگه ندارم ۴۰۳ ای

ولی از این ۲ عزیز میخوام که بگن

@Mr.SinShin
@هامون هستم.

شهریه دهم یازدهم و دوازدهمتون رو بگید
اممم والا درست یادم نمیاد چطوری بود اما از مادرم هم پرسیدم:
من دهمم 11 میلیون شهریه دادیم، یازدهمم 22 میلیون و دوازدهم 35 میلیون(قسطی میکردیم بنظرم اکثرا)

مدرسمون خدایی امکاناتش خوب بود مثلا دهم تا اواسط/اوخرش نیمه حضوری طور بود یادمه کلاسای کارگاه پژوهشی های هوش مصنوعی، هوافضا، مکانیک و اینها داشتیم بعضا بچه ها حرکتای جالبی هم زدن و از طرفی اون سال مدرسه فیبر نوری تازه کرده بود بعد یه سری بچه ها میرفتیم اونجا لپتاب هامون رو میزدیم به لن گیم میزدن و فیلم دانلود میکردن و اینا یا پلیسیشن این مسئول پایه مون اورده بود برده بودیم استودیو تلویزیونش از این بزرگا بود فیفا اینا بازی میکردیم و یازدهم هم ما کلا دیگه پلاس بودیم مدرسه کل روز رو بعدا مدرسه باشگاه زیر زمین رو تجهیز کرد البته بانی هم داشت ولی خب بچه ها استفاده میکردن و ما از امکانات عصرمانی دوازدهما هم استفاده میکردیم و میز پینگ پنگارو نوبتی کرده بودیم فوتبال دستی میزدیم والیبال که کلا بچه های تجربیمون خیلی فنش بودن و فوتبال بسکتبال هم که خب توپامون خوب بود و ماهم فعلا یه سال داشتیم تا کنکور خلاصه کیف میکردیم میموندیم مدرسه با دوازدهما و اینترنت مدرسه ام خوب بود البته دیگه لن هارو جمع کردن بچه ها خیلی سو استفاده میکردن و دوازدهم هم شدیم که فوق العاده بود عملا سال تحصیلیمون وصل شد به یازدهممون و خب ما کلا مدرسه بودیم چه روزای تعطیل چه تابستون تا دیر وقت هم اکثرا میموندیم و عصرونه های خفنی واقعا داشتیم و بوفه ام سال دوازدهم ما خیلی جون گرفته بود و قیمتش مناسب و کیفیتش از واقعا نصف فست فودی های میدون مادر و میرداماد بهتر شده بود و تقریبا اخرای سال حیاط یه تغییرایی کرد زمین چمن زدن که خب ما بعد کنکور اولمون عملا بهمون رسید و توی فاصله نهایی ها و کنکور دوم ازش استفاده کردیم بقیش رفت برای دوره های بعد(یه سری اردو پژوهشی اینا داشتیم دهم یازدهم که هزینه خاصی نداشت و قرار اینای کوه و طبیعت هم برای صبحونه طور اینا با کادر مدرسه خودمون شخصی میزاشتیم خیلی حال میداد و فقط دوتا اردوی سنگین دوازدهم رفتیم یکی مشهد بود بعد تموم کردن کلاسا و دروس دبیرستان و وارد فاز مطالعاتی کنکور شد توی دی ماه بود یا اواسط پاییز شاید یدونه ام همون دوره ده روزه دماوند بود دیگه که هزینه اش به چشم اومد)

دوره ما تقریبا توی اوج حلی8 بود هم جو بچه هاش هم مچ شدن کادر و حضور یه سری قدیمیا و خفنا و البته بازسازی اینای مدرسه ام اوکی شده بود خلاصه یکی از بهترین دوره ها بودیم(گویا نتیجمونم به نسبت قبلیا بهتر بود) الان ولی خبر دارم انگار یه سری معلم خوبا دارن میرن یا میخوان برن و جوش انگار زیاد چنگی به دل نمیزنه و دیگه اخرین بار که رفتم اون حسو حال زمان ما به قبل رو نداره ولی خب سر نتایج کنکور و المپیاد دوره های 98 تا 403 گویا لول و رنکش به نسبت قدیمش خیلی توی سمپادای تهران رشد کرد

آخرین ویرایش:
خیلی از بی امکاناتی ها بر میگرده به بی تدبیری مدیر وقت
اره واقعا گویا دو دوره قبل ما(ما دوره نهم بودیم) خیلی بد بوده مدیرش و پولکی ولی یکی میاد بنام آقای خاکباز واقعا دلسوز بود(آزمایشگاه رو تجهیز کرده بود، اتاق کامپبوتر و اتاق سایت مدرسه رو یه بروز کرد سیستم ها و مانیتور هاش رو، چیلر اینا گذاشته بود ودیئو پروژکتورای کلاسا رو بروز کرده بود آب سرد کن و سماور برقی گذاشته بود سالن مطالعه حتی این اخرا سالن اجتماعات رو با سالن مطالعه تفکیک کردن و سالن مطالعه شبیه این پانسیونا ساختن واقعا مدیری بود که حلی 8 رو احیا کرد از اون دوره تاریک مدیر قبلی) و عملا نتیجه مدریتش شد دوره ما و بعد گویا اخر دوره ده یعنی دوره بعد ما بازنشسته شده و دیگه از اموزش کلا کنار کشید و الان این جدیده گویا تعریفی نداره

آخرین ویرایش:
اممم والا درست یادم نمیاد چطوری بود اما از مادرم هم پرسیدم:
من دهمم 11 میلیون شهریه دادیم، یازدهمم 22 میلیون و دوازدهم 35 میلیون(قسطی میکردیم بنظرم اکثرا)

مدرسمون خدایی امکاناتش خوب بود مثلا دهم تا اواسط/اوخرش نیمه حضوری طور بود یادمه کلاسای کارگاه پژوهشی های هوش مصنوعی، هوافضا، مکانیک و اینها داشتیم بعضا بچه ها حرکتای جالبی هم زدن و از طرفی اون سال مدرسه فیبر نوری تازه کرده بود بعد یه سری بچه ها میرفتیم اونجا لپتاب هامون رو میزدیم به لن گیم میزدن و فیلم دانلود میکردن و اینا یا پلیسیشن این مسئول پایه مون اورده بود برده بودیم استودیو تلویزیونش از این بزرگا بود فیفا اینا بازی میکردیم و یازدهم هم ما کلا دیگه پلاس بودیم مدرسه کل روز رو بعدا مدرسه باشگاه زیر زمین رو تجهیز کرد البته بانی هم داشت ولی خب بچه ها استفاده میکردن و ما از امکانات عصرمانی دوازدهما هم استفاده میکردیم و میز پینگ پنگارو نوبتی کرده بودیم فوتبال دستی میزدیم والیبال که کلا بچه های تجربیمون خیلی فنش بودن و فوتبال بسکتبال هم که خب توپامون خوب بود و ماهم فعلا یه سال داشتیم تا کنکور خلاصه کیف میکردیم میموندیم مدرسه با دوازدهما و اینترنت مدرسه ام خوب بود البته دیگه لن هارو جمع کردن بچه ها خیلی سو استفاده میکردن و دوازدهم هم شدیم که فوق العاده بود عملا سال تحصیلیمون وصل شد به یازدهممون و خب ما کلا مدرسه بودیم چه روزای تعطیل چه تابستون تا دیر وقت هم اکثرا میموندیم و عصرونه های خفنی واقعا داشتیم و بوفه ام سال دوازدهم ما خیلی جون گرفته بود و قیمتش مناسب و کیفیتش از واقعا نصف فست فودی های میدون مادر و میرداماد بهتر شده بود و تقریبا اخرای سال حیاط یه تغییرایی کرد زمین چمن زدن که خب ما بعد کنکور اولمون عملا بهمون رسید و توی فاصله نهایی ها و کنکور دوم ازش استفاده کردیم بقیش رفت برای دوره های بعد(یه سری اردو پژوهشی اینا داشتیم دهم یازدهم که هزینه خاصی نداشت و قرار اینای کوه و طبیعت هم برای صبحونه طور اینا با کادر مدرسه خودمون شخصی میزاشتیم خیلی حال میداد و فقط دوتا اردوی سنگین دوازدهم رفتیم یکی مشهد بود بعد تموم کردن کلاسا و دروس دبیرستان و وارد فاز مطالعاتی کنکور شد توی دی ماه بود یا اواسط پاییز شاید یدونه ام همون دوره ده روزه دماوند بود دیگه که هزینه اش به چشم اومد)

دوره ما تقریبا توی اوج حلی8 بود هم جو بچه هاش هم مچ شدن کادر و حضور یه سری قدیمیا و خفنا و البته بازسازی اینای مدرسه ام اوکی شده بود خلاصه یکی از بهترین دوره ها بودیم(گویا نتیجمونم به نسبت قبلیا بهتر بود) الان ولی خبر دارم انگار یه سری معلم خوبا دارن میرن یا میخوان برن و جوش انگار زیاد چنگی به دل نمیزنه و دیگه اخرین بار که رفتم اون حسو حال زمان ما به قبل رو نداره ولی خب سر نتایج کنکور و المپیاد دوره های 98 تا 403 گویا لول و رنکش به نسبت قدیمش خیلی توی سمپادای تهران رشد کرد
دلم حلی ۸ خواست

دلم حلی ۸ خواست
بروووو عموووو! ما یه عمر شمارو زدن توی سرمون حسرتتون رو خوردیم بعد میگی دلم حلی8 خواست دبیرستان به این خفنییییی داشتیننن🥲

یادمه مسئول پایمون میگفت ما با بچه های ضعیف تر(حدود 85رصد قبولیای حلی8 راهنمایی تیرهوشان نبودن) و اینکه دوره متناظر نداریم و بودجه و جامونم کمه ولی داریم حسابی گل میکاریم و اگه دبیرستانی مثل حلی1 دست کادر ما بود الان یک توی خاورمیانه که هیچ توی دنیا بود(الکی جو زیاد میداد مثلا انگار ما چه کمی گذاشتیم😂) خلاصه خیلی حسرت میخورد که کادر حلی1 دارن خرابش میکنن و مااینجا از هیچی داریم شاهکار خلق میکنیم(بچه هام هی بخاطر این افتخارایی که به خودشون میکرد به تیکه میگفتن بهترین مدرسه خاورمیانه و از این حرفا دیگه🤣💔)

اما تاکید میکنم الان اوضاعش انگار جالب نیست ما خودمون بچه ها یه موقع سر میزنیم مدرسه، غممون میگیره که چرا اینطوری داره میشه...

آخرین ویرایش:
بروووو عموووو! ما یه عمر شمارو زدن توی سرمون حسرتتون رو خوردیم بعد میگی دلم حلی8 خواست دبیرستان به این خفنییییی داشتیننن🥲

یادمه مسئول پایمون میگفت ما با بچه های ضعیف تر(حدود 85رصد قبولیای حلی8 راهنمایی تیرهوشان نبودن) و اینکه دوره متناظر نداریم و بودجه و جامونم کمه ولی داریم حسابی گل میکاریم و اگه دبیرستانی مثل حلی1 دست کادر ما بود الان یک توی خاورمیانه که هیچ توی دنیا بود(الکی جو زیاد میداد مثلا انگار ما چه کمی گذاشتیم😂) خلاصه خیلی حسرت میخورد که کادر حلی1 دارن خرابش میکنن و مااینجا از هیچی داریم شاهکار خلق میکنیم(بچه هام هی بخاطر این افتخارایی که به خودشون میکرد به تیکه میگفتن بهترین مدرسه خاورمیانه و از این حرفا دیگه🤣💔)
راست .فته

Back
بالا