• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکاف طبقاتی بین حلی ۱ و فرزانگان ۱ و دیگر مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ریحونک2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون درباره اختلاف امکانات بین مدارس سمپاد چیه؟

• رای‌دهندگان
    76
بچه ها اولین مدرسه تیزهوشانی که تاسیس شده
توی تهران بوده
و طبیعیه که بعد این همه سال پیشرفت زیادی داشته باشه
و لزوما همه ی بچه های حلی۱وفرز۱ باهوش نیستن
فقط توی اون شرایط رشد کردن و تغییر کردن
این خودشم عجیبه که مدرسه قدیمی از مدرسه تازه تاسیس امکانات بیشتری داره 🤣

اینجا یه موضوعی مطرح میشه تحت عنوان اینکه آیا همه ی دانش آموزا درس میخونن و درس براشون مهمه؟
تعارف که نداریم هستن بچه هایی که تو بازه ۱۴ تا ۱۸ به میل خودشون ازدواج میکنن
یه سریا ام که به هر دلیلی نمیان سمت تحصیل
بهتر نیست این هزینه صرف سرمایه گذاری رو دانش آموزان دیگه بشه؟
حرفم تنده ولی حقیقت هر چند تلخ رو نمیشه ندید گرفت
من اصلا جلوتر میرم و میگم نه فقط ایران بلکه تمام دنیا هدف اصلی باید توسعه باشه نه عدالت. تو کشورهای فقیری مثل ایران ضرورت توسعه حتی بیشتر هم هست.
منتها اینا اصرار دارن تو کلامشون «عدالت» رو بیارن. چون کارنامه شون درباره ی توسعه هیچ جای دفاعی باقی نمیذاره، میان از عدالت میگن که بتونن عوام فریبی کنن.
وگرنه حرف شما درسته. حتی این جو «همه درس بخونن» باعث میشه افرادی که مطلقا به فضای آکادمیک تعلق ندارن(مثل خودم) با جو پاشن برن دانشگاه و بعد اونجا هم درس نخونن.

بعد مدرسه ما ی دونه میز پینگ پنگ داشت با ی دونه سالن ورزشی /:
این تازه بهترین مدرسه متوسطه اول شهر بود
باز متوسطه دوم بهتره

کوتاهی افراد رو نمیشه به وجود سمپاد نسبت داد
چرا به جای اینکه این ایده ها رو عملی کنیم تو این فکریم سمپاد رو برداریم؟
بالاتر هم گفتم به شخصه لزوم وجود مدارسی مشابه سمپاد رو انکار نمیکنم
زمان کافی برای عملی شدن ایده‌ها وجود نداشته یا قصدی برای اصلاح نیست؟

ی مثال ساده
وسایل خونه ی شما با ۱۰ سال پیشتون فرقی نداره؟
یه طور دیگه بزار مثال بزنیم
نمای خونه ی شما که برفرض ۱۰ سال عمر داره مدرن تره
یا خونه ای امسال نماشو زدن؟

ما الان داریم در مورد امکانات حرف میزنیم

سمپاد نسبت به مدرسه دولتی (حالا بجز این استثنا های شهرای کوچیک) امکانات بهتریو از لحاظ درسی فراهم میکنه. سمپاد اگه نباشه یعنی تو فقط اگه پولداری میتونی در حد نسبتا خوبی اموزش ببینی. من مدرسه دولتی هم دیدم وضعیت تدریسشون فاجعه اس. سمپاد مثل یه فرصت میمونه برای کسی که نمیتونه از پس شهریه غیر دولتی بر بیاد، این چه مشکلی داره الان؟
مشکلش اینه مدرسه دولتی رو به امون خدا ول میکنن میره

بعدشم حالا توی شهرای شما باب نیست تو تهران برای قبولی سمپاد باس بری کلاس هوش و استعداد و فلان و بیسار

تهران اینطوریه بیشترش واقعیت

من تو دوتا فرزانگان تو همین تهران بودم(هستم) و دوستامم اکثرا از فرز های دیگه درس میخونن و شدیدا امکانات، تجهیزات حتی مدل مدیریت زمین تا آسمون تو همشون فرق داره
به شخصه هیچ شباهتی بین سمپادا نمیبینم به جز اینکه «سمپاد» هستند
امکانات یه طرفش همین آمفی تئاتر و سالن ناهارخوری و اینا میشه یه طرفشم اینکه بچه بتونه کارای مختلف پژوهشی، هنری تو مدرسش انجام بده
یکی از این فرز هایی که توش درس خوندم، اصلا سالن اجتماعات هم نداره، هر برنامه‌ای سخنرانی چیزی باشه کلی بچه رو به زور تو یه نمازخونه خیلی کوچیک جامیدن
فعالیت هنری که اصلا صفر، مگه مسابقه استانی کشوری چیزی باشه عکس پوسترشو بفرستن تو‌گروه مدرسه، سالن ناهارخوری هم نداره
چیزی به اسم حلقه و نمایشگاه اینا توش وجود نداره
خلاصه که به نسبت فرز یک که بودم و یسری دیگه از فرزانگانا عملا هیچ امکانی نیست و غیر از سرکلاس نشستن کاری نمیتونی بکنی😂 (البته حلقه هم برای عکس گرفتن برای گذاشتن تو سایت و اینا سالی یک بار برگزار میکنن ولی اصلا آهنگ حلقه نمیذارن)
از این مهمتر، المپیاد چی میشه پس؟ چرا باید یه سمپاد بتونه یه ساختمون! بذاره برای بخش المپیادش و یه مدرسه اصلا کادرش ندونن المپیاد چیه؟ من و دوستای دیگم از فرزانگانای غیر یک و دو، زجری که کشیدیم سر اینکه صرفا بتونیم المپیاد بخونیم بینهایت بود بینهایت
برای چی اصلا این مدارس رو به یک اسم به مردم باید معرفی کرد؟

بالاتر هم گفتم به شخصه لزوم وجود مدارسی مشابه سمپاد رو انکار نمیکنم
زمان کافی برای عملی شدن ایده‌ها وجود نداشته یا قصدی برای اصلاح نیست؟
متاسفانه از من و شما جز پیشنهاد کاری برنمیاد و خب راهش برداشتن سمپاد نیست

مشکلش اینه مدرسه دولتی رو به امون خدا ول میکنن میره

بعدشم حالا توی شهرای شما باب نیست تو تهران برای قبولی سمپاد باس بری کلاس هوش و استعداد و فلان و بیسار

تهران اینطوریه بیشترش واقعیت
اره میدونم منم تهرانم، کلی از همکلاسیام همه کلاسارو فتح کردن :)) ولی چیزیه که هست، کسی نمیاد ریسک نکنه قبول نشدن رو و کلاس نره البته که داریم کسایی که کلاس هم نرفتن واقعا

ما الان داریم در مورد امکانات حرف میزنیم
قبول
امکانات خونه ی کسی که تازه وسایل هاشو خریده کمتر از کسیه که خونش قدیمیه؟ از لحاظ مدرن بودن چطور؟ خونه جدیده مدرن تر نباشه بدتر نیست

یکی از چیزهای مهم تو بحث امکانات مددسه انجمن اولیا هست و یکی دیگه فضای مدرسه
شما میتونید برید به انجمن اولیا بگید و مثلا هرکس ۳ ۴ میلیون بهش بده و کل مدرسه رو مثلا کولر گازی بزارید(۳ ۴ میلیون عدد کمیه برای اینکار ولی خب)
چون اولیا پولی که میگیرن رو واقعا خرج مدرسه میکنن ولی مدرسه بگیره برای هر پولی که بخواد خرج کنه کلی کار اداری داره و تو فرآیند کار اداری همیشه مدیر مدرسه واسه خودش پول برمیداره و میخوره سر همین همه‌چی کنسل میشه
فضای مدرسه هم باید جای داشتن اون ها رو داشته باشه
مثلا الان حلی رو مثال زدید که nتا آزمایشگاه داره، تعداد زیادی از اون ها بوجود اومدن که فقط اتاق خالی نباشه و حتی وسایل توش هم خرابه و کسی نمیره توش
فقط یه ویترینی هست که هرکس خواست بگن ما اینجا رو داریم

قبول
امکانات خونه ی کسی که تازه وسایل هاشو خریده کمتر از کسیه که خونش قدیمیه؟ از لحاظ مدرن بودن چطور؟ خونه جدیده مدرن تر نباشه بدتر نیست
ی اختلاف بزرگ هست
گرفتن بودجه
ی مدرسه تازه تاسیس نمیتونه اندازه چند سال حلی بودجه بگیره

یه چیزیم که هست، ساختمون مدرسه هم مهمه! مدرسه ما بزرگ نیست مدیر بخواد هم جا نداره امکاناتو بیشتر کنه :))

بعد مدرسه ما ی دونه میز پینگ پنگ داشت با ی دونه سالن ورزشی /:
این تازه بهترین مدرسه متوسطه اول شهر بود
باز متوسطه دوم بهتره
جاداره اشاره کنم ما میز پینگ پنگامون تور نداشت
جاش آجر گذاشته بودیم.

ی اختلاف بزرگ هست
گرفتن بودجه
ی مدرسه تازه تاسیس نمیتونه اندازه چند سال حلی بودجه بگیره
عملا سمپادایی که اینجا دربارشون بحث شد تازه تاسیس نیستن
حدود ۱۰ سال زمان خوبی برای فراهم کردن امکانات نیست؟

• خوشحال
امتیازات: pako
قبول
ببین
حلی ۱ و فرزانگان ۱ جفتشون نفوذ سیاسی بالایی دارن بخشی از بودجه‌ای که میگیرن بخاطر همین هستش
مدرسه پارسال من و ۵ ۶ نفر دیگه رو هرکری کرد که براشون پروژه آماده کنیم تا صبح
دلیلش چی بود؟ چون رئیسی با عراق قرارداد همکاری آموزشی بسته بود و وزیر آموزش پرورش عراق و تیمش رو الهام یاوری و وزیر آموزش پرورش خود ایران میخواستن بیارن حلی و از اونجا هم برن یکی از فرزانگانا فکر کنم همین فرز ۱

وقتی مدرسه انقدر توی کشور بولد میشه دولت خودش خیلی کارها رو گردن میگیره انجام بده چون مدرسه‌س بولد شده و توی چشم همه داره دیده میشه

Back
بالا